BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #566084 przez 25malinka
ufolka to fajnie,szykuj się do porodu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #566086 przez Panika992
Ufolka, wiec jeszcze chwila i sie rozpakujesz;) Trzyman kciuki.

11 lata 10 miesiąc temu #566087 przez Panika992
Ufolka, wiec jeszcze chwila i sie rozpakujesz;) Trzyman kciuki.

11 lata 10 miesiąc temu #566098 przez aksa
ufolka ale jaja :cheer: hehe walczysz dzielnie o srebro!! :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #566103 przez vernix
Ufolka! no i super! 3 cm rozwarcia? zanim dotrzesz na porodówkę będzie jak nic 5, potem pochodzisz- i wskoczy 7, a następnie sama dotkniesz główkę:)

ale się podjarałam:):) ja też chcę:))))
Będziesz Mamą w przyszłym tygodniu :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #566104 przez xxElaElaEeexx
Ufolka Ale wieści !!! Ale ,że główkę dotknęła ?Jestem w szoku ;)
Chyba dziś wezmę ze sobą lusterko do łazienki i będę oglądać moją przyjaciółkę ,czy też się zmienia i czy coś widać :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #566109 przez wiewiorka
ufolka napisał:

hejka :)
OO Beata ciekawy post, ja też mam mieszaną cerę, a z kremem mam problem z dobraniem do tej pory heh laktatora z aventu w żadnym wypadku nie kupuj, ja mam :S na grupie na fb jakaś laska miała elektryczny z madeli nowy jakoś taniej, jak chcesz poszukam albo dodam Cię do grupy tam są różne rzeczy, może jeszcze kogoś dodać?? :)

a teraz o wizycie: na ktg okej, lekkie skurcze były, a przy badaniu ginka główki dotknęła !!! mam 3 cm rozwarcia, teraz tylko na skurcze czekam i na porodówkę :) w szoku byłam jak mi powiedziała że główkę czuje :ohmy: powiedziała że bardzo wątpi żebym do wtorku do następnej wizyty donosiła

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pewnie rach ciach i urodzisz. to teraz duzo sexu i ruchu

11 lata 10 miesiąc temu #566115 przez ufolka
mam nadzieję że szybko pójdzie już, bo sama się doczekać nie mogę :)a jak usłyszałam że główkę dotknęła to sama szok przeżyłam ! a jeszcze lepiej mój R. jak mu powiedziałam przed gabinetem jak wyszłam hehe oczy jak 5 zł i pyta się to Ty już rodzisz tak? :laugh: ginka mówiła że szyjka gotowa, no te rozwarcie jest i tylko czekać na skurcze. Wczoraj w nocy myślałam że się rozkręci, ciekawe co tej nocy będzie

Ela no ja w szoku wczoraj byłam jak ją zobaczyłam (przyjaciółkę) :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wracałam do domu i się zastanawiałam czy ja na pewno wszystko mam hehe sobie i Amelce no i Oliwce :) muszę nosidełko ubrać bo po praniu tak leży no i Amelce jedzenie poustawiać dla R. żeby miał wszystko w jednej szafce :)

11 lata 10 miesiąc temu #566118 przez ufolka
Wiewiórka widzisz tylko jak ona mi powiedziała że główkę wyczuła to boję się teraz ten teges :P
mam pytanie do Ciebie, a czym brodawki smarujesz?? masz może tą maść z ziajki?? dobra jest?? a jak masz jakieś pytania to pytaj tutaj na forum jest parę mamuś które rodziły :) z tym nawałem to rzeczywiście biedna jesteś, ja nie miałam na szczęście, więc nie miałam problemu z zastojami. No ale słyszałam że w 2-3 dobie jest nawał, i wtedy jak najwięcej albo odciągać albo dziecko przystawiać

11 lata 10 miesiąc temu #566124 przez xxElaElaEeexx
To ufolka trzymam kciuki,aby szybko i łatwo poszło ;) ;) ;)

11 lata 10 miesiąc temu #566129 przez Beata 26
ufolka napisał:

hejka :)
OO Beata ciekawy post, ja też mam mieszaną cerę, a z kremem mam problem z dobraniem do tej pory heh laktatora z aventu w żadnym wypadku nie kupuj, ja mam :S na grupie na fb jakaś laska miała elektryczny z madeli nowy jakoś taniej, jak chcesz poszukam albo dodam Cię do grupy tam są różne rzeczy, może jeszcze kogoś dodać?? :)

a teraz o wizycie: na ktg okej, lekkie skurcze były, a przy badaniu ginka główki dotknęła !!! mam 3 cm rozwarcia, teraz tylko na skurcze czekam i na porodówkę :) w szoku byłam jak mi powiedziała że główkę czuje :ohmy: powiedziała że bardzo wątpi żebym do wtorku do następnej wizyty donosiła

LOSOS MASAKIEROSS! serio? główkę :) o mamo, chyba bym się posikała ze szczęścia gdybym takie coś usłyszała!

no to szykuj się, póki możesz to najlepiej zrobisz jak będziesz odpoczywała - siły się przydadzą!

i tak tak dodawaj mnie do grupy ;*

11 lata 10 miesiąc temu #566133 przez Lenucha217
U mnie w brzusiu 107 Szok :DDD Ufolka super ale sie ciesze ... trzymam łapki za was... Chyba przelece sie po klatce każdemu śmignę podłogi w domu i chociaż na braz sie załapie :)))
Hmmm ktorys brzuszek pisaał o bananach .. mmm tez bym zjadła ale mam takiego lenia w dupce że nie chce mi sie do sklepu ubierac :) Moze znajdzie sie ktoś życzliwy i zrobi mi zakupy zaraz pomysle :)

11 lata 10 miesiąc temu #566142 przez xxElaElaEeexx

11 lata 10 miesiąc temu #566147 przez ufolka
Dzięki za kciukasy dziewczyny :) wiadomo że forumowe czynią cuda hehe

11 lata 10 miesiąc temu #566148 przez andzia_zg
Ufolka no to widzę, że już jedną nogą stoisz na podium :lol: Nie ma bata... rozpakujesz sie w tym tygodniu jak nic :lol:
Ciekawe jak tam Agnieszka i hoborr :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka