BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #562101 przez patrycja85
vernix-wiem że musi trwać ale żeby miesiąc. no ręce opadają.

ufolka-no to masz szczęście:) a do orange jutro się wybiorę i nie wyjdę dopóki nie dostanę przynajmniej zastępczego-bo nawet zastępczego mi nie dali...

aż mi ciśnienie skoczyło:)))

właśnie ela-mierzysz sobie ciśnienie?jak wyniki?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #562103 przez vernix
ufolka napisał:
aaalez mnie wkurzają te koty !!!!!!! chyba zaraz wezmę coś i powybijam !!!! ciągle mi miauczą pod oknem a na podwórku to można pozabijać się o nie !!!!![/quote]

Ufolka ciszej, bo Koticz usłyszy :lol: :silly: :)

11 lata 10 miesiąc temu #562115 przez xxElaElaEeexx
patrycja85 napisał:

vernix-wiem że musi trwać ale żeby miesiąc. no ręce opadają.

ufolka-no to masz szczęście:) a do orange jutro się wybiorę i nie wyjdę dopóki nie dostanę przynajmniej zastępczego-bo nawet zastępczego mi nie dali...

aż mi ciśnienie skoczyło:)))

właśnie ela-mierzysz sobie ciśnienie?jak wyniki?

No właśnie mam chyba ten syndrom "białego fartucha", bo codziennie mierzę nawet 2 razy dziennie i zawsze super :)

11 lata 10 miesiąc temu #562117 przez Waszka87
Leze na boku z poduszka miedzy nogami, dzwonił lekarz ze wyniki moczu są ok. Mówił żebym odpoczywała i niby to normalne te bole w tym tyg

11 lata 10 miesiąc temu #562123 przez andzia_zg
patrycja idź do salonu, narób rabanu, pogróź rozwiązaniem umowy i tyle... z nimi inaczej sie nie da...

Waszka mnie tak boli gdy np ide na dwór i się nachodzę... jak chodzę po domu to cisza... ale jak tylko wyjdę gdzies na dwór to pojawia się ból. Wczoraj też tak miałam jak wróciłam z KTG.

ufolka marzec się zbliża... koty wariują :cheer:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #562125 przez patrycja85
ela-dla bezpieczeństwa moze mierz częściej, ja biorę leki i mam mierzyć 4 razy dziennie o stałych porach.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562134 przez Paulina 77
ufolka u nas tez kocur śpiewał pod oknem, chyba wczoraj. Jak przyjdzie słońce i rozgrzeje tę przesikaną przez koty ziemię, to znowu nie będzie można okna otworzyć... :angry: uwazam, ze jesli ktos chce dokarmiac bezpanskie koty, to musi sie nimi zajac i wziac za nie odpowiedzialność. Bo złażą się takie stada, rozmnażąją, sikaja i s**** pod oknami, w piwnicy i na klatce. A do sprzatania po nich to już nie ma pana... i to jest główny problem. Ale o tym to jakoś w telewizji nie mówią.
My np. musielismy wyrzucic wycieraczki spod drzwi, bo były zlewane, odór obrzydliwy. Buty trzeba wycierac po wejsciu do mieszkania.

11 lata 10 miesiąc temu #562135 przez xxElaElaEeexx
patrycja85 napisał:

ela-dla bezpieczeństwa moze mierz częściej, ja biorę leki i mam mierzyć 4 razy dziennie o stałych porach.

Ok to tak zrobię,dzięki za radę :)

11 lata 10 miesiąc temu #562146 przez koticz
:evil: Ufolka biedne koteczki,ja bym wszystkie do domu wzięła!!!
Może na straż miejską zadzwoń,albo do schroniska bezpośrenio?Niech ja wyłapią... przynajmniej jak macie tyle kotów to nie macie myszy i szczurów :)

Waszka ja mam tę większą pościel.Dostałam od brata i jego syn-lat 3.5 spał pod nią do tej pory ale nie jest za duża w łóżeczku.W sumie różnica nie jest chyba jakaś wielka

Miłego dnia

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562156 przez vernix
patrycja85 napisał:

vernix-wiem że musi trwać ale żeby miesiąc. no ręce opadają. [/i]

Dziewczyny mają rację, trzeba po prostu iść do salonu, narobic rabanu, postraszyć rozwiązaniem umowy i znajomością praw konsumenta, wtedy zaczną działać--niech dzwonią przy Tobie do serwisu naprawczego.Codziennie mają kilkanaście reklamacji i się w tym po prostu gubią: w terminach, modelach (a osoby, które naprawiają w serwisie mają tam burdel-tak mówi mój D. Nieraz opowiadał mi, jak raz, drugi kierował jakis tel.do naprawy, a za kilka tygodni przychodził nie ruszony w ogóle, a pieczątka była podbita!! masakra!(Komórkę kupuje się z założenia na 2-3 lata, a wyprodukowana jest w taki sposób, aby się zaraz zepsuła).
Powinni dać Ci zastępczy tel. :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #562165 przez Beata 26
Waszka87 napisał:

i ekwipunek na podbój porodówki

Waszko o pieknym i ksztaltnyn brzuszku, gdzie zes dorwala te klapeczki? No ja pol zycia za takimi latam! Dawaj linka jesli masz;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562169 przez Waszka87
Beata 26 napisał:

Waszka87 napisał:

i ekwipunek na podbój porodówki

Waszko o pieknym i ksztaltnyn brzuszku, gdzie zes dorwala te klapeczki? No ja pol zycia za takimi latam! Dawaj linka jesli masz;)

Hehe będziesz w szoku. Auchan 6,90zl ;-) na allegro też takie widziałam. Spakowalam je żeby mieć pod prysznic ;-)
Na allegro są takie wpisz "meliski". Zwykły plastik-guma. A kupiłam jeszcze jedne baleriny oryginalne mellisa a są prze wygodne pachnące malinką ;-) tylko za te prawdziwe dałam prawie 200zl

11 lata 10 miesiąc temu #562178 przez aksa
dziołchy was energia rozpiera a ja dziś zaliczyłam 2 godzinna drzemkę! i nic dosłownie nic mi się dziś nie chce robić!

mały też bardzo mało aktywny :( zawsze taki wiercipiętek a dziś taka cisza :( dopiero jak go pozaczepiam to mi odkopnie więc może też ma tak senny dzień jak ja..
(zjadłam nawet pół czekolady :blush: nie pomogło)

co do kotów no niestety - juŻ się marcują i nic się na to nie poradzi, ja mam dachowca Kizior na niego wołam to wyrusza codziennie na bitwy, później taki poobijany przyłazi,ale nie trzymamy go w domu

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #562179 przez wiewiorka
Cześć,

Znalazłam chwilkę, żeby do Was napisać. Jesteśmy już w domu z Szymonem od dwóch dni. Musieliśmy zostać dłużej w szpitalu bo miał żółtaczkę i był naświetlany. Opowieść porodową Wam daruje bo jest straszna gdyż rodziłam naturalnie bez znieczulenia a bóle miałam krzyżowe. Nie chce Was straszyć niepotrzebnie no ale już wiem co Depeche przeżyła ( łączę się z Tobą w bólach). K był bardzo dzielny.Mimo, że widziałam tego dnia jak chował się z łzami w oczach z bezradności.
Po przerażającym wstępie mogę powiedzieć tyle,że kocham Szymonka najmocniej na świecie i z całego masakrycznego porodu najlepiej zapamiętałam jego pierwsze spojrzenie jak położyli go na brzuszku. Jest po prostu cudowny.
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562182 przez Waszka87
wiewiorka też chce takiego. Śliczny gratulacje!!!! mój porid pewnie będzie wyglądał tak samo bo na znieczulenie niemal co liczyć w moim szpitalu jedynie gaz a moja mama miała krzyżowe przy wszystkich 3 porodach

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka