- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
www.wiocha.pl/868931,I-teraz-sie-zastanow-chorowac-i-placic-ZUS
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

fasolka wyszła mi na prawdę dobra ale daruje sobie jej jedzienie..
ale za to która to zaczęła fale zachcianek na fantę?? przyznać się! bo ja dziś napisałam smsa do małża żeby mi kupił dwie puszki!! i przyjechał właśnie z taaakimbananem na ryjku!! tak się ucieszył że w końcu mam jakąś zachciankę i może mi przywieść

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
hejka
OO Beata ciekawy post, ja też mam mieszaną cerę, a z kremem mam problem z dobraniem do tej pory heh laktatora z aventu w żadnym wypadku nie kupuj, ja mamna grupie na fb jakaś laska miała elektryczny z madeli nowy jakoś taniej, jak chcesz poszukam albo dodam Cię do grupy tam są różne rzeczy, może jeszcze kogoś dodać??
a teraz o wizycie: na ktg okej, lekkie skurcze były, a przy badaniu ginka główki dotknęła !!! mam 3 cm rozwarcia, teraz tylko na skurcze czekam i na porodówkęw szoku byłam jak mi powiedziała że główkę czuje
powiedziała że bardzo wątpi żebym do wtorku do następnej wizyty donosiła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja tez mam z Aventu i jestem bardzo zadowolona!
To widze, ze chyba bedziesz nastepna. Amelia i Oliwia - ladnie

mnie dodaj!
- patrycja85
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a ja dziś będę miała hamburgery (B będzie robił) i fante:)))
jak mnie nie było to listonosz zostawił mi awizo z US:) dzwoniłam właśnie na pocztę czy mogę już podejść (nie bo listonosz nie wrócił) albo czy wydadzą mężowi-oczywiście nie bo to z urzędu, ale pani mówi że jak dziś nie mogę to przecież mam 14 dni:) mówię ze jestem w 9 miesiącu ciąży i nie mam tyle czasu:) uśmiała się, wzięła nr i zaraz ustali gdzie listonosz i czy mi podrzuci jeszcze raz:) dzień dobroci poczty polskiej:)
- xxElaElaEeexx
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ufolka-no to jedziesz:) trzymam kciuki! przyślij nam smska:)
a ja dziś będę miała hamburgery (B będzie robił) i fante:)))
jak mnie nie było to listonosz zostawił mi awizo z US:) dzwoniłam właśnie na pocztę czy mogę już podejść (nie bo listonosz nie wrócił) albo czy wydadzą mężowi-oczywiście nie bo to z urzędu, ale pani mówi że jak dziś nie mogę to przecież mam 14 dni:) mówię ze jestem w 9 miesiącu ciąży i nie mam tyle czasu:) uśmiała się, wzięła nr i zaraz ustali gdzie listonosz i czy mi podrzuci jeszcze raz:) dzień dobroci poczty polskiej:)
Chyba faktycznie dzień dobroci Poczty Polskiej ,bo ja biegłam dziś do bramki ,bo listonosz stał i czekał a zarzuciłam kurtkę na siebie,ale nie zdążyłam zapiąć i mówi mi " o jeju proszę pomalutku ,bo Pani w stanie błogosławionym .I proszę następnym razem się nie spieszyć,będę cierpliwie czekać "

- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Depeche mi lekarz mowil, zeby kapusty niie uzywac, bo dzieci maja po niej wzdecia. Dobra jest tylko dla mamy, maluszkowi szkodzi.no i co jak co, ale ta kapusta w staniok tez daje rade. Widzialam jak polozna ja trzymala w lodowce, potem ja tluczkiem tlukla, chyba zeby soki puscila. Ale nie pamietam czy to biala czy wloska byla. Alez mi wtedy pomoglo. Musze teraz przed porodem zakupic, bo moj chlop biegal za nia po bazarach jak sie juz zwijali. Facet mial niezla mine, jak ten mu dal dyche zabral kapuste i pobiegl. Heheheeh. Do torby raczej sie juz nie zmiesci.
- xxElaElaEeexx
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
smutno mi jakoś
i się rozbecze chyba
Nie płacz

- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
AniaCzajka napisał:
smutno mi jakoś
i się rozbecze chyba
Nie płaczWszystko będzie dobrze
Za niedługo będziesz tulić swoje maleństwo
zaczynam się bać że sobie nie poradzę z Franiem że nie będę umiała się nim zająć

- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mamcia ja mam skóre jednoczesnie odwodnioną i skłonna do przetłuszczania, wrazliwą - po byle czym mnie obsypuje. Wiele kosmetyków z różnych półek cenowych juz przetestowalam. Stanelo na tym, ze uzywam w malutkiej ilosci najprostszego kremu nivea z różowa zakretka do cery suchej i wrazliwej (dostepny nawet w biedronce, ale uwaga - tylko wersja na dzien, ta na noc jest za tłusta). Zauwazyłam, ze cera poprawiła mi sie po podkładzie maybelline affinitone z witaminą E! Uzywam tez maybelline dream satin liquid - ale nie zauwazylam jakichs jego szczególnych wlasciwosci. I do tego peeling drobnoziarnisty Perfecta. Taki zestaw kosmetyków mi słuzy. A najlepsza jest ciepła papka z ziół i zmielonego siemienia lnianego (rumianek, nagietek, pokrzywa), ale mi sie nie chce jej robic... ale efekty spektakularne.Generalnie zauwazyłam, ze im wiecej chemii w kosmetykach, tym u mne gorzej.Beataaktualnie mam podkład maybelline affinitone mineral. Z kremem też nie mogę trafić bo często mam suchą skórę w tych miejscach co mam plamy tzn łuszczy sie aż i czasem piecze!! A te maseczki to jak zrobić??
nie wiem już jak sobie poradzić z tym pyskiem
Boshheee za jakie grzechy..?
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Depeche napisał:
Depeche mi lekarz mowil, zeby kapusty niie uzywac, bo dzieci maja po niej wzdecia. Dobra jest tylko dla mamy, maluszkowi szkodzi.no i co jak co, ale ta kapusta w staniok tez daje rade. Widzialam jak polozna ja trzymala w lodowce, potem ja tluczkiem tlukla, chyba zeby soki puscila. Ale nie pamietam czy to biala czy wloska byla. Alez mi wtedy pomoglo. Musze teraz przed porodem zakupic, bo moj chlop biegal za nia po bazarach jak sie juz zwijali. Facet mial niezla mine, jak ten mu dal dyche zabral kapuste i pobiegl. Heheheeh. Do torby raczej sie juz nie zmiesci.
ale to przeciez tylko na zewn., cyce mozna ( a nawet chyba trzeba ) potem umyc...
- xxElaElaEeexx
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
xxElaElaEeexx napisał:
AniaCzajka napisał:
smutno mi jakoś
i się rozbecze chyba
zaczynam się bać że sobie nie poradzę z Franiem że nie będę umiała się nim zająć
Na pewno dasz sobie świetnie radę.A przecież w szpitalu na pewno nam pokażą i powiedzą co i jak

Nie będzie tak źle zobaczysz

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
xxElaElaEeexx napisał:
AniaCzajka napisał:
smutno mi jakoś
i się rozbecze chyba
wszystkie mamy maja takie obawy przed porodem, a po same nie wiemy skad , a wiele rzeczy po prostu sie wie. Zapytasz tutaj, zawsze z nas, ktora przez to juz przeszla Ci odpowie. Nie masz czego beczec bekso mala.
A co do Waszych pomiarow , to nadal wygrywam!
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Napisalam mojemu m. , ze moze zrobie fasolke po bretonsku ( AKSA), bo mi sie zachcialo, patrzcie co mi swinia odpisal: i rurę do odciągu pierdów z dużym wiatrakiem

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Depeche napisał:
Napisalam mojemu m. , ze moze zrobie fasolke po bretonsku ( AKSA), bo mi sie zachcialo, patrzcie co mi swinia odpisal: i rurę do odciągu pierdów z dużym wiatrakiem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fasolka bedzie, a co, rury nigdzie nie bylo!