BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #440501 przez andzia_zg
Beata dzieki za miłe słowa :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #440517 przez Lafi
oj z tym paleniem, ale gazowe to masakra, nam trzeba węgiel kupić, ale to ja kmężulek wróci.

zaczyna mnie dręczyć zgaga, masakra,
Moja poducha na szczęśie nie ląduje na ziemmi, Dzis w nocy Seweryn na niej spał nie miałam serca mu jej zabierać tak słodko się do niej wtulił, nad ranem ją odzyskałam:)

oj posiaeziało by się przy takim kominku ehh, a ja to mam dziwnie czasami jest mi zimno a za chwile zaś strasznie ciepło normalnie jak menopauza, co to moze być, normalne to w ciąży?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #440524 przez andzia_zg
Lafi Ja tez tak mam. Raz siedzę w swetrze i bluzie a po chwili mi gorąco.

Lafi ja bym właśnie wolala miec ogrzewanie na węgiel.chociaz napalisz i masz ciągle ciepłe grzejniki, a przy ogrzewaniu gazowym grzejniki sa cieple jak chodzi piec, a tak to caly czas sa zimne. A ja zawsze lubialam sie grzac przy cieplych grzejnikach. Brakuje mi tego.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #440559 przez sylwka727
Andzia no fajnie tak posiedzieć przy kominku u nas jeszcze się nie paliło w kominku teraz chociaż już były takie pomysły ale nikomu się nie chciało po drewno iść :lol: i najgorsze właśnie jest ta różnica temperatur, a to rozprowadzenie nic nie daje tylko w salonie ciepło i trochę w korytarzu a tak to zimno

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #440577 przez andzia_zg
Sylwka No dokładnie ta róznica temperatur. Jak przyjdzie na świat maluszek to będę ograniczała palenie w kominku żeby nie było tej róznicy temperatur zeby maleństwo sie nie przeziebiło. Dobrze, ze bedzie szła już wiosna i nie będzie trzeba palic.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #440590 przez mamcia2013
ja się chwilę przespałam pod kocem i co z tego jak mam nogi lodowate... :( brrr. porażka jakaś.

12 lata 2 miesiąc temu #440593 przez andzia_zg
mamcia zatrudnij mężulka do grzania stópek :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #440594 przez mamcia2013
Andzia Tomek w pracy właśnie. Ja nie wiem jak to będzie jak mrozy przyjdą takie jak w tamtym roku. W sen zimowy chyba zapadnę!

12 lata 2 miesiąc temu #440596 przez andzia_zg
To zapadniemy się razem bo ja też zmarźluch :P choć znając życie jakbyśmy sie spotkały to buzia by się nam nie zamykała. Dwa oszołomy razem hihi :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #440603 przez sylwia2
dzieki :laugh: dam napewno, wizya na 20:30 wiec rano zdam relacje.ALE MAM STRESA

12 lata 2 miesiąc temu #440605 przez andzia_zg
Sylwia bez stresu :-) Wszystko będzie dobrze :)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #440617 przez sylwia2
dzieki ale to silniejsze

12 lata 2 miesiąc temu #440639 przez katarzyna1702
Sylwuś nie stresuj się na pewno wszystko jest dobrze a Maluszek bryka jak szalony w Twoim brzuszku ;)daj koniecznie znać ;)
Dziś mam jakiś zły dzień... złe samopoczucie Malca prawie wcale nie czuje by mógł kopnąć mamę żebym wiedziała że ma się dobrze a tu nic ;/ od rana byłam ciągle w ruchu po południu jak wróciłam do domku odrazu padłam taka senność mnie dopadła że szok teraz siedzę pół przytomna i czekam wieczora jak znów pójdę do łóżka :) jeszcze wczoraj w nocy miałam sen rodziłam ;D poród jakiś taki bezbolesny i na dodatek u Nas w domu pod prysznicem dziewczynka ;) Chyba za dużo myślałam o temacie porodu w wodzie poruszonym wczoraj przez Beatkę ;) Ach ta moja wyobraźnia ;)
Mamuśki czujące już ruchy miałyście tak że przez 1 dzień nie czułyście nic?

12 lata 2 miesiąc temu #440640 przez sylwia2
Kasia dzięki :laugh: ,ty tez się nie stresuj. Ja tez myślałam ze ruchu będę czuć często ale w środę rozmawiałam z kuzynką która jest w ciąży 2 miesiące wyżej niż ja ( a tak przy okazji mieli owocną /moja/ noc poślubna, od roku się starali a po moim weselu pojechali do domu i heh stało sie. Ona mi powiedziała ze dopiero od tygodnia czuje takie mocne ruchy dziecka, czuje jak ją kopie, wchodzi pod żebra a tak to czuła coś ale delikatnie , wiec na nasze ruchy mamy czas, a dodam ze to jej druga ciąża wiec powinno być szybciej każdy jest inny.

12 lata 2 miesiąc temu #440648 przez andzia_zg
katarzyna1702 tez mam takie dni że nic nie czuję i tak jak mówi Sylwia na porządne ruchy mamy jeszcze czas :-)

Dziewczyny a ja się z Wami żegnam. Pakuję się, zaraz kolacja,kąpanie i spać, bo rano pobudka i w drogę. Jak będe miała mozliwość to odezwę sie od rodziców, a jak nie to odezwę się od razu jak wrócę (chyba w środę), bo w czwartek mam wizyte. Będzie mi Was bardzo brakowało i cały czas będę z Wami myślami. Nie wiem jak wytrzymam tyle dni bez tego forum :silly: Papa dziewczyny. Trzymajcie sie cieplutko i do usłyszenia :-)

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka