- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
ufolka-no to masz szczęście:) a do orange jutro się wybiorę i nie wyjdę dopóki nie dostanę przynajmniej zastępczego-bo nawet zastępczego mi nie dali...
aż mi ciśnienie skoczyło:)))
właśnie ela-mierzysz sobie ciśnienie?jak wyniki?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
aaalez mnie wkurzają te koty !!!!!!! chyba zaraz wezmę coś i powybijam !!!! ciągle mi miauczą pod oknem a na podwórku to można pozabijać się o nie !!!!![/quote]
Ufolka ciszej, bo Koticz usłyszy
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
vernix-wiem że musi trwać ale żeby miesiąc. no ręce opadają.
ufolka-no to masz szczęście:) a do orange jutro się wybiorę i nie wyjdę dopóki nie dostanę przynajmniej zastępczego-bo nawet zastępczego mi nie dali...
aż mi ciśnienie skoczyło:)))
właśnie ela-mierzysz sobie ciśnienie?jak wyniki?
No właśnie mam chyba ten syndrom "białego fartucha", bo codziennie mierzę nawet 2 razy dziennie i zawsze super
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Waszka mnie tak boli gdy np ide na dwór i się nachodzę... jak chodzę po domu to cisza... ale jak tylko wyjdę gdzies na dwór to pojawia się ból. Wczoraj też tak miałam jak wróciłam z KTG.
ufolka marzec się zbliża... koty wariują
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
My np. musielismy wyrzucic wycieraczki spod drzwi, bo były zlewane, odór obrzydliwy. Buty trzeba wycierac po wejsciu do mieszkania.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
ela-dla bezpieczeństwa moze mierz częściej, ja biorę leki i mam mierzyć 4 razy dziennie o stałych porach.
Ok to tak zrobię,dzięki za radę
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Może na straż miejską zadzwoń,albo do schroniska bezpośrenio?Niech ja wyłapią... przynajmniej jak macie tyle kotów to nie macie myszy i szczurów
Waszka ja mam tę większą pościel.Dostałam od brata i jego syn-lat 3.5 spał pod nią do tej pory ale nie jest za duża w łóżeczku.W sumie różnica nie jest chyba jakaś wielka
Miłego dnia
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
vernix-wiem że musi trwać ale żeby miesiąc. no ręce opadają. [/i]
Dziewczyny mają rację, trzeba po prostu iść do salonu, narobic rabanu, postraszyć rozwiązaniem umowy i znajomością praw konsumenta, wtedy zaczną działać--niech dzwonią przy Tobie do serwisu naprawczego.Codziennie mają kilkanaście reklamacji i się w tym po prostu gubią: w terminach, modelach (a osoby, które naprawiają w serwisie mają tam burdel-tak mówi mój D. Nieraz opowiadał mi, jak raz, drugi kierował jakis tel.do naprawy, a za kilka tygodni przychodził nie ruszony w ogóle, a pieczątka była podbita!! masakra!(Komórkę kupuje się z założenia na 2-3 lata, a wyprodukowana jest w taki sposób, aby się zaraz zepsuła).
Powinni dać Ci zastępczy tel.
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Waszka87 napisał:
i ekwipunek na podbój porodówki
Waszko o pieknym i ksztaltnyn brzuszku, gdzie zes dorwala te klapeczki? No ja pol zycia za takimi latam! Dawaj linka jesli masz;)
Hehe będziesz w szoku. Auchan 6,90zl na allegro też takie widziałam. Spakowalam je żeby mieć pod prysznic
Na allegro są takie wpisz "meliski". Zwykły plastik-guma. A kupiłam jeszcze jedne baleriny oryginalne mellisa a są prze wygodne pachnące malinką tylko za te prawdziwe dałam prawie 200zl
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mały też bardzo mało aktywny zawsze taki wiercipiętek a dziś taka cisza dopiero jak go pozaczepiam to mi odkopnie więc może też ma tak senny dzień jak ja..
(zjadłam nawet pół czekolady nie pomogło)
co do kotów no niestety - juŻ się marcują i nic się na to nie poradzi, ja mam dachowca Kizior na niego wołam to wyrusza codziennie na bitwy, później taki poobijany przyłazi,ale nie trzymamy go w domu
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Znalazłam chwilkę, żeby do Was napisać. Jesteśmy już w domu z Szymonem od dwóch dni. Musieliśmy zostać dłużej w szpitalu bo miał żółtaczkę i był naświetlany. Opowieść porodową Wam daruje bo jest straszna gdyż rodziłam naturalnie bez znieczulenia a bóle miałam krzyżowe. Nie chce Was straszyć niepotrzebnie no ale już wiem co Depeche przeżyła ( łączę się z Tobą w bólach). K był bardzo dzielny.Mimo, że widziałam tego dnia jak chował się z łzami w oczach z bezradności.
Po przerażającym wstępie mogę powiedzieć tyle,że kocham Szymonka najmocniej na świecie i z całego masakrycznego porodu najlepiej zapamiętałam jego pierwsze spojrzenie jak położyli go na brzuszku. Jest po prostu cudowny.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa