- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dość smutaszenia i sczechizowania na temat chorób. Będzie dobrze , musi być dobrze. Muszę się pochwalić że jestem pewna że czuje ruchy Naszego dziecka. Dziś już ze 3 razy kopnął Mamę super uczucie. (Bo raczej jelit to ja nie mam w okolicy pępka ;p )
gratulacje!!!!!
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cześć dziewczyny!
Ja już w domu.Nie robili mi żadnego zabiegu i w sumie to nie wiem co dalej:( Mam sie oszczdzac,moge chodzic,ale mam nie dzwigac,w czwartek spotkam sie jeszcze na usg z moja gin,byla bardzo zaskoczona ze mnie juz do domu wypuscili.Tak to jest jak sie kilkunastu lekarzy zajmuje jednym pacjentem.W piatek na obchodzie lekarz kazal mi lezec i nie wstawalam z lozka az do dzis,a dzis lekarka ktora mnie wypisywala powiedziala,ze ciaza to nie choroba i mam nie przesadzac
Mąż tez sie mnie nie spodziewal dzis tylko gdzies w czwartek i nie posprzatal,takiego syfu to dawno nie widzialam,ale nie mam zamiaru sie za niego brac.
Gosia trzymajcie sie,jakos sobie dacie rade,nie trzymaj w sobie zlych emocji bo beda cie zatrowac,czasem lepiej pogadac o swoich lękach
co to za lekarze??? ja bym się upierała zeby zrobili ten zabieg
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
witam was wreszcie w domku od rana stanie w kolejce do złożenia wniosku o zasiłek rodzinny coś okropnego ludzi od metra teraz nogi mi pulsują od stania mam dość na szczęście papiery złożone i rok spokoju
lusiaczek u nas w Ośrodku tak od 1 września, kolejki dzien w dzień masakra
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hej nie wiecie gdzie można kupić poduszkę rogala dla ciężarnych? może to mi pomoże przespać chociaż jedną noc.
ania od czwartku beda w Lidlu po 39,99
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Witam wszystkie marcowe mamusie,
jestem nowa na forum, chociaż podglądam Was już od dawna...
Mamy termin na 1 marca 2013, więc w rezultacie mogę okazać się mamą lutową, ale mimo wszystko jestem z Wami:)
agnieszka hej

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hej Kobitki, kurczę cały weekend nie zaglądałam na forum
Witam nową mamuśkę
A więc tak, w sobotę byłam na wizycie, ze względu na mojego Tomka gin zrobił usg, dzidzia sobie leżała na luzie z rączką pod główkąno i słuchaliśmy jak serduszko bije, fajne uczucie. Mój dopiero jak zobaczył dzidzie to dotarło do niego że będzie ojcem
z maleństwem wszystko w porządku. Ma 11 cm, nie za mało ?? gin mówi że jest w porządku. Pobrał mi cytologię. Wyniki na przeciwciała są w porządku. Kolejna wizyta za 3 tygodnie
muszę zrobić mocz i morfologię.
W sobotę upiekłam rogalikinawet dobre były.
mamcia super ze z dzidzią wszystko ok:) juz się nie mogę doczekac mojej wizytty 8

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kika się urlopowała i zapomniała o Nas ;/ myślę że zaraz tu zawita
A właśnie nawet mi się dziś śniło nasze forum
i zdjęcia kiki z dużym brzuszkiem ;p serio wiec prosimy o foto ;p Czy to znak że za często tu zaglądam ?
kaia jak miło że o mnie pamietasz:P
obiecuje wrzucić foty

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Witam mamusie marcowe.
Po mojej wczorajszej wizycie u lekarza okazało się, że być może to właśnie do Was dołączę a nie do mamusiek kwietniowych
Jako, że jestem już po jednym porodzie ale przez c.c lekarz powiedział, że być może będzie konieczność przyśpieszenia porodu o kilka dni. A że wg OM mam termin na 3.04.2013 to kilka dni wcześniej wychodzi marzec. Tak szczerze mówiąc to chciałabym zrobić mężowi prezent na jego 30-ste urodziny które będzie obchodził 23.03.
Mój maluszek ma już 8cmjest bardzo ruchliwy, podczas usg ciągle się wiercił, że ginekolog aż sam się zaczął śmiać, że taki żywotny już w brzuszku
hej kasia
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

w piatek po pracy zdecydowalismy się pojechać do Lidzbarka warmińskiego(45 km za Olsztynem)
Sebek ma tam rodzine , i między innymi przyjechała tam kuzynka z Niemiec (z moimi ciuszkami) więc bylismy tam do niedzieli, wracając zajechalismy jeszcze do Olsztyna na małe zakupy, wieczorem wpadł do nas mój brat z narzeczona pochwalić się że też oczekują dzidziusia :0 ale to dopiero3-4 tydzień ciąży:p tak więc rodzina nam się powiększa:P i chyba 1 grudnia biorą ślub , w co ja się ubiorę? taka gruba hehe no cóż będę się później martwić

ciuszki poprałam

wczoraj byłam w domu i umyłam okna tak jak zamierzałam:p dodatkowo posprzątałam u Dominika w zafach i zrobiłam miejsce na dziecięce ciuszki:p po mału półka się zapełnia:P
wczoraj także moja przyjaciółka urodziła przez c Filipka 3700:p dzi jadę ja odwiedzić

no i to by było na tyle w wielkim skrócie:)
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

Cos mnie boli dziś brzusio

- lenusia7
-
- Gość
-

- sylwia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
cześć dziewczyny,ale fajnie że już czujecie ruchy u mnie na razie nic...chciałam Wam o czymś powiedzieć. Jakiś czas temu oglądałam całkiem przez przypadek "rozmowy w toku" były tam wtedy dziewczyny po licznych poronieniach i w ciąży która nie prawidłowo się rozwijała. Jedna z ciężarnych opowiadała o pasku Św Dominika. I wiecie co wczoraj do nocy szperałam po necie i szukałam info i napisałam list mailem do sióstr Dominikanek do Krakowa, żeby mi wysłały taki pasek. Po tym wczorajszym USG jestem spokojna,i pełna wiary. jestem ciekawa czy mi odpiszą.I czy dostanę ten pasek a wtedy nie będę się nim rozstawała.
Ogólne samopoczucie dobre, tylko znowu zaczął się problem z piersiami. I znowu mam zgrubienia w prawej...trzeba będzie to rozmasować tylko jak tu się dotknąć...
A teraz się zbieram,muszę pozałatwiać sprawy na mieście a u Nas w Jeleniej ledwo 10 stopni szaro, buro i ponuro.
Miłego dnia kochane
Gosia ogladałam ten odcinek programu i wierze ze tobie tez pomogą.