BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 miesiąc temu #439970 przez Agnieszka86
Kurcze jestem na forum od niedawna, a dzisiaj byłam pozbawiona internetu i już się za Wami stęskniłam!!! :) Rozpisałyście się dzisiaj:)
kika1985 słodki brzunio:)
lenusia7 ja jestem z wagą zaraz za Tobą 4,5 na plusie:) Bluza śliczna...
sylwka727 czapa rewelacyjna:) Będzie mały misiu;)
Też mam poduchę z Lidla, ale jeszcze nie w domu. U mnie Lidla nie ma, ale mąż w delegacji dorwał sklep i kupił,ale wraca dopiero jutro, więc będę testować w jutrzejszą noc:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #439973 przez lenusia7
Gosiu wreszcie jestes pamietaj ze wszystkie jak jedna bedziemy z Toba oczekiwac na wyniki , zobaczysz te 3 tyg szybko zleca nam wspolnie .... glowka do gory skarbie bedzie dobrze .... odpoczywaj i staraj nie myslec o tym ...usmiechaj sie dzidzi to dobrze zrobi buziaczki dla ciebie slonko

12 lata 6 miesiąc temu #439978 przez lenusia7
Agus to dobrze ze nie jestem sama .... a juz bylam zalamana hehe :) To mowisz ze jutro testujesz poduche daj znac koniecznie moze i ja sie zdecyduje .... oczywiscie jak hieny nie wykupiły wszystkiego....

12 lata 6 miesiąc temu #439980 przez Agnieszka86
Gosiu czekanie rzeczywiście jest najgorsze, ale fajnie się nastawiasz. Twój dobry nastrój udziela się maluszkowi, a dzisiaj już wystarczająco dużo stresu mieliście oboje. Odpoczywaj i myśl pozytywnie :kiss:
A jak się czujesz, tak fizycznie?

12 lata 6 miesiąc temu #439982 przez Agnieszka86
lenusia7 w sobotę dam znać jak poducha się sprawdziła, mąż kupił ją około 17 i mówił, że jeszcze były, więc nie wszędzie tak się na nią "rzuciali".
A kilogramami się nie przejmujmy, zrzucimy ;)

12 lata 6 miesiąc temu #439986 przez lenusia7
hehe pewnie ze zrzucimy maluszki dadza nam w kosc to nie tyle nam ubędzie .... ale jak to kobitki pomarudzic trzeba :)

12 lata 6 miesiąc temu #439996 przez katarzyna1702
Kika No wreszcie nareszcie się doczekaliśmy ;) Super brzuchal choć w moim śnie miałaś większy ;p

GosiaDobrze że już po wszystkim widzisz raz jest lepiej i Maleństwo bryka raz troszkę gorzej ale jakoś do przodu musisz walczyć i nie dawać się złym myślom. Medycyna swoją drogą a wiara czyni cuda i ja to wiem.

Ja poduchy nie zakupiłam nie mam problemu z bólami jeszcze więc chyba by mnie tylko denerwowała bo choć łózko duże to mój mąż najchętniej by spał tuz obok mnie jak go budzę w nocy i mówię żeby się przesunął bo mi duszno to on mówi przez sen że mnie tak kocha że musi mnie przytulać i być blisko ;D a rano nic nie pamięta. mnie to tak wkurza ;) najchętniej spałabym przy otwartym oknie.

agnieszka Lenuś to sĄ NAJUKOCHAŃSZE KG JAKIE TYLKO MOGĄ BYĆ ;)

12 lata 6 miesiąc temu #440001 przez Agnieszka86
Oj Kasiu, własnie nie wiem jak będzie mi się spało z mężem i z poduchą, bo do tej pory mąż mi za nią służył :P Ale zobaczymy, może będzie dobrze:)

12 lata 6 miesiąc temu #440020 przez sylwka727
Aksa dzięki ja to mam całą szafkę ciuchów tyle że pół na dziewczynkę pół na chłopczyka więc jak się płeć zmieni to i tak mam na chłopca dużo ciuszków ;) A zgagę też posiadam co wieczór :dry:

Beata mi też przypadła do gustu tak bardzo że nie potrafiłam przejść obok niej obojętnie :blink:

Mamacia dzięki :woohoo:

Lenusia bluza prześliczna normalnie boska idealnie pasowałaby do niej czapeczka którą kupiłam :lol:

Koticz dzieci mają po tatusiu główkę więc jak tatuś nie ma dużej głowy to poród lżejszy ;)

Kika faktycznie między 15 a 17 "buchnął" Ci brzuszek :lol:

Agnieszka dzięki ;)

Gosiu dobrze że się odezwałaś , cały czas trzymam za was kciuki :kiss:

Ja dziś dostałam powera i wybebeszyłam łóżko żeby pod nim posprzątać i pościel wyprałam i wiecie co się znalazło pod łóżkiem moje okulary hehe wiedziałam że muszą gdzieś być :lol: :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 6 miesiąc temu #440031 przez lenusia7
haha sylwia szalona jak sie rozpisala :) No wlasnie tez widzialam moja niunke w Twojej czapce i mojej bluzie heheh zestawik cudowny na spacerek

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #440093 przez koticz
sylwka727 fuck to w takim razie Mała "zachaczy" się gdzieś po drodze uszkami :laugh: bo mojemu mężowi troszke odstają :P
Spokojnej nocy dziewczynki:* i Maluszki:*
ps. nie śmiejcie się ale jak się zmienia zdjęcie w avatarze (czy jak to tam się nazywa) bo próbowałam już i za chiny nie wiem jak :S :S :S

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 6 miesiąc temu #440096 przez lenusia7
Profil nastepnie po prawej ......MOJE EMBLEMATY

12 lata 6 miesiąc temu #440097 przez lenusia7
PO LEWEJ.. SPIE JUZ HAHA DOBRANOC

12 lata 6 miesiąc temu #440121 przez Lafi
Dobry z rana, ale była burza u mnie w nocy, ale teraz slicznie zapowiada się dzien.

Koticz - zachaczy:) dobra jesteś:) mysle ze da rade, Seweryn jak się urodził to uszka miał bliziutko głowki i taką głowe szpiczastą - nawet się wystraszyłam ale okazało sięze tak to jest jak dziedzi przeciskająsięprzez kanał rodny, uszy pewnie potem jak co odskoczą. a ten krąze kto do szpitala jedziesz zakładać?

wczoraj byłam u kolerzanki 18 lipca urodziła jak zaszał w ciąże miała 52 kg jak szła rodzić 73 a wczoraj 52 wiec myśle że tak źle z wagąnie będzie(mam nadzieje)

Gosiu trzymajcie się cieplutko.

12 lata 6 miesiąc temu #440135 przez lenusia7
Dzien dobry leleczki :) U mie tez straaaaaaaszna burza i przez to sie wkurzam bo wsdtawałam w nocy , a rano zaspałam i mi cala kukurydza umarła na w grze nk haha :)))

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka