BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 miesiąc temu #439149 przez Gosia27
Hej dziewczyny,ja tylko na chwilę, 3majcie jutro za Nas kciuki, jedziemy na amniopunkcje. Byłam dziś zobaczyć czy serduszko bije,maleństwo wierciło się więc jedziemy. Strasznie się boję. Ale nie ucieknę przed tym. Miłego wieczoru dla Was.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #439157 przez Lafi
Gosia masz to pewne, myslami będe z Tobą.

Mamcia to dzień po mnie:)

12 lata 6 miesiąc temu #439170 przez Agnieszka86
Gosia ja już od dzisiaj będę trzymać kciuki!!! :) Moje myśli będą jutro krążyć wokół Was:* A dzisiaj spróbuj się zrelaksować i jakoś odpocząć, chociaż zdaję sobie sprawę, że to niesamowicie trudne...

12 lata 6 miesiąc temu #439188 przez Beata 26
Vernix - :) super, że będzie chłopak - to teraz możesz przyłączyć się do rozmyślań nad imieniem :) chyba, że już mieliście wybrane.:)

słuchajcie ja wczoraj leżąc na pleckach poczułam takie tępe stukanie / bulgocenie / kopanie?? to było inne niż dotychczasowe wydarzenia w brzuchu - wydaje mi się, że to właśnie synek dawał o sobie znać, ale nie jestem pewna - od razu uśmiechnięta od ucha do ucha :) ale czy to możliwe tak szybko? tak czy siak chciałabym to czuć co chwilkę :)

12 lata 6 miesiąc temu #439190 przez Beata 26
Gosia - wpieram Cię najmocniej jak potrafię :*

12 lata 6 miesiąc temu #439255 przez mamcia2013
Gosia jestem z Wami, trzymam kciuki i wierzę że wszystko się uda!

Beata ja już też sama nie wiem które to ruchy a które nie, ale tak jak wcześniej pisałam to ja czuję delikatne drgania w środku.

12 lata 6 miesiąc temu #439306 przez mamcia2013
Nadszedł wieczór a mnie znów zaczyna zgaga smalić... :dry: czyżby dzidzi włosy rosły ? :)

12 lata 6 miesiąc temu #439334 przez sylwka727
Beata poród w wodzie ? Fajnie Też bym chciała :)

Kika na przeziębienie polecam syrop Prenalen dla kobiet w ciąży mi pomógł :blink:

Lenusia mnie też właśnie najczęściej boli w lewym boku nieraz wstać nie mogę a i śmieć też nie :dry: ,Zresztą podbrzusze też mnie boli :dry:

Vernix cieszę się że wszystko ok i gratuluję synka. Heh to mężulka weźmiesz w obroty ;) my za to wręcz odwrotnie mamy szlaban na sex :dry: A na wizycie to ogólnie jest ok mam luteinę dopochwowo i no-spa oraz asmag na bóle brzucha. I dzidziuś prawdopodobnie jest dziewczynką :lol: ale narazie nie zapeszam za tydzień się dowiemy na 100% bo dziś przyjmowała na gorszym sprzęcie

Gosia jesteśmy z Tobą :kiss:

Mamcia mnie też zgaga męczy często teraz też :dry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 6 miesiąc temu #439390 przez andzia_zg
Dzień doberek :-)

Właśnie wróciłam do domu, bo byłam odebrać wyniki badań z moczu i morfologię. Jak na nie patrze to widać,że wszystko ok tylko erytrocyty i hematokryt minimalnie poniżej normy (ale ostatnio też tak miałam i lekarka mówiła że ok) Trochę się uspokoiłam. Teraz trzeba czekać tydzień na wizytę.

Odzwyczaiłam się od wstawania rano i wstanie drugi dziś z rzędu o godz 6 graniczyło dziś z cudem. Siłą się zwlekłam z łózka ale skoro potrzebowałam auto to musiałam zawieźć męża do pacy na 7:00 Cos czuję, że popołudniu będzie dłuuuuga drzemka :silly:

Wczoraj byłam u koleżanki i troche się zasiedziałam.jej mąż robił grilla i musiałam poczekać na kiełbaskę. Potem pojechałam jeszcze na chwilę do teściowej i wieczorkiem zawitałam w domu. Fajnie było się wyrwać z domu. Cały czas tylko te 4 ściany, nawet do miasta nie można iść bo za daleko więc wczoraj sie troche zrelaksowałam.

Gosia jesteśmy z Tobą. Daj znać jak po amniopunkcji.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #439405 przez Lafi
Beata szkrab się odzywa:) super.
A ja dzis jade do koleżanki ma 2,5 miesięczną Nadusie, też trzeba mi się troszke rozerwać a mąż wraca mi ,dopiero jutro w nocy

12 lata 6 miesiąc temu #439409 przez kika1985
Agusiak napisał:

kika1985 napisał:

o matko widziałam ze tyle postów napisałam i nie wiedziałam że nie można cytować innych

wszędzie tylko regulaminy heheh

oczywiście można cytować innych ale nie tak żeby było kilkanaście postów jeden po drugim na przestrzeni kilku minut.

agusiak a ty nie masz co robić tylko wszystkie tematy na forum czytasz?

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #439413 przez katarzyna1702
Część Dziewczęta ;) oj jak ja się nie wyspałam kolejny dzień miałam bardzo aktywny ciągle w ruchu i spałam całą nockę ale czuję że to jeszcze za mało.
Andzia oj tak drzemka popołudniu to jest to ;)obrobię się z praniem , domem, obiadem i spać ;)
Vernix a nie mówiłam Nasze Skarby mają się dobrze i teraz już się tak łatwo nie dadzą i rośną. Gratulujemy syna. Super.
Mój mąż codziennie powtarza że chce syna że syn to to i tamto itp. ja Mu tłumacze żeby tak nie mówił bo co córeczki nie będzie Kochał i przestaje marudzić. Jak każdemu facetowi marzy się zachowanie rodu no i syn to syn ;)
Oj dziewczynki na tym forum jakieś takie nieliczne ;) chłopaki górą.

Kikaprzysłali Ci już tą koszulkę? Moje doszły wczoraj nie są złe ale jakoś inaczej sobie wyobrażałam je. Mężowska taka cienka a moja ciut za duża. Znaczy się jeszcze urosnę to będzie oki ;)Ale za to cenę mogą być;)

Mamcia takie drgania to jest to u mnie dodatkowo są otarcia pisząc do Was trzymam komputer na brzuchalu poczułam ewidentne przekręcanie się Szkraba po środku kilka dotknięć. Ja od niedzieli wieczór wiem że to są na pewno ruchy. Aż dziwne bo do najszczuplejszych nie należę brzuchal też nie za duży a już czuję w 18-19 tyg ruchy.
Brzuszek to ja chyba będę miała także mały moja mama miała mały będąc w ciąży no zobaczymy teraz najwięcej będziemy rosnąć.

12 lata 6 miesiąc temu #439415 przez kika1985
vernix super ze z dzidzią dobrze:)

beata to chyba synek cie kopie:p ja też czekam ciagle na kopniaki a zdarzają się juz w ciagu dnia ,nawet w pracy jak siedzę to mnie kopie, a wieczorem to juz standard :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #439416 przez kika1985
kasia koszulka jeszcze nie przyszla bo ja dopiero w poniedziałek płaciłam, wcześniej zapomniałam zapłacić :P a jaki wzięłaś rozmiar ja chyba XL :P

andzia nie wzięłam zwolnienia bo dziś już jest ok

12 lata 6 miesiąc temu #439421 przez katarzyna1702
Ja tą największa bo wymiarami pasuje ;) i jest taka luźniejsza ja osobiście teraz lubię chodzić w opiętych ubraniach aby było dobrze brzuch widać ;p na brzuszku jest luźna ale urośniemy ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka