BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #581053 przez Unbreakable
Gosieńka NIE NIE NIE. Nie możesz się teraz załamywać. Zadzwoń do szpitala, żebyś miała pewność że Cie przyjmą, powiedz jaka jest sytuacja, że jesteś pacjentką dr Włoch i co powiedziała Ci Twoja gin.
Ja chyba bym pojechała, bo dr Włoch przy moim AFI 11 mówiła, że ilość wód jest mała.
Kochana musisz się teraz zebrać i zawalczyć do końca. Nie czas na załamki a tym bardziej spowodowane głupio pin.ą, która zachowuje się jak bezduszny robot. Trzymaj się

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #581054 przez kika1985
Gosia27 napisał:

Ale mam mroczki przed oczami :S biorę się do roboty. Ale pięknie świeci słońce :lol:

też mam mroczki często B)

11 lata 9 miesiąc temu #581058 przez kika1985
25malinka napisał:

Hej laski ja nadal 2w1 ale nie wiem jak długo!!!

W nocy jak poszłam do łazienki na siku,to coś chlupnęło i nie wiem czy to były wody czy przezrozcysty sluz,wogóle potem nie mogłam juz spac,brzuch i kregosłup ciągle boli,teraz nie dawno znowu byłam w wc i jak się podtarlam to na papierze był taki paseczek wydzieliny z krwią,kurde nie wiem czy się zaczyna powoli czy co????zaraz ide sie chyba wykąpac,bo kto wie...

DominikaGratulacjęęę!!!!!

Aga witaj,fajnie,że już jesteście w domku!!!

malinka chyba się u ciebie zaczyna :lol: :lol: :lol: :lol: życzę aby poszło szybko

11 lata 9 miesiąc temu #581060 przez Depeche
tez mi sie wydaje, ze MAlinke wzielo, chociaz od odejscia czopa to mozna jeszcze chodzic i chodzic

11 lata 9 miesiąc temu #581061 przez kika1985
Unbreakable napisał:

Woda obecna ;) a dokumenty zawsze w torebce, tzn od jakiegoś już czasu ;)

Tak Depeche, planowana na czwartek 7-go, chyba, że jak to powiedzieli, będzie coś nagłego i pilnego, więc prosimy o mocne zaciskanie kciuków ;)

mocno będziemy zaciskać :) powodzenia

11 lata 9 miesiąc temu #581063 przez wiewiorka
ufolka napisał:

No widzisz, a ja po pierwszym to w szerokich szmatach musiałam łazić..

idę dalej sprzątać, mała mi znów sajgon w chacie zrobiła.. ejj te skurcze krzyżowe to powinny promieniować w dół a nie w górę co? :unsure:

a kiedy znów sie wylaszczylas??

11 lata 9 miesiąc temu #581064 przez Beata 26
Gosia - dzwoń do tego szpitala i konsultuj się. jeśli masz możliwość to idz jeszcze zbadać się do kogoś innego, ale ta baba durna i mało empatyczna - ludzie bez powołania czy jak? nie przejmuj się nią. nie możesz teraz skupiać myśli na innych - skup je na sobie i Zosi. i tego się trzymaj!

Dominiczka - gratuluję!Mały jest słodki, jak ślicznie trzyma Twego paluszka na zdjęciu!

Malinka - oj szykuj się bejbe, jak możesz to trochę odpocznij.. przyda się energia

11 lata 9 miesiąc temu #581065 przez 25malinka
Ej dziewczyny kurde juz sama nie wiem,wyczytałam,że ten czop może wypaść od razu bądz stopniowo wydzielac się w postaci wydzieliny która może miec wlasnie zabarwienie rózowe czy tam czerwone,to cos takiego jak u mnie

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #581066 przez 25malinka
Chociaż z drugiej strony to coś co chlusnęło w nocy to ciekawe co to było czy wydzielina czy wody???

11 lata 9 miesiąc temu #581069 przez kika1985
Gosia27 napisał:

A ja byłam u swojej ginki
Potrakotowała mnie jak powietrze....zrobiła KTG mała ma tętno 110 ale w jej przypadku to normalne. Szyjka uformowna także coś się rusza. Zrobiła mi USG i nie zważyła małej, powiedziała tylko że jest mało wód AVI 7- a jak jest u Was??? I łożysko już jest stare i mam już dziś jechać do Katowic. Nie wiem co robic, rycze nie umiem się uspokoić...nie czuję się pewnie do tego co mi powiedziała. Sama czuję że spokojnie mogę pojechać dopiero w poniedziałek. ALe takim traktowaniem w ogóle mnie nie uspokoiła. Na jej oko to mała ma 2kg ciut więcej...

gosia może do innego lekarza idź?

11 lata 9 miesiąc temu #581073 przez kika1985
dominiczka gratulacje!!!!!

11 lata 9 miesiąc temu #581075 przez Depeche
25malinka napisał:

Chociaż z drugiej strony to coś co chlusnęło w nocy to ciekawe co to było czy wydzielina czy wody???

trzeba bylo za tym w klopie zanurkowac, a teraz to nie wiadomo :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #581078 przez kika1985
napisalam wlasnie sms do offcy , jak odpisze dam znac

11 lata 9 miesiąc temu #581080 przez ufolka
Depeche napisał:

25malinka napisał:

trzeba bylo za tym w klopie zanurkowac, a teraz to nie wiadomo :laugh: :laugh: :laugh:

o matko !! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #581082 przez Panika992

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka