BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #569264 przez kika1985
Lafi napisał:

Depeche tych wkładek nie wsadza sie w dupe - chyba :) ;) :P ide co poogladac :0

:lol: :lol: :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #569266 przez ufolka
AniaCzajka napisał:

Jestem dobrej myśli w ogóle po wczorajszym usg i wizycie jestem jakaś taka bardziej opanowana i spokojniejsza że dam sobie radę z maluchem :)

I myślę że jak będę w szpitalu to jakby się coś działo to zareagują szybciej aniżeli byłabym w domu.

no jasna sprawa :)

11 lata 10 miesiąc temu #569268 przez kika1985
Kinga2424 napisał:

AniaCzajka napisał:

Hello :) ja już po wizycie usg prawidłowe, z podwoziem wszystko ok, lekarz powiedział że jeśli do poniedziałku nie urodzę to mam się stawić w poniedziałek na ginekologi i mam czekać w szpitalu na akcję ;)

Cześć Aniu

Żebyś tylko zbyt długo nie musiała tam siedzieć. Jak byłam na patologii ciąży, to te biedne dziewczyny robiły skłony, przysiady i maszerowały tam i z powrotem, żeby tylko urodzić.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #569272 przez ufolka
Depeche pokaż co tam masz, u mnie teraz 92 ale zaraz 98 będzie :)
Aniu podobne nocki u nas, tylko że u mnie bez wstawania :)
Panika u mnie jest pleckami od tyłu chyba, a zawsze tak było czy dopiero teraz dzidziuś się przekręcił?

o matko jakie ja dobre kanapki jem, nie poznaję sama siebie :P

11 lata 10 miesiąc temu #569276 przez Panika992
Ufolka caly czas tak byl. Bo na kazdym usg swiecil panu doktorowi jajkami po oczach;)

11 lata 10 miesiąc temu #569277 przez andzia_zg
Ufolka a może te przespane nocki to cisza przed burzą... maluszki pozwalają nam zebrac siły na godzinę "0"
Ja jak ostatnio mialam te masakryczne noce to młody też nie spał... a od 3 dni spi w nocy razem ze mna... troche sie ewentualnie przewróci w brzuchu i śpi dalej...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #569279 przez Lafi
Hej. my tez w dwupaku, choc dzis zaczał mi sie brzuch nieźle spinac, chyba ide umyc klatke schodowa, troche tego jest moze ruszy :)

AniaCzajka, ja mam cisnienie emocjonalne od wtorku biore dopegyt 2*1,

Offca z tego co piszesz to wyglada jak skurcze porodowe, ja tak odczuwałam bole parte

11 lata 10 miesiąc temu #569285 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #569296 przez koticz
Cześć bejboszki!!!

Czekam na fachowców,mieli być między 7 a 8 :dry: i zalać betonem czy czymś dziurę w suficie...Fuck syf w chacie aż w oczy szczypie a tych nie ma...

U mnie noc masakryczna...brzuch mnie bolał,skurcze i budziłam się przy każdym obrocie z boku na bok...naprawdę już mam dość,wiem,że już blisko i napewno wytrzymam ale podle się czuję z tym,że nie chcę być już w ciąży...

Mój mąż wczoraj cały dzień koło mnie skakał,widział,że ledwo daję radę...

AniaCzajka czułąm,że sie zestresujesz tą cesarką,tak jak Aga pisała PAMIĘTAJ,ŻE MY NIE JESTEŚMY LEKARZAMI i to co piszemy to nie jest fachowa wiedza!!!Napewno jesteś pod opieką dobrego gina i ON WIE CO ROBI!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569303 przez koticz
10 dni to terminu...masakra kiedy to zleciało...

22.02.2013 dziś też ładna data na poród...nooooo dalej dziewuszki.... :woohoo:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #569304 przez AniaCzajka
koticz napisał:

Cześć bejboszki!!!

Czekam na fachowców,mieli być między 7 a 8 :dry: i zalać betonem czy czymś dziurę w suficie...Fuck syf w chacie aż w oczy szczypie a tych nie ma...

U mnie noc masakryczna...brzuch mnie bolał,skurcze i budziłam się przy każdym obrocie z boku na bok...naprawdę już mam dość,wiem,że już blisko i napewno wytrzymam ale podle się czuję z tym,że nie chcę być już w ciąży...

AniaCzajka czułąm,że sie zestresujesz tą cesarką,tak jak Aga pisała PAMIĘTAJ,ŻE MY NIE JESTEŚMY LEKARZAMI i to co piszemy to nie jest fachowa wiedza!!!Napewno jesteś pod opieką dobrego gina i ON WIE CO ROBI!!!

może nie zestresowałam ale trochę spanikowałam, ale jestem już spokojna bo wiem że mój lekarz wie co robi i jakby moje ciśnienie było tragicznie złe to pewnie miałabym zaleconą cesarkę.

11 lata 10 miesiąc temu #569308 przez AniaCzajka
idę robić pleśniaka :) i obiad dziś rybka z piekarnika w "pomyśle na" z warzywkami i ryżem:)

a potem może podłogę umyje i kurze zetrę;)

11 lata 10 miesiąc temu #569313 przez andzia_zg
koticz jak wieczorem kłądłam się spac i przeczytałam wiadomość od Hoborr, że jest na sali przedporodowej to od razu sobie pomyślałam "22 luty... fajna data na poród..."

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569314 przez koticz
AniaCzajka napisał:

koticz napisał:

Cześć bejboszki!!!

może nie zestresowałam ale trochę spanikowałam, ale jestem już spokojna bo wiem że mój lekarz wie co robi i jakby moje ciśnienie było tragicznie złe to pewnie miałabym zaleconą cesarkę.

Nnoooo właśnie :) pamiętajmy,że jednak cesarka to operacja więc jeśli można jej uniknąć to napewno lepiej jednak rodzić sn.Takie jest moje zdanie!
I ból po porodzie sn jest napewno mniejszy niż po cc.U mnie w szpitalu lekarze traktują CC jako ostateczność,chyba,że jest zalecana ze względów zdrowotnych...

11 lata 10 miesiąc temu #569325 przez Lenucha217
AniaCzajka napisał:

idę robić pleśniaka :) i obiad dziś rybka z piekarnika w "pomyśle na" z warzywkami i ryżem:)

a potem może podłogę umyje i kurze zetrę;)

Ania co to plesniak??? Ja wczoraj skusilam sie na ten pomysl na... bo nie przepadam kupilam ten papirus i kolejny raz sie przejechałam jak dla mnie za ostry :) Rybki jeszcze nie probowałam .. jedyne rzecz z tego jaka mi podchodzi to zapiekanka

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka