BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #581440 przez 25malinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #581443 przez Panika992
W ogóle miałam iść na spacer z K. Ale przed samym wjściem tak mnie wkur.. że się poryczałam i powiedziałam, żeby w dupę się pocałował i nigdzie z nim nie wyjdę. Sama sobie się dziwie, bo nic wielkiego się nie stało, ale mam ogromną potrzebę wybeczeć się i wyładować. Teraz jestem wściekła jak osa. Nosi mnie aż...

12 lata 1 miesiąc temu #581447 przez Lenucha217
Malinka nie denerwuj sie wydaje mi sie ze to ten czop tak po kawalku sie odkleja . naszykuj torbę i czekaj ... w razie czego podjedz do szpitala powiedz że chyba sie zaczyna tam sprawdzą co i jak i zdecyduja czy juz Cie zostawic czy jeszcze nie czas... niech cie pocaluje w d... ten gin placic za minute badania w szpitalu zrobia to za darmo

12 lata 1 miesiąc temu #581448 przez xxElaElaEeexx
Ja w końcu w domu i po wizycie.
Lekarz spóźnił się godzinę ,bo miał stłuczkę samochodem :huh:
Więc wizyta z 13.10 przeciągnęła się na 14.30 :cheer:
Dobrze,że miałam gazetę ,bo umarła bym z nudów :dry:

Lekarz powiedział,że "szyjka zamknięta,główka się odbija, porodu nie widać "
Nie rozumiem co znaczy,że "główką się odbija" :unsure:
No i niestety mam grzybicę,tak jak myślałam.
Glukoza w porządku.
I pobrał mi wymaz na paciorkowca -u mnie to na szczęście za darmo .
Kolejna wizyta za tydzień we wtorek. :)

A jutro idę na spotkanie z położną ,bo mówiła żebym złożyła deklarację,że będziemy z dzieckiem tam jeździć do pediatry to wtedy za darmo mogę chodzić na spotkania z nią coś w stylu szkoły rodzenia.Więc jutro jadę na 8.30 :)

12 lata 1 miesiąc temu #581453 przez 25malinka
lena też mi się wydaje,że to ten czop,ale zastanawia mnie to co wczoraj mi wypłyneło przezroczyste czy wydzielina czy wody?ale z drugiej strony gdyby to były wody to chyba dużo by ich było,a mi tak trochę chlusnęło i na tym koniec,nie wiem co robić chyba poczekam i jak nic sie nie będzie działo do czwartku to w piątek pójde do szpitala i tyle...

12 lata 1 miesiąc temu #581456 przez wiewiorka
patrycja85 napisał:

wiewiórka-miałam miec salę jednoosobową ale okazała się potrzebna dla jakiejś laski więc miałam dwuosobową z łazienką. i lepiej na tym wyszłam. na tej jednoosobowej bym się zapłakała że mi te karmienie nie idzie, a tak ta dziewczyna która ze mną leżała wszystko mi pokazała, na spokojnie bez nerwów i nawet jak mój mały płakał to wstawała ze mną i mi pomagała. położne w tym szpitalu (karowa) to jakaś masakra...

kika-tak, wyciągają szybko. najdłuższej trwa zszywanie. poznajemy się z małym:) budzi się co 2-3 godz, je chwilę i zasypia przy cycku. ale je coraz dłuzej więc chyba idzie ku dobremu:)

chciałam kupić wagę żeby sprawdzać czy Ignaś przybiera ale na allegro 240 zł:)

ja moge załatwić Ci taniej wagę dzieciową z firmy w ktorej pracuje : www.sencor.pl/pl/SBS-4002

12 lata 1 miesiąc temu #581470 przez Depeche
Malinka, spokojnie!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mlodej kupilam nowa torebke, do tego apaszke, jest lans. Chciala jeszcze nowe buty, ale bez jaj. W domu miala sprzatac i co zrobila , zwinela caly bajzel w koc i ten koc odlozyla na miejsce. Chcialam ten koc poprawic i sie to wszystko wyjeb.lo. Jak sie darlam, a jaki to male, a jakie cwane. Potem chcialam sie zdrzemnac to oczywiscie urzadzila sobie maraton w butach z piszczacym telefonem w reku. Ozesz!

Nie no chyba jednak znowu slysze moje jelita!

12 lata 1 miesiąc temu #581475 przez 25malinka
depeche łatwo powiedziec,kurde skąd mam wiedzieć czy to były te wody czy nie???

12 lata 1 miesiąc temu #581493 przez Panika992
Malinka spokojnie, gdyby to byly wody to by sie saczyly a nie chluply i juz. Przeciez jakby na raz chlupnelo z Ciebie 1,5l wody to bylabys pewna, ze to to.

12 lata 1 miesiąc temu #581495 przez aksa
malinka może jedzdo szpitala bo się zamartwisz!! zbadają cie będziesz spokojniejsza nie czekaj do piątku...

Depeche a ty co samooczyszczenie ci się zaczęło?

aaaa i uwaga uwaga dziś Dzień Teściowejjjjjjjjjjjj :S :S
ja moją olewam :woohoo:
ale mój m zawsze smsa wysyła mojej mamie :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #581532 przez Gosia27
Próbowałam do dzwonić się do Kat ale jak zwykle nie złapałam tego lekarza z którym umawiałam termin. Rozmawiałam jeszcze z innym lek i powiedział że AVI w normie. R mnie uspokoił. I to bardzo. Porobiliśmy pranie, po pakowaliśmy. Na spokojnie pojedziemy w pt.
Ufolka a jednak jesteś
Ela dobrze, że na wizycie ok. W badaniu wyszło że główka jeszcze nie wstawiła się w kanał rodny
Waszka ślicznie wyglądasz. R zrobił mi racuchy jabłkowe z powidłami i bitą śmietaną
Aksa ja też nie składam jakiś dziwnych życzeń swojej teściowej
Malinka chyba się rozkręcaasz

12 lata 1 miesiąc temu #581540 przez 25malinka
Gosia a Ty bardziej orientujesz się w temacie,dużo tych wód wypływa jednorazowo???

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #581549 przez kika1985

12 lata 1 miesiąc temu #581553 przez kika1985

12 lata 1 miesiąc temu #581584 przez Gosia27
Malinka wody mogą się lekko sączyć np gdy pęcherz gdzieś pękł wysoko nie przy ujściu szyjki macicy. I nie jest to pęknięcie rozległe. Także mnie jest trudno ocenic. Bo to faktycznie moga być wody, tylko czy masz cały czas mokra wkładkę?? Bo jak tak to jedź na IP i powiedz że czujesz że sączą Ci wody. A wtedy zbadają Cię i po prostu zobacza odczyn ph wydzieliny

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka