- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- lusiaczek82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiaczek82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Miałam dziś ciężką noc.nie mogłam zasnąć, bo było mi niewygodnie i ciągle ściągałam z męża kołdrę,bo wtedy jak sobie ją powpychałam między nogi to było mi lżej. Jakosz jaśiem między nogami nie umiemspać. kołdra lepsza. Chyba oblekę mężowi drugąkołdrę (tylko ta druga jest taka cieniutka letnia i boje się żeby nie zmarzł)
Jeśli chodzi o jego wyjazd to jedzie w delegację na tydzień.Kurcze pomerdały się nasze plany,bo w piątek mielismy jechac do moich rodziców na imieniny mamy i mieliśmy wracać w niedziele. A skoro mąż jedzie chyba już w niedzielę to na bank ze mna nie pojedzie żeby nie był zmęczony,bo czeka go długa podróż. Wiec jak cos jadę do rodzicow sama i chyba zostane na kilka dni,bo nie chce siedziec samiuteńka domu. Wróce chyba w środę, bo w czwartek mam wizytę.Mążsie trochę podłamał, bo miał nadzieję,że pierwszy raz zobaczy maluszka (bo jeszcze nie byl ze mna u lekarza) Tak sie cieszyl,że pierwszy raz zobaczy naszego szkraba, że może poznamy płeć a tu dupa,bo go nie bedzie

Jeśli chodzi o kikę to miala sobie wziąć urlop na poniedziałek więc mam nadzieję,że sobie odpoczęła

Vernix i katarzyna1702 wczoraj tez mi sie wydawało, że czuję juz maluszka.Po tej kłótni z mężem bardzo się maleństwo ożywiło,i tak chlupotało.to na pewno nie były kiszki. Takie fajniutkie uczucie

vernix ale masz fajnie,że Ci się zbliza wizyta. Podglądniesz maluszka i bedzieszspokojniejsza.ja mam wizyte dopiero za tydzien.
kasia1329 witamy u nas na forum

- kasia1329
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Jak rodzilam pierwsze dziecko lezalam na sali z dziewczyną której po pierwszym c.c po dwóch latach kazali rodzić naturalnie i zaczęła jej pękać macica. Ja nie chciałabym tego przechodZić

- Lafi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kasia1329 witam Cię w naszym forum

Patrycja brat dostał się do Gdańska.Wyniki były na drugi dzień. Dzięki za pamięć o wizycie też.

- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Andzia moze zapytaj lekarza, czy nie nagra na płytce badania, a potem pokażesz ją mężowi.To nie będzie to samo, ale zobaczy dzidziusia

No i gratuluję, tego że maleństwo dało znać o sobie! super! Pamiętaj, że nie jesteś już samiuteńka jak pisałaś-masz córeczkę lub synusia pod sercem

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ogólne samopoczucie dobre, tylko znowu zaczął się problem z piersiami. I znowu mam zgrubienia w prawej...trzeba będzie to rozmasować tylko jak tu się dotknąć...
A teraz się zbieram,muszę pozałatwiać sprawy na mieście a u Nas w Jeleniej ledwo 10 stopni szaro, buro i ponuro.
Miłego dnia kochane
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nie było mnie na forum od piątku a tu tyle czytania

chyba ze 20 stron mam do czytania hehe
lecę czytać co u was
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pozabieram wam komputery i nie oddam dopóki nie kupie okularów bo tyle piszecie że jakbym nie zajrzała przynajmniej ze 3 razy dziennie potem bym nie dała rady nadrobić tego wszystkiego to tylko mnie łepetyna boli
Mamcia wiesz co ja stosuje na włosy? Tylko się nie śmiej szampon dla koni bez kitu tylko taki kupiony z Hiszpanii bo u nas nie ma takich naturalnych i ten nie ma żadnej chemii kuzynka zawsze miała takie marne włosy a teraz jak rodzice byli na wakacjach w Hiszpanii u nich to mówiła że matka koleżanki jej doradziła i teraz ma mega gęste i lśniące włosyJa na razie czekam na efekty bo dopiero z 1,5 miesiąca stosuję ale takie błyszczące się powoli robią teraz czekam na zagęszczenie
Co do słodkiego to bardzo bardzo rzadko nachodzi mnie i często jak już zjem to mnie mdli i mi niedobrze.
Ania super że poczułaś ruchy
To i ja się pochwalę że wczoraj (prawdopodobnie) dostałam dwa kopniczki
Jakoś ponad miesiąc temu zarejestrowałam się na stronie www.bebilon.pl i dziś mi przyszedł śliczny miś od nich w prezencie
sywla mam koleżanke ktora stosuje szpampon dla chempionów z niemiec

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
moda.allegro.pl/stringi-ciazowe-na-brzuc...ary-i2594092719.html ciekawe, może ktoś używa?
he śmieszne, ale nie wydaje mi się żeby były wygodne

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Właśnie wróciłam z mężem, który od wtorku ma urlop znad morza. Mieszkamy 15 km od Ustki, więc wykorzystaliśmy piękną pogodę,słoneczko i wybraliśmy się nad Bałtyk. Położyłam się na piasku, promienie ogrzewały mi twarz i brzusio
Maluszkowi było też dobrze, bo pływał w tę i we tę
Potem gofry i czekolada na ciepło, to było to co tygryski lubią najbardziej
A na obiado-kolację robię makaron ze szpinakiem, tak na szybko
Uśmiechy dla Was, odpoczywajcie!
vernix zazsdroszcze , wypoczywajcie dobrze
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hej dziewczyny sporo napisałyście przez ostatnie dni, wchodziłam tu ale jakoś nie wiedziałam co napisać. Mam pytanko czy wy tez macie takie problemy z spanie ja budzę się w nocy i przewracam się z boku na bok i nie mogę sobie dać z tym rady, ogólnie ostatnio czuję się nieciekawie;/
tak od jakiegoś czasu mam problem ze spaniem ,budze sie w nocy i ciężko zsnąć potem, dodatkowo kot mni ostatnio budzi w nocy bo ma ruję

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny mam pytanie pamiętacie czy miałyście badania na cytomegalie na początku ciąży ?
a co to za badanie??
mi nawet cytologii nie robili , ciekawe dlaczego, jak będe 8 to musze zapytac
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Juz jestem kobietki ... a wiec tak powtorzone TSH znow wyszlo zle stwierdzono niedoczynnośc tarczycy i natychmiastowa wizyta u endokrynologa
( zapisala sporo leków , zbyt mala hemoglobina same zle wiesci
ech
leniusia trzymam kciuki za szybki powrót o zdrowia