BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 miesiąc temu #438764 przez kika1985
andzia_zg napisał:

Agusiak napisał:

oczywiście można cytować innych ale nie tak żeby było kilkanaście postów jeden po drugim na przestrzeni kilku minut.

A jak zrobić żeby np w jednym poście zacytowac jednocześnie kilka wypowiedzi? (cytowane wypowiedzi sa w ramkach) Bo jedna to umiem,ale żeby zacytować i odnieść się do wypowiedzi kilku osób...? Sorki,że pytam ale nie wiem.

andzia ja mam tak samo, też nie umiem :p i daltego cytuję kazdego, i nie wiedzialam ze aż tyle postów mi wyszło

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #438766 przez kika1985
Leniusia agnieszka sliczne brzuszki, ja sie w końcu musze zmobilizować i wrzucić fotkę:p

12 lata 6 miesiąc temu #438768 przez Beata 26
Dzień dobry :)

Lenuisia i Aga - skąd Wy macie takie piękne brzuszki? Aż potem zrobię fotkę swojemu, bo wydaje mi się, że jest wersji mini! jak na 16 tydzień.
A wczoraj jeszcze jeden znajomy powiedział do mnie: ale nic po Tobie nie widać! myślałam, że mu czymś strzelę w łeb! ;)

JA też zacznę się rozglądać za tymi koszulami, chociaż przy moim porodzie w wodzie, to pewnie będę miała tylko górę od stroju kąpielowego, lub będę całkiem nago, ale potem do karmienia fajnie mieć wygodną piżamkę. Poza tym zanim wejdę do wody, też w czymś muszę przechodzić początkowe skurcze:)

Mi się średnio spało. Żadna nowość. :)
Andzia - mam nadzieję, że wszystko ok w tych badaniach.

Mnie też ssie, idę zrobić sobie tosty. :*

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #438769 przez kika1985
u nas też dziś zimno, to dlatego bolała mnie wczoraj noga, na zmianę pogody , a nocka średnia miałam jakieś koszmary, wstawałam często na siku, i ogólnie jestem nie wyspana, dodatkowo boli mnie gardło B)

beata będziesz miała poród w wodzie? fajnie, ogladałam kiedys w tv takie poród i chyba naprawdę uśmierza trochę ból

12 lata 6 miesiąc temu #438772 przez patrycja85
hej dziewczyny:)
z góry przepraszam za marudzenie od rana, ale czy boli was jeszcze kość ogonowa? kiedyś o tym pisałyście. mnie od wczoraj boli po prawej stronie i promieniuje mi do nogi. w ogole od wczoraj wieczór czuję się tragicznie. jakaś jestem połamana i to nie tak grypowo:/ boli mnie głowa, zostaje w łóżku póki co.

fajne macie te brzuchy:) ja w sob zaczne 18 tydz a brzucha oprócz mnie i męża nikt nie widzi:)

vernix-gratulacje dla brata. niech odpocznie przed styczniem bo czeka go dużo pracy.
trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty. dajcie znac.

miłego dnia cioteczki:)

12 lata 6 miesiąc temu #438782 przez Agnieszka86
Beata 26 mój brzusio "wystrzelił" własnie z końcem 16 tygodnia, wcześniej prawie nie było go widać B)

12 lata 6 miesiąc temu #438790 przez andzia_zg
Mój mąż wczoraj powiedział jak sie połozylismy spać, że od przedwczoraj mam trochę większy brzuch bo jak mnie obejmuje to inaczej mi sie układa brzuch i odstaje. Że przedwczoraj był bardziej "luźny", a wczoraj juz napięty. Może w końcu zaczyna mi rosnąć brzuchalo...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #438798 przez nataliicol
Witam marcowe mamusie, tak się składa, że ja też mam termin na marzec :) piszę na tym forum po raz drugi, muszę się rozkręcić :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #438803 przez andzia_zg
Witaj nataliicol :-)

Fajnie, że do nas dołaczyłas :-) Mam nadzieję, ze będzie Ci się z nami miło pisało tu na forum :-) Napisz cos wiecej o sobie. Tzn jak masz na imie, ile masz lat, skąd jestes, na kiedy masz date porodu itp :-)

Tutaj mamy naszą liste porodów na marzec. Możesz ją skopiować i wpisac sie chronologicznie wg daty porodu :-)

www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/426354-m...c-dzieci/Page-2.html

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #438826 przez lusiaczek82
witam was u mnie w Krakowie paskudna pogoda leje zimno brrr aż nie chcę się nic robić dzisiaj zaczęłam 16 tydzień i kurcze naczytałam się różnych rzeczy że jak się jest po raz drugi w ciąży to już od 16 tygodnia czuje sięruchy a ja nie czuję i teraz pewnie będę panikować do czsu aż nie poczuję ruchów maleństwa :(

12 lata 6 miesiąc temu #438831 przez kika1985
patrycja mnie przestała boleć jak zmieniłam krzesło w pracy B) choć czasami pobolewa jak za długo siedze w jednej pozycji

dziś rano mnie gardło bolało teraz dołączyła jeszcze głowa, i tez jakoś czuję się na chorą B) zobaczę wieczorem jak będzie jak nie przejdzie to ide na zwolnienie kurowac się chociaż 4 dni

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #438832 przez andzia_zg
lusiaczek82 nie martw się. Jeszcze poczujesz ruchy. Ja np czytałam,że przy drugiej ciąży ruchy zaczynają być odczuwalne 16-18 tydzień więc nie martw się. Doczekasz się :-)

A u mnie dziś świeci piękne słońce,ale jest zimno.ale ważne, że jest to słonko, bo jak jest pochmurno to strasznie ciemno w mieszkaniu i nic sie nie chce.Może u Ciebie też się potem rozpogodzi.

kika1985 od razu wypij herbatę z cytryną na rozgrzanie,a po pracy najedz sie czosnku zapobiegawczo, żeby Cie tylko nie rozłozyło.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #438835 przez kika1985
lusiaczek kazda ciąża jest inna i każda z nas w inym terminie poczuje pierwze ruchy, ja w pierwszej ciąży czułam w 20 tygodniu a tej czuję już od około 3 tygodniu ruchy, i są coraz mocniejsze i częstsze, nie martw się na pewno poczujesz już niedługo

12 lata 6 miesiąc temu #438836 przez kasia1329
Dziewczyny czy któras z Was jest w ciąży po ok.2 latach od c.c.? Pobolewa Was.brzuch w okolicy blizny?

12 lata 6 miesiąc temu #438837 przez kika1985
andzia nie lubię herbaty z cytryną B) a czosnku nie mam, pójdę zaraz do sklepu to zapytam przy okazji w aptece bo mogę wziąć

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka