BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #566382 przez mamcia2013
Ufolka,Aga to teraz rachu ciachu i na porodówki :D

Beata dziękuję Kochana za info o cerze :kiss:

Paulina Ty wiesz że ten krem nivea mi chyba też najbardziej odpowiadał z tych co miałam.

Andziaa Ty jak tam ? Ruszyło sie cos?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #566387 przez ufolka
www.bangla.pl/opinie/p5000/dax-cosmetics...-podniesienia-biustu

o ten jak już skończymy karmić, jest super, kocham go :kiss:

pokażcie ten krem z nivea :)

11 lata 10 miesiąc temu #566396 przez wiewiorka
25malinka napisał:

wiewiórka A Ty jak się czujesz,jak Szymonek?

Ciężką noc miałam z gorączką 39 stopni. Wyspać się nie mogę od dnia porodu ale mimo wszytsko nigdy nie byłam tak szcześliwa :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #566399 przez vernix
Aga Zosia super przybrała na wadze, duża Dziewczynka:) nooo to Mamusia startujesz już:) nie musisz myć okien B)

Andzia, Hoborr jak tam po wizytach??

11 lata 10 miesiąc temu #566403 przez Paulina 77
mamcia2013 napisał:

Paulina Ty wiesz że ten krem nivea mi chyba też najbardziej odpowiadał z tych co miałam.

chyba po raz pierwszy spotykam osobe, ktora ma podobną skóre na gębie jak ja... ;) zauwazyłam, ze po toniku z tej serii różowej nivei mnie obsypuje, chyba gliceryna w składzie zapycha.
Jeszcze krem oeparol mi slużył, mimo ze ma zapychacze w składzie. Ale ja generalnie smaruje sie bardzo, bardzo cienką warstwą
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=45883
a z opresji ratuje mnie ten peeling z perfecty

11 lata 10 miesiąc temu #566408 przez mamcia2013
ufolka napisał:

www.bangla.pl/opinie/p5000/dax-cosmetics...-podniesienia-biustu

o ten jak już skończymy karmić, jest super, kocham go :kiss:

Ufolka to ten najzwyklejszy krem nivea biały z różową nakrętką :D

11 lata 10 miesiąc temu #566413 przez wiewiorka
koticz napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja mam 105cm i + 16kg i nie czuję się jak słoń,czuję się...ładnie,z tyłu praktycznie nie widać,że w ciąży jestem,no i nadal(!) mam wcięcie w talii :laugh:

Nie wiem która ostatnio pisała o body z biedro ale faktycznie są śliczne!!!My dziś kupiliśmy 3-z królem lwem,myszką Minnie i Kubusiem Puchatkiem wszystkie na 74cm

Ja uwielbiam fantę i też akurat popijam ale z butli,czyba jutro poszukam puszkowanej bo smaka mam na taką mega zimną z lodówki....

wstaw zdjęcie bodziaków z biedry :)

11 lata 10 miesiąc temu #566415 przez mamcia2013
Paulina tylko że ten krem nivea jest dobry ale nie na długo...jak miałam strasznie suchą i łuszczącą się buzię to tym smarowałam a później już miałam wrażenie że się znów świecę. To pewnie wina mojej gęby a nie kremu...

11 lata 10 miesiąc temu #566418 przez Paulina 77
ufolka napisał:

wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=55003

11 lata 10 miesiąc temu #566431 przez koticz
wiewiorka napisał:

koticz napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja mam 105cm i + 16kg i nie czuję się jak słoń,czuję się...ładnie,z tyłu praktycznie nie widać,że w ciąży jestem,no i nadal(!) mam wcięcie w talii :laugh:

Nie wiem która ostatnio pisała o body z biedro ale faktycznie są śliczne!!!My dziś kupiliśmy 3-z królem lwem,myszką Minnie i Kubusiem Puchatkiem wszystkie na 74cm

Ja uwielbiam fantę i też akurat popijam ale z butli,czyba jutro poszukam puszkowanej bo smaka mam na taką mega zimną z lodówki....

wstaw zdjęcie bodziaków z biedry :)

kurczę ma już schowane na szafie w kartonie,a ja teraz sama nie będę go targać...Ale naprawdę polecam,z boku na szyjce zapinane na zatrzaski
Nie oglądałam dokładnie chłopięcych ale napewno było białe ze smerfem,to z królem lwem jest jasno turkusowe i było jeszcze żółte z kermitem,ale innym się nie przyglądałam bo wybierałam tylko dla dziewczynki.12.99

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #566437 przez koticz
Spadam coś zjeść potem kąpiel i spać...

Aga Zosia ładnie waży,no i juz sie możesz szykować...w zasadzie to już większość z nas,,,ja mam termin za 13 dni :cheer: ale to zleciałao,a niedawno obchodziłyśmy 100-dniówki :cheer:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #566438 przez andzia_zg
Cześć laseczki....
Ja już po wizycie... nawet nie wiem od czego zacząć, bo popołudniu dużo się działo...

przed wizytę ok godz 18:00 poszłam do łazienki, bo chciałam się wykąpać. Rozbieram się, patrzę a tu nagle cieknie mi coś po nogach... w pierwszym momencie myslałam, że to śluz ale patrze a to dalej cieknie... taka ciepła przezroczysta woda... potem przestało ale po wyjściu spod prysznica znów pociekło... zawołałąm męża,że chyba mi się sączą wody... ubrałam się i pojechaliśmy od lekarza. Jak wysiadłam z auta to czułam, że jeszcze cos ze mnie pociekło...
Lekarka powiedziała, że szyjki brak,rozwarcie zewnętrzne jest,wewnętrzne jeszcze leciutko trzyma, Wojtek mocno wstawiony w kanał rodny, brzuch mocno napięty i że w każdej chwili mogę urodzić.
Jeśli wody jeszcze zaczną odchodzić to od razu na porodówke, ale gina obstawiła, że to te wody które sa w tym zewnętrznym worku i tka jest ich ok pół szklanki i to chyba było to.

Pytałam o te bóle nocne między północą i 2, że codziennie mam to samo a ona mówi, że u mnie to taka forma powolnego porodu, tej pierwszej fazy.
Mówiłą, że kto wie czy nie urodze np tej nocy. Jakby coś to dam znac sms bo nie mam neta w komórce.

Jeśli nie urodzę to jutro, a najpóźniej pojutrze na KTG. Kolejna wizyta za tydzien ale do niej chyba już nie dotrwam.

Tyle u mnie. Zmykam bo mąż mi już wyrywa kompa.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #566440 przez xxElaElaEeexx
Agnieszka86 napisał:

Wieści z frontu. Rozwarcie 2,5 cm, szyjki już nie mam :ohmy: Organizm ładnie przygotowuje się do porodu. Zosia waży 3,500 czyli książkowo! Ja mam 15 kg na plusie. Lekarz powiedział, że mogę się spodziewać porodu w każdej chwili :)

Ale wieści ! No super :)

11 lata 10 miesiąc temu #566442 przez Panika992
Melduje sie na wieczor;) spokojnych nocy zycze;)

11 lata 10 miesiąc temu #566456 przez 25malinka
andzia_zg napisał:

Cześć laseczki....
Ja już po wizycie... nawet nie wiem od czego zacząć, bo popołudniu dużo się działo...

przed wizytę ok godz 18:00 poszłam do łazienki, bo chciałam się wykąpać. Rozbieram się, patrzę a tu nagle cieknie mi coś po nogach... w pierwszym momencie myslałam, że to śluz ale patrze a to dalej cieknie... taka ciepła przezroczysta woda... potem przestało ale po wyjściu spod prysznica znów pociekło... zawołałąm męża,że chyba mi się sączą wody... ubrałam się i pojechaliśmy od lekarza. Jak wysiadłam z auta to czułam, że jeszcze cos ze mnie pociekło...
Lekarka powiedziała, że szyjki brak,rozwarcie zewnętrzne jest,wewnętrzne jeszcze leciutko trzyma, Wojtek mocno wstawiony w kanał rodny, brzuch mocno napięty i że w każdej chwili mogę urodzić.
Jeśli wody jeszcze zaczną odchodzić to od razu na porodówke, ale gina obstawiła, że to te wody które sa w tym zewnętrznym worku i tka jest ich ok pół szklanki i to chyba było to.

Pytałam o te bóle nocne między północą i 2, że codziennie mam to samo a ona mówi, że u mnie to taka forma powolnego porodu, tej pierwszej fazy.
Mówiłą, że kto wie czy nie urodze np tej nocy. Jakby coś to dam znac sms bo nie mam neta w komórce.

Jeśli nie urodzę to jutro, a najpóźniej pojutrze na KTG. Kolejna wizyta za tydzien ale do niej chyba już nie dotrwam.

Tyle u mnie. Zmykam bo mąż mi już wyrywa kompa.

[/i]

No to nastepna już 3 do rozpakowania na dniach ciekawe jak tam hoborr

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka