BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562189 przez vernix
Wiewiórka !!!

Prześliczny Szymonek!! Gratuluję jeszcze raz!!Dałaś radę-jesteś dzielna!!!

I współczuję traumy porodowej...Boję się właśnie tych bóli krzyżowych....

Ja też już chcę zobaczyć oczka synka!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #562191 przez aksa
Wiewiorka Szymonek jest piękny!! Gratuluje ci raz jeszcze, mam nadzieję, że już dochodzisz do siebie..współczuję okropnego porodu ale masz to już za sobą :kiss: ściskam mocno i daj buziaka Szymonkowi od e-cioci!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #562192 przez patrycja85
No Magda nareszcie jestes!!!!!!!!!!!! mały jest śliczny:))) nosek ma Twój jak na moje oko ale Paula mówi że K. jeszcze raz gratulacje!!!! jestem z Ciebie dumna że dałaś radę MAMUSIU:)))))))))))

11 lata 10 miesiąc temu #562196 przez Panika992
Wiewiorka gratulacje!! Maly jest sliczny, oby zdrowo sie chowal.

11 lata 10 miesiąc temu #562198 przez Depeche
wiewiorka napisał:

Cześć,

Znalazłam chwilkę, żeby do Was napisać. Jesteśmy już w domu z Szymonem od dwóch dni. Musieliśmy zostać dłużej w szpitalu bo miał żółtaczkę i był naświetlany. Opowieść porodową Wam daruje bo jest straszna gdyż rodziłam naturalnie bez znieczulenia a bóle miałam krzyżowe. Nie chce Was straszyć niepotrzebnie no ale już wiem co Depeche przeżyła ( łączę się z Tobą w bólach). K był bardzo dzielny.Mimo, że widziałam tego dnia jak chował się z łzami w oczach z bezradności.
Po przerażającym wstępie mogę powiedzieć tyle,że kocham Szymonka najmocniej na świecie i z całego masakrycznego porodu najlepiej zapamiętałam jego pierwsze spojrzenie jak położyli go na brzuszku. Jest po prostu cudowny.

Wiewiórka bosssski jest !!!!!!!!!!!! A co do reszty, wez mi lepiej nie przypominaj! :) Za miesiac pewnie powtorka :(

No ale dzidzio cudo!

11 lata 10 miesiąc temu #562200 przez offca87
WIEWIÓRKA!!

Prześliczne Malenstwo, nie ogarniam, siedzę i się wgapiam. Taki pączuszek :):) Cieszę się, że już masz traumę za sobą i swojego Skarba blisko. Powiedz szczerze, byłabyś gotowa drugi raz przez to przejsć dla niego? Chyba tak.
Mnie dodałaś siły, nie wiem, czy bede mogła dostać znieczulenie, a w krzyżach mi już nachrzania tak, że mam łzy w oczach, więc łatwo przewidzieć, w co te bóle pójdą podczas porodu. Ale wytrzymałaś, więc jak dla mnie jesteś MISZCZ i również postaram się wytrzymac.

aksa - mój mały Pyrtol wczoraj wiergał, jeszczd koo 23 ładnie, a potem mało, dziś to leniwiec kompletny. kilka razy bulgotnął i NIC go nie rusza. Teraz ma czkawkę ;)A ja przecież leżę i wchrzaniam ciastka. Ale wczoraj miałam trochę chodzenia, zginania się i duuuuuzo nerwów. Dziś oboje regenerujemy siły chyba.

A mój szczur podpodłogowy leży i gnije i pachnie przezacnie. Jak gdyby się co najmnijen świnia rozłożyła. Dzwoniłam, pytałam, nie da się nic zrobić, bo podłogi nie zerwą, bo nie wiedzą, gdzie on padł. A koty w ogródku mamy, tak ok. 4. I się lenią, gadziny i leją nam na kwiatki. Także wszystkie zwiędły już, jakby się wysuszyły. I smród nieziemski od kocich sików.

11 lata 10 miesiąc temu #562201 przez Gosia27
Wiewiórka ogromne gratulacje. Pociechy z synka, radości z bycia mama.Musisz wiedzieć kochana, że jesteś sama dla siebie bohaterką!!!
Popłakałam się...

11 lata 10 miesiąc temu #562202 przez Depeche
ufolka napisał:

patrycja85 napisał:

ufolka-co ty mi tu sugerujesz?:) że nie zdam? nawet tak nie gadaj bo nie wyślę tego wina-wczoraj orbit też pomogła;)

yyyy no raczej miałam na myśli że zdasz :ohmy: że przeczuwasz to wręcz swoją intuicją B)
a w orane pojedź i powiedz że rozwiązujesz umowę bo wkurza Cię ta niefachowość:P chyba że masz na kartę hehe
Offca omg szczur? :O
Waszka ja to nic nie robię z tym, no ale ja już chcę rodzić, może połóż się i poduszka między nogi :) a i miałam napisać że śliczny apartamencik nam zaprezentowałaś :)

aaalez mnie wkurzają te koty !!!!!!! chyba zaraz wezmę coś i powybijam !!!! ciągle mi miauczą pod oknem a na podwórku to można pozabijać się o nie !!!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #562208 przez patrycja85
jedna fotka i zaraz wszystkie będą chciały rodzić:) spokojnie bo się zacznie z tych emocji:))) ale naprawdę śliczny ten Szymek:)))

11 lata 10 miesiąc temu #562211 przez xxElaElaEeexx
wiewiorka

No jaki śliczny i kochany chłopczyk!!! :kiss:
Boziuuu jak nam te słodkie dzieciaczki się w brzuszkach mieszczą :unsure: :kiss:
Nie mogę się napatrzeć :) :) :)

11 lata 10 miesiąc temu #562214 przez wiewiorka
Gosia27 napisał:

Wiewiórka ogromne gratulacje. Pociechy z synka, radości z bycia mama.Musisz wiedzieć kochana, że jesteś sama dla siebie bohaterką!!!
Popłakałam się...

ja płacze ciagle jak sobie to przypominam ale juz wczoraj powiedziałam do K, że chce jeszcze jedno.. Jak skoncze karmic to wstawie wiec zdjec.

Wogole mam burze hormonow. Placze co chwile ze jestem wyrodna matka bo za wczesie urodzilam...

11 lata 10 miesiąc temu #562215 przez andzia_zg
Wiewiórka Szymuś jest prześliczny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Byłaś naprawdę bardzo dzielna, tyle się nacierpiałas ale masz już z soba swoja nagrode - ślicznego synka :kiss: Trzymajcie się cieplutko :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #562223 przez xxElaElaEeexx
wiewiorka napisał:

Gosia27 napisał:

Popłakałam się...

ja płacze ciagle jak sobie to przypominam ale juz wczoraj powiedziałam do K, że chce jeszcze jedno.. Jak skoncze karmic to wstawie wiec zdjec.

Wogole mam burze hormonow. Placze co chwile ze jestem wyrodna matka bo za wczesie urodzilam...

Jesteś cudowną mamusią i masz cudownego dzidziusia !!!Jesteśmy z Tobą :kiss:
Potrzebujesz czasu,żeby dojść do siebie i to zrozumiałe :)
Nie martw się wszystko będzie dobrze .

11 lata 10 miesiąc temu #562224 przez Gosia27
Wiewiórka głupolu jaka wyrodna matka?!?!? Nie mów tak. ak natura zadecydowała. Dzieci same sobie wybierają termin przyjscia na świat przy porodzie sn. Nie miej kochana do siebie pretensji. A huśtawka hormonalna to normalne,od dni płaczu po euforie.

11 lata 10 miesiąc temu #562229 przez Paulina 77
wiewiórka mały jest przesłodki :) ale masz fajnie, ze poród juz za Tobą. Doszłas juz do siebie fizycznie? Mam nadzieje, ze nerwy po tych ciezkich przezyciach szybko Ci powróca do normy, a nastepny poród bedzie o wiele lżejszy.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka