BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #565903 przez mamcia2013
Hej hej :)

ta noc była jakaś je.nięta! nie mogłam spać bo mały kopał jak szalony! A jak już przysypiałam to na szczocha musiałam wstać :angry: :angry: mój T coś przeziębiony i też nie mógł spać i się śmiał że skaczę przez niego jak kangur!

Aksa ja już też zaczynam wyglądać jak "zebra"!! :ohmy:
i te kasztany mnie rozwaliły :D :D :D :D :D

Sny macie zarąbiste :D

Trzymam kciuki za wizyty i oby Wam się już coś ruszyło konkretnie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #565907 przez Waszka87
Aksa ja mam problem bo mam tak łożysko ułożone ze zawsze go słabo czuje ale mnie dzisiaj zgaga meczy juz 5 rennie zjadlam i co chwile żeby myje, umrę dzisiaj

11 lata 10 miesiąc temu #565911 przez mamcia2013
Dziewczyny ja tak z innej beczki. Na pysku mam plamy takie czerwone :ohmy: tzn na brodzie i koło nosa na polikach. Do tego świeci mi się ta gęba! Mam wrażenie jakby mi tapeta spływała. Co ja mam z tym zrobić? :unsure: Bo siara gdzieś wyjść i jeszcze jak zacznę rodzić to własne dziecko się mnie wystraszy :angry: nie dość że gruba baba ze mnie to i brzydka :angry:

11 lata 10 miesiąc temu #565920 przez aksa
mamcia ja się zamieniłam z m stronami łóżka żebym nie musiała się tak męczyć;p pocieszam się, że są ładne stroje jednoczęściowe ale nie powiem smutno mi się zrobiło jak zobaczyłam swój brzuch...

a ile wy macie już w cm w brzuszkach??

Waszka zgaga... wiem co czujesz, może popijaj sobie mleko? chociaż troche złagodzi tą paskudną zgagę..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #565924 przez mamcia2013
Aksa ja się nie zamienię stronami bo nie umiem po jego stronie spać :D niech cierpi tak jak ja :D a co !
Ja mam 114 cm :cheer: :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu #565929 przez 25malinka
aksa napisał:

mamcia ja się zamieniłam z m stronami łóżka żebym nie musiała się tak męczyć;p pocieszam się, że są ładne stroje jednoczęściowe ale nie powiem smutno mi się zrobiło jak zobaczyłam swój brzuch...

a ile wy macie już w cm w brzuszkach??

Waszka zgaga... wiem co czujesz, może popijaj sobie mleko? chociaż troche złagodzi tą paskudną zgagę..

[/i]

jakies 108cm na środku w pępku

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #565930 przez andzia_zg
Waszka ja mialam pare dni spokoju i dziś znów wróciła zgaga

mamcia przed porodem podobno zmienia się twarz... moze bardziej wysypać itp wiec wydaje mi sie ze to normalny objaw. Ja tez mam cere w plamy i nie wyglądam najlepiej.

aksa ja mam w pasie w najszerszym miejscu 107cm

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #565932 przez Beata 26
Mamcia - masz tlusta cere. Ja uzywam kosmetykow vichy normaderm. Jakiego podkladu uzywasz?
Zmywaj podklad rach ciach, zainwestuj w dobry zel do mycia twarzy i dobry krem oraz lekki podklad nie zatykajay porow. Zaplanuj wizyte u kosmetyczki na oczyszczanie. Rob domowe maseczki - z zielonego ogorka, z bialka jajka..
No i jesli nie wychodzisz nigdzie to nie mecz skory podkladami. Pij duzo wody, zwracaj uwage na to co amciasz i na pewno bedzie lepiej:*

11 lata 10 miesiąc temu #565934 przez patrycja85
waszka-mnie też męczy zgaga ale walczę:) mleko a wcześniej spróbuj sposobu ufolki z zieloną gumą orbit. dzidzie rozruszaj czymś słodkim. dziecko czuje ze masz zły dzień i boi się odezwać:)

aksa-ja się wczoraj mierzyłam i mam nadal 92cm czyli już od dwóch tyg nie rosnę. i sama nie wiem czy to dobrze czy nie.

wiewiórka-jak jeszcze raz napiszesz ze jesteś wyrodną matką to przysięgam ze się zjawię tam u Ciebie. spróbuj tych liści o których pisała Vernix. będzie dobrze.

no tyle ode mnie!!!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #565936 przez Beata 26
112 cm, + 17 kg, optymalna srednia godzin snu na dobe: 12h, optymalna ilosc posilkow: nieskonczona liczba ;)

11 lata 10 miesiąc temu #565939 przez Gosia27
96cm

o qrde tak to mnie ZGAGA jeszcze nie męczyła Bull Shit :X :X :X

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #565943 przez Waszka87
Na sam zapach mleka chce mi.sie wymiotować. Witold mi tak kwasy podchodzą do samego gardla

Siedzę na środku kuchni na podłodze i wyje dalej ciekawe co sąsiedzi pomyślą. Pizzę chyba zamówię bo nie mam weny żeby ja zrobic

11 lata 10 miesiąc temu #565949 przez Gosia27
Na nawał pokarmu, pisałam z lutówkami dzisiaj
Z rad położniczych na nawał pokarmu to:
1. jak będziesz dziś w domu to zamroź dwie pieluchy tetrowe ( tak aby były lodowate, twarde) obłóż nimi piersi. Wcześniej możesz pójść pod prysznic ciepły. Rozmaswac piersi aby udrożnić kanaliki a potem obłozyc je.
2. Zrób sobie napar z szałwii 2x250ml
3. ograniczenie picia wody.

Ogólnie jeśli jest taki nawał, piersi twarde jak skały to maluszek nie chce łapać piersi bo mu cięzko. Przed każdym karmieniem weź rozmasuj je, ściągnij trochę ręcznie. Potem przystaw synka. potem znowu po karmieniu weź odciągnij laktorem. Żeby były miękkie. I na pewno piersi musza być usztywnione. Nosisz stanik???

11 lata 10 miesiąc temu #565951 przez Depeche
114 cm
WE ARE THE CHAMPIONS, MY FRIEND!!!!!!!!!!!!!!!!

Zjadłam pączusia, popijam kaweczkę, zakupiłam FANTĘ ( Która to mnie wczoraj zaraziła, fuck wzielam w butli, bo puszki nie bylo), zakupiłam fasolkę.. jutro wieczorem będzie się działo!!! Olala.

11 lata 10 miesiąc temu #565955 przez aksa
ja zjadłam własnie banana i młody szaleje :)

właśnie robie sobie spa dla moich stóp, aleee fajnie mocze sobie stópki w gorącej wodzie mała rzecz a cieszy :laugh: no i zmyłam mój czerwony lakier, postanowiłam zrobić sobie delikatnego francuza...dziwnie będzie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka