- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- lenusia7
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś to najlepiej z łożka nie wychodzić, dobrze zęchoczirz odiad mam z głowy, mięcho tylko zrobie, reszte mam.
miłej niedzieli
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
mamuśki bardzo prosimy o poświęcenie nam sekundy i zagłosowanie na fotkę Maksia
oczywiście liczymy, że będziemy mogli się zrewanżować
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- lenusia7
- Gość
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]dziewczynki POMOCY !!!!!nie spałam cała noc po lewej stronie wybija mi się ząb madrosci towarzyszy temu okropny bol ktory ciezko zniesc... cala twarz mam opuchniętą czy moge brac jakies leki przeciwbólowe ????macie jakies domowe sposoby
Leniusia przykro mi, że boli Cię ząb, pół twarzy i dziąsła..Może zrób okład z lodu owiniętego w chusteczkę, możesz też wziąć paracetamol.
parenting.pl/portal/paracetamol-w-ciazy
No i pamiętaj, że kobieta w ciąży jest uprawniona do darmowej wizyty u dentysty. Warto skorzystać. Pozdrawiam ciepło!
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
nie było mnie kilka dni-w zasadzie miałam je wyjęte z życia:) nawet was nie czytałam. ostro się uczyłam. jutro mam egzamin. jestem załamana, materia nie-do-ogarnięcia:) ale chyba pójdę. może się uda jakimś cudem i będzie z głowy. dlatego jeśli znajdziecie jutro chwilę to poproszę o trzymanie kciuków:) od 13:) plis;))))
dobrej nocy cioteczki:)
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja biegam siku cały czas chyba sobie pęcherz przeziębiłam i tez czesto biegam do lodówki bo mam wiellllllllkiego głoda:)
Hehe ja też dziś latam do lodówki bo mój mężuś ma wielkiego głoda i ma zachcianki na słodkie czasami mi się wydaje że to on jest w ciązy
A ja dzis miałam gorączkę ponad 37 ale w ciągu kilku godzin spadła do 36.6 więc nie jest źle i jeszcze gardełko trochę boli ogólnie to taka niemrawa jestem ale u mnie to nie nowość
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lenusia może zadzwon do dentysty i zapytaj co masz robić, bo chyba jakiś cud domowych metod nie ma na taki ból ;/
sylwka ja jak tak patrze chwilami na mojego m to też się śmieje, że to on w ciąży jest i ma zachcianki
patrycja powodzenia na egzaminie oby się udało!! będę trzymać kciuki!!
ja mam jutro wizytę u gina już nie mogę się doczekać ale staram się nie nakręcać bo wiadomo ile myśli się kłębi w głowie..
u nas też dzis po prostu paskudny dzień!zimno deszcz ciemno brrrr, ale ogólnie dzień szybko zleciał najpierw przyjechali moi dziadkowie na obiad, pozniej pojechaliśmy na kawę do teściów, a wieczorem koleżanki wpadły to się piwka z moim m napiły
kolorowych snów kochane! buziaki
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Patrycja trzymam mocno.
Sylwka nie daj się chorobie.
lenusia znam ten ból masakra, ale za to jaka będziesz mądra:) ale zadzwoń gdzieś po co masz się męczyć.
Jutro przyjeżdzają właściciele domu, trza mi troche ogarnąć, mieszkają w Niemczech i pojawiają się rzadko, a mieszkałam(ja na górze) z ich mama ale w tym roku nagle zmarła, szkoda kobitki bo była taka że z nią konie można kraść było no i zawsze było z kim pogadac..
miłego dzionka
- lenusia7
- Gość
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
3mam kciuki za egzaminy, wizyty i żeby mądrości...od czwartku nie pisałam bo nawet czasu nie miałam. Byłam u mamy, po trzeba było wszytsko w urzędach po śmierci taty pozałatwiać i cały piętak jak nie ZUS to PZU tak się nalatałam, a przecież miałam leżeć po tej amniopunkcji. Wieczorem w piątek czułam jak mnie w środku na dole brzucha piecze, do tego czułam jak wargi sromowe ciągną w dół, do tego zauważyłam plamienia i dziś mam wizytę...byłam już z robić mocz i morfologię...jestem strasznie niespokojna, bo już nie wiem co myśleć. W sobotę miałam strasznego doła, ciągle płakać mi się chciało, aż w końcu wybuchałam płacze widząc szczęśliwą rodzinę tuż po chrzcie córeczki, to nie zazdrość tylko taki żal mnie przytłoczył...do tego mój m wyjechał na 3 dniową imprezę firmową,miał mnie odebrać wczoraj z Opola i tak wyszło, że wracałam sama 5,5h pociągiem do Jeleniej Góry, strasznie na niego naryczałam<załamka> Wizytę mam o 15:30 i chyba do tego czasu oszaleję, zabrałam się za pranie, bo u Nas dziś szaro, buro i ponuru. Strasznie wieje, jest zimno i co chwila pada blee mam strasznie wisielczy humor <bezradny> Miłego dzionka kochane
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Patrycja oczywiście, będę trzymała kciuki za Twój egzamin. Dasz sobie radę!Także daj znać jak poszło
Aksa także trzymam kciuki za Twoją wizytę i za Twoje maleństwo. Na pewno, będzie wszystko ok. Opisz nam koniecznie jak było.
Życzę Wam Drogie Ciężaróweczki dobrego dnia i udanego nowego tygodnia
Ja wracam do łóżka, bo dopadło mnie lekkie przeziębienie-drapie gardło, mam trochę kataru. Wypiłam herbatę z cytryną i miodem, rozważam płukanie gardła wodą z solą.