BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #561562 przez Beata 26
Lenusia, fajna jestes.

Dominiczka - gratki, duzo szczecia:*

My dzialczymy w dwupaku. 3.10. Nie dzwonilam juz ponownie, bo mialam wrazenie, ze ciut zelzlalo wczoraj wieczorem - wiec to bylby znak, ze mam zaczac odpoczywac. Ale teraz mam znowu twardy ehh. Niech sie juz to skonczy, bo inaczej jak sie spina raz na jakis czas, a inaczej jak twardy prawie non stop.
Boshee wlasnie mi sie przypomnialo, ze jutro mam o 10.30 spotkanie w Amsterdamie, pojade bo jeszcze ksiazki do biblioteki musze zawiezc - ale normalnie tak mi sie nie chce, ze bleeeeeeee.

Igor wczoraj przyniosl obiad i wielki bukiet kwiatow do domu, a ja dla niego nic nie mialam. A niech sie chlop stara, ostatecznie czasem role moga sie zamienic.

Gosia - te Twoje nalesniki to mi sie po nocach snia!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561583 przez Lenucha217
Dzien dobry brzuszki :P Lece na praktyki zycze milego dnia :**
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561589 przez Agnieszka86
hej:)

Jakby mnie dłużej nie było, to nie snujcie domysłów... coś nam się z internetem dzieje :evil:
Vernix intuicja Cię zawiodła jednak... :silly:
Lenusia spokojnego dnia :)

Widzę, że o karmieniu piersią wczoraj było... Ja przy kimś (poza K.oczywiście) karmić nie zamierzam. To zbyt intymne dla mnie. Ostatnio jak koleżanka była u mnie z 5-miesięczną córką, wyjęła cyca i karmiła małą przy mnie, nie wiedziałam co mam robić, gdzie patrzeć, krępowało mnie to bardzo. Bratowa, też karmiła przy wszystkich. Jeśli była by sytuacja, że nie mam możliwości wyjść gdzieś na ubocze, to zamierzam mieć ze sobą zawsze taki duży szal, który zarzucę sobie na ramię i przykryję Zosię jak będzie jadła.

U mnie taka mgła, że nic nie widać! Dzisiaj drugie podejście do kotletów jajecznych i tarty :)

Dobrego dnia :*

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Zaczynam 39 tydzień!!!!!! Zostały 2 tygodnie do terminu porodu! :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561596 przez koticz
Cześć bejboszki!!!

Ja już po śniadaniu :P
Idę na kąpiel i muszę spodnie suszarką wysłuszyć,bo wczoraj wszystkie ciążówki wyprałam i cholerka nadal mokre są :ohmy:

Lena jak na moje oko jesteś całkiem normalna!Mnie się ostatnio spodobał zapach lawendowego żwirku do kuwety :cheer: kupujemy zawsze ten sam-od lat a wzięło mnie na niego kilka dni temu :cheer:
Mnie jest w nocy bardzo gorąco w stopy,jak zasypiam to mam wrażenie,że mi się krew w żyłach gotuje i w zasadzie codziennie oblewam je zimną wodą i z mokrymi ładuję się do łóżka.To pewno z krążeniem jest coś nie tak...

Umbreakable co do miałczenia,to ten specywiczny rodzaj "łaaaaaał" zazwyczaj sygnalizuje właśnie "wole Bożą".Może macie na klatce kotkę która ma ruję i on czuje coś choć sam nie wie co???A może chce poprostu zwrócić na siebie Waszą uwagę?Może czuje,że nadchodzą zmiany w domu i się biedulek stresuje...sama nie wiem.

Aguś gratki!!! Jeszcze tylko 14 dni przed Wami...teoretycznie

Ale nam zleciało szybko...a tyle co się na połówkowe badania umawiałyśmy...

Aksa sniło mi się dziś,że jesteś moją córką :lol: i J mówi do Ciebie:"Aksa weź Jagodę na spacer bo matka się chce kochać" :S ja jebie ale poryty mam łeb

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #561603 przez Agnieszka86
Koticz Twój sen chyba spaczy moją psychikę! :P :P No i z tymi zapachami to macie niezłe jazdy, dobrze, że brudne skarpety Wam nie pachną :woohoo: :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #561610 przez koticz
Agnieszka86 napisał:

Koticz Twój sen chyba spaczy moją psychikę! :P :P No i z tymi zapachami to macie niezłe jazdy, dobrze, że brudne skarpety Wam nie pachną :woohoo: :silly:

Daj spokój,sama się boję bo normalnie nigdy nie wiem co za smrodek mi przypasuje.

A co do snu to najgorsze,że Aksa zabrała Malutką na spacer i się obudziłam!!!Ja już nawet we śnie mam celibat!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #561611 przez patrycja85
dzień dobry
ja wczoraj miałam kryzys osobowości. dotarło do mnie jaka jestem zmęczona. zupełnie nie odpoczywałam w tej ciąży, najpierw sesja, potem nawał pracy żeby ponadrabiać a teraz nauka do egzaminu. no ale sama sobie tak wysoko poprzeczkę założyłam... dziś już lepiej chociaż nie wyspałam się zupełnie...

A ZGADNIJCIE KTO MA BILETY NA MAJOWY KONCERT BEYONCE?:))))) ja:)))))))))))))))))))))))

koticz-dobry sen:)

Aga-gratulacje!!!

miłego dnia cioteczki

11 lata 10 miesiąc temu #561616 przez Agnieszka86
koticz napisał:

Agnieszka86 napisał:

Daj spokój,sama się boję bo normalnie nigdy nie wiem co za smrodek mi przypasuje.

A co do snu to najgorsze,że Aksa zabrała Malutką na spacer i się obudziłam!!!Ja już nawet we śnie mam celibat!!!

Biedaczko, ale musisz być niewyżyta :silly: Nie wyobrażam sobie co się będzie działo, jak już będziecie mogli :silly: :woohoo: Póki co to sfera teraz dla Was zakazana, więc nawet we śnie masz zakodowane, że nie wolno :)

11 lata 10 miesiąc temu #561617 przez Agnieszka86
Uciekam jeczcze poleżeć z godzinkę, a potem biorę się za gary :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #561630 przez Panika992
Witam brzuszku;)
Wczoraj po przytulankach z moim K nic mnie nie tknelo. Nawet 1 skurcz mnie nie zlapal, jakas dziwna jestem. Teraz mlody ma czkawke, az mi tylek podskakuje :laugh:
Milego dnia i odzywajcie sie po wizytach;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561633 przez Paulina 77
dzień dobry :)
nikt nie urodził?? ja nad ranem juz myslalam, za trzeba bedzie pojechac do szpitala - brzuch mnie bolał nawet na leżąco, nie pomagała nospa ani magnez, ani lezenie z biodrami w górze. Ta wycieczka do szpitzala przedwczoraj i te badania tak mnie urządziły. Nie wiem czy dotrzymam do wyznaczonego terminu cc.
Fajne jestescie z tymi zapachami :blink: mnie do niczego nie ciągnie ani od niczego nie odrzuca.
Lutówki jakoś przyhamowały z porodami, a tez czekają niecierpliwie.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561652 przez 25malinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #561656 przez Paulina 77
Malinka, mnie sie nawet nie chce isc na wesele szwagra w sierpniu...

11 lata 10 miesiąc temu #561657 przez Gosia27
Helloł, ale wstałam połamana. Choć noc minęła mi mega szybko. Jestem wyspana. Najedzona i szczęśliwa. Na obiad kotlety jajeczne z czyms tam :P oczywiście nic robić nie będę. Choć wczoraj dopakowałam torbę do szpitala. Zrobiłam miejsce w szafce dla małej, na środki higieniczne. O 17 przyszła mi chęć na mycie okien. ale R mi nie pozwoli się za nie brać...
Jutro idziemy do teatru ;) i bardzo się cieszę, choć jestem troszku zła, bo kupiłam sobie leigginsy ciążowe z gatty i się poleciały mi w nich oczka a chciałam założyć sukienkę...wtf :cheer:
Patrycja ważne że dziś już lepiej z Twoim samopoczuciem. Jestem pełna podziwu, że jesteś tak zdeterminowana i dajesz tyle się uczyć. A koncertu już Ci zazdroszę ;)
Koticz Ty to masz nasr...a nie poukładane w tej swojej głowie.... :silly:
Paulina odpoczywaj co byś dotrwała do wyznaczonego terminu :kiss:
Vernix,Ufolka jak było na kolacji??? Prosimy o relację.

I kolejny tydzień zleciał. Matko jak mi czas ucieka. Jeszcze 3 tyg i idę do szpitala.

11 lata 10 miesiąc temu #561658 przez 25malinka
Paulina 77 napisał:

Malinka, mnie sie nawet nie chce isc na wesele szwagra w sierpniu...

[/i]

Ja mam jeszcze jedno w lipcu we Francji u siostry ciotecznej S,ale też nie wiem czy pojedziemy bo jak z mała pojadę to przecież nie będe siedziała z nia na weselu,a samej w domu jej nie zostawie bo pewnie nie jechalibyśmy tylko na 2 dni,ale na dłużej!!!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka