BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 miesiąc temu #439756 przez lenusia7
36 zł :) Mi tez sie bardzo spodobała ... ale na razie spokój z zakupami bo za bardzo sie rozszalałam :DD Ciezko sie powstrzymac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #439758 przez kika1985
andzia_zg napisał:

Nie słyszałam o czyms takim jak Karta Wielkiej Rodziny

lenusia ale fajna ta bluza :lol: dziecięce rzeczy sa wprost słodkie :lol:

to taka karta dla rodziny posiadajacej co najmniej 3 dzieci i więcej, z tego tytułu przysługuja różne zniżki np. 50% na basen, do kina, bilety mzk, w niedzielę i święta za darmo, i wiele innych np. rabaty w sklepach ,restauracjach

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #439759 przez kika1985
mamcia ja leniwa jstem heh :p wieczorami jak jestem w domu to odpoczywam a w pracy nie będę robiła fotek brzucha:P

leniusia właśnie podobne byly w lidlu po 27,99

www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_30327.htm

12 lata 6 miesiąc temu #439760 przez lenusia7
ooo Nie wiedziałam bo mieszkam dosc daleko od Lidla no ale i tak juz za pozno :)

12 lata 6 miesiąc temu #439767 przez mamcia2013
Nie tak strasznie drogo te bluzy :) ta z lidla też fajna.

12 lata 6 miesiąc temu #439768 przez kika1985
leniusia ale twoja jest śloka i super kolorek taki niewinny :P

12 lata 6 miesiąc temu #439774 przez Lafi
a ja byłam u koleżanki, ma przesłodką córeczke.
a teraz nie umie się pozbierać strasznie boli mnie głowa,do tego nie spie od 4, dobrze ze chociarz Seweryn jest dziś spokojny, chciał po mnie patyczki to uszu terez odziera z nich wate i będzie miał ładunek do autka, ma tego 3 paczki wiec troche mu to zajmie.

lenusia słodziak z tej bluzy.

12 lata 6 miesiąc temu #439778 przez mamcia2013
Lafi ale synuś ma zajęcie :) dobrze że sam się sobą zajmie.

12 lata 6 miesiąc temu #439790 przez Lafi
będe z nim miec trzy światy, zbytnio się nie che uczyć , ale zna podstawe działania silnika w aucie, jak nam to ostatnio wytłumaczył to z mężem kopary nam opadły, strach się bać co z niego wyrośnie.

12 lata 6 miesiąc temu #439795 przez kika1985
lafi to super chłopak wam rosnie, mój Dominik póki co ma tylko zabawę w głowie, choć ładnie juz czyta, pisze ale to tylko jak on ma ochot :p dlatego też nie posyłałam go do szkoły wcześniej, bo wiem że emocjonalnie się nie nadawał

tak sobie siedze w pracy i czytam a dzidzia szaleje mi w brzuchu:p mocno już kopie:P mój mąż ostatnio nazwał ją "moją księżniczką" :) słodko :)

12 lata 6 miesiąc temu #439801 przez Lafi
mi też ostanio dzidiza coraz bardziej szaleje, ale teraz śpi pewnie bo swoją aktywność miała tak koło pierweszej, wierciła się - pewnie dlateo że zjadłam czekolade to miała powera.

kika ale dzieciaki są różne, mój to chyba się nauczy czytać jak pójdzie do szkoły, a tym że mieli iść wcześniej do szkoły to byłam przerażona, masz racje że umiejętnościami wiekszość dorasta do 1 klasy ale emocjonalnie wogóle, z jego grupy nikt nie poszedł do pierwszej klasy. Jak coś nasi kochani włodarze myslą to masakra, szkoda się denerwować.

12 lata 6 miesiąc temu #439803 przez kika1985
właśnie lafi lepiej w naszym stanie na ten temat nie mówi haha :P

zaraz spadam do domu

buziaki
papa

12 lata 6 miesiąc temu #439809 przez Lafi
pa kika
a ja się biorę za cokolwiek, cos popstrzątać, coś zjeść:) i przewietrzyć siębo nawet ładna pogoda.

12 lata 6 miesiąc temu #439815 przez andzia_zg
A ja zjadłam na obiad pikantnego kurczaka i maleństwu chyba smak nie podpasował i się lekko wkurzyło, bo zaczęło mi sie ruszać w brzuchu i od razu czułam jak mnie boli brzuchalo... pewnie maleństwo sie nieźle kręciło i kopało...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #439820 przez vernix
andzia_zg napisał:
A ja sobie czytalam dzis na stronkach co się zmienia z dzieckiem w 19 tygodniu ciąży i na kilku stronach było napisane, że dziecko pokrywa vernix hihi :silly: Od razu skojarzyłam z naszą vernix :lol: :silly:

Andzia też o tej mazi płodowej- vernix dzisiaj czytałam. Uśmiałam się i wysłałam esa meżolowi z tą doniosłą informacją :blink: dzięki za skojarzenie.

Wiesz, mogę Cię choć trochę uspokoić z tymi bólami brzucha, bo zapytałam gina, ponieważ mnie też ostatnio, teraz także "napierał" brzuchol. Lekarz stwierdził, że ze względu na to, iż mam mały brzuch (przed ciążą byłam drobnej budowy ciała), to jego mięśnie są bardzo silne i dlatego odczuwam tak bardzo rozciąganie więzadeł, czy ból w pachwinach oraz twardnienie brzuszka.
Pocieszył mnie, że jeśli mięśnie są tak silne i unoszą brzuszek z macicą pod piersi-czyli patrz:mam mały brzuch tak jak Ty, to nie będzie rozstępów :) :P i nie mam się matwić tymi objawami.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka