BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #571717 przez andzia_zg
Dzień doberek :-)

Melduję się 2w1

Ale miałam dziś ciężką noc. Jak się obudziłam o 00:20 tak zasnęłam po 3 :( Zrobiło mi się słabo i starsznie zbierało mnie na wymioty.
Coś podejrzewam,że chyba zaszkodziło mi wczorajsze ciasto, bo od czego innego mogłoby mnie zbierać na wymioty. Trochę mi też ciśnienie skoczyło do góry.
Ale na szczęście już ok. Jdyne co, to bolą mnie biodra i jak poleżę chwilę dłużej na jednym boku to zaczynają masakrycznie boleć. Więc nie było sensu leżeć, bo gdy rano próbowałam zasnąć, to znów musiałam przewrócić się na drugi bok (a to jest u mnie długim rutuałem) więc ze spania nici.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

lenucha ale chamówa ze strony lekarza... brak słów

AniaCzajka daj znac ze szpitala co i jak

Agnieszka trzymamy za Ciebie kciuki i czekamy na wieści. Jak minęła noc? Spokojnie czy w końcu Zosia ustąpiła i się zaczęło?

A tak odnośnie rzęs to moja koleżanka z pracy sobie je robi i wyglądają rewelacyjnie. Ja zrobiłam sobi tylko raz - na ślub, ale nad ranem 2 mi sie odkleiły i trochę smiesznie wyglądałam. chyba były za słabo doczepione bo przy zmywaniu makijażu udało mi się je odkleić.

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #571723 przez Panika992
Andzia mam podobnie, tez czuje jakby mi wysadzilo biust.
Czuje jakby mnie zbieralo na wymioty, do tego znow jakis dzien niepokoju.
A do tego nieprzespana noc, brzuch twardnial, byly skurcze. Zawsze noce mialam takie spikojne...

11 lata 10 miesiąc temu #571726 przez kika1985
wiewiorka napisał:

dziś Szymonkowi w końcu odpadł pępek. Jakbym wcześniej wiedziała,że przy kazdym przewijaniu go czyscic to pewnie bylo by szybciej. Mi ubranek schodzi bardzo duzo. Co 2 dni musze prac bo się kończą. Najwięcej jest zasikanych.

chłopcy tak mają że przesikują pampersy :P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571729 przez andzia_zg
Panika992 napisał:

Andzia mam podobnie, tez czuje jakby mi wysadzilo biust.
Czuje jakby mnie zbieralo na wymioty, do tego znow jakis dzien niepokoju.
A do tego nieprzespana noc, brzuch twardnial, byly skurcze. Zawsze noce mialam takie spikojne...

Mnie złapał wieczorem taki porządny skurcz. Oglądałam z mężem Must be The Music i nagle poczułam mega ból miesiączkowy... mąż złapał mi za brzucha, mówił, że się trochę spiął ale ja to spięcie czułam bardziej w kręgosłupie. Oj bolało.... potem złapał mnie jeszcze jedne skurcz po kąpieli i potem już cisza.
Tylko te nocne mdłości... :cheer: ale to było nieprzyjemne...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #571732 przez Panika992
Andzia dzisiaj pelnia, moze cos u Ciebie ruszy;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571736 przez andzia_zg
w ogóle ja to wszystko jakos dziwnie odczuwam, bo skurcze łapią mnie tylko jak wstaję i jak chodzę,ale to tylko twardnienie brzucha, praktycznie nie boli. Boli jedynie tam na dole tak jakos miesiączkowo i te plecy :dry: Dlatego chwilami mam obawy czy odróżnie te właściwe skurcze, no ale to chyba będzie bolało jak cholera więc tego raczej sie chyba nie da przegapić...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #571738 przez xxElaElaEeexx
Witajcie mamusie :)

Ja poszłam spać o 1,bo oglądałam atlas chmur.
W nocy znowu z 5 razy wstawałam na siku :silly:
A teraz jem śniadanie i czekam na kuriera,bo ma mi przyjść w końcu pościel dla małej i zlewozmywak ;)
Mi wczoraj ani razu brzuszek się nie stawiał-chyba dlatego,że cały dzień nic nie robiłam.

Lenusia Oj biedna Ty niepotrzebnie się fatygowałaś do tego gina :dry: :huh:
AgaTrzymam nadal kciuki :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #571740 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571741 przez andzia_zg
Panika992 napisał:

Andzia dzisiaj pelnia, moze cos u Ciebie ruszy;)

Dziś nie dość, że pałania to jeszcze na słońcu porobiły się jakieś plamy, któr mogła zakłócać pracę satelitów itp więc kto wie czy kosmos nie wpłynie na zwiekszoną liczbę urodzeń w Polsce.
Ale ja to raczej nie będę. Jakos nie czuję zeby to miało być już... mi się wydaje, że pochodzę jeszcze z brzuchem parę dni...

xxElaElaEexx ale masz już nisko brzuszek :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #571743 przez kika1985
andzia_zg napisał:

w ogóle ja to wszystko jakos dziwnie odczuwam, bo skurcze łapią mnie tylko jak wstaję i jak chodzę,ale to tylko twardnienie brzucha, praktycznie nie boli. Boli jedynie tam na dole tak jakos miesiączkowo i te plecy :dry: Dlatego chwilami mam obawy czy odróżnie te właściwe skurcze, no ale to chyba będzie bolało jak cholera więc tego raczej sie chyba nie da przegapić...

Adzia mi te brzuch twardnieje przy wstawaniu, gwałtownych ruchach lub przy ruchach małej

11 lata 10 miesiąc temu #571746 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu #571747 przez Gosia27
Hej dziewczyny
dolegliwości ciazowych na ostatnim etapie cd u Was...<biedne> u mnie póki co wszystko ok. Rwa przeszła. Wczoraj aktywnie spędziliśmy dzień. Podczytywałam was wolnej chwili. Tak jak Wy czekam na wieści od Agnieszki (ale coś czuję, że jeszcze Zosi nie tuli, takie uroki nas pierwiastek).
Trochę się dziś z rana przestraszyłam bo nie czułam ruchów małej, jeszcze wczoraj wieczorem wygrzebałam opracowania medyczne i nie potrzebnie...bo potem płaczę R w łózku a on się na mnie złości...i ma rację. Tak jak mówi, że mam dać losowi samemu pisać...
Dziś w planach nic wielkiego. Brzydka pogoda to raczej będę płaszczyć się w domu.
Lenucha można dostać jasnej cholery przy takim traktowaniu lekarzy...
Patrycja jutro do szpitala????
AniaCZajka powodzenia. daj koniecznie znac jak już Cię przyjmą.
Andzia,Panika już jesteście na ostatniej prostej. Wytrzymacie.

3mam kciuki za wizyty i KTG jeśli któraś z Was się wybiera :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #571749 przez xxElaElaEeexx
Nio tak brzuch mi się obniżył czuje go dosłownie na kolanach :S

AniaCzajkaTrzymam mocno kciuki również za Was :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #571753 przez Panika992
Ja podobnie jak Andzia, czuje, ze jeszcze pochodze z brzuszkiem. Juz to przyjelam do wiadonosci. W srode mam kolejna wizyte.
Kika a jaki wozek? Z jakiej firmy? Ja na swoj mialam czekac 3-4 tyg a byl po niecalych dwoch.

11 lata 10 miesiąc temu #571757 przez xxElaElaEeexx
Ja mam wizytę za tydzień we wtorek-już się nie mogę doczekać ;) ;) ;)
A jutro muszę iść znowu tą nieszczęsną glukozę zrobić,morfologię i mocz :S

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka