BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #442512 przez kika1985
andzia trzymaj się i nie daj się :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #442514 przez Lafi
Witam mauski, u mnie dziś był lekki przymrozek, do tego głowa mnie boli, a żeby było śmiesznie to właściciela dziś przyjeżdzają i mam troche roboty,
aska świetnei że wszystko ok,

12 lata 2 miesiąc temu #442534 przez lusiaczek82
witam was rety ale miałam sen aż do tej pory pamiętam śniło mi się że jechałam tramwajem i nagle motorniczy kazał wszystkim wysiadać bo na końcu tramwaju jest trup i kazał nie patrzeć a ja oczywiście popatrzyłam i do tej pory mam ten widok młodego chłopaka przed oczami tak się wystraszyłam że się obudziłam mam nadzieję że to nic nie znaczy że to tylko głupoty ale wystraszyłam się bo jeszcze nigdy nic takiego mi się nie śniło

12 lata 2 miesiąc temu #442561 przez patrycja85
aksa-super ze ok:)

lusiaczek-współczuje snu, masakra

lafi-wspieram cię psychicznie:) też mam zamiar dziś ogarnąć mieszkanie a zupełnie mi się nie chce:)

a ja się dziś nie muszę uczyć:)))miłego dnia dziewczyny!!!!!!!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #442571 przez kika1985
lusiaczek ja tez tej nocy miałam złe sny, ale juz nie pamietam dokładnie

patrycja miłej nauki :P

a ja dziś idę do kina na Żółwik Summy 2 :P istne szaleństwo :P

12 lata 2 miesiąc temu #442574 przez mamcia2013
Aksa cieszę się że jest ok :) ;)

Koticz w życiu bym nie powiedziała że ten uroczy maluch tyle w życiu przeszedł. Aż miło się patrzy na taki uśmiech dzieciaczka :)

Gosia dziewczyny podają przykłady z życia swoich rodzin, więc Wy też nie traćcie nadziei. I nie kłóćcie się kochani, bo dzidziuś odczuje stres mamusi :) a pewnie nie chce się stresować. Cieszcie się tym że ma siłę walki.

Lusiaczek sen paskudny, ale nie przejmuj się nim :)

Ja dziś byłam oddać mocz i na morfologi, po południu chyba po wyniki pojadę, ciekawe czy w moczu coś się poprawiło...
U mnie też przymrozek był, a teraz pogoda względna. Miłego dnia Kochane Mamuśki :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #442588 przez Gosia27
Dzień dobry Panią:D słuchajcie u nas -5 rano, jeden samochód emkowi nie odpalił to dobrze, że jest drugi:P ale biegał z rana po klucze, góra dół. A ja się dziś czuję jak nowo narodzona. Przyjechał do Nas wczoraj wieczorem wujek, który jest ojcem oblatem. 29 lat temu, w tym samym dniu i tej samej godzinie co teściowa rodziła mojego męża, przy porodzie zmarła jego żona i córeczka. I facet, ma tyle siły i radości w sobie, że dziś mnie bardzo pozytywnie nastroił. Na brzuszku mam pasek Św. Dominika i nie damy się. Czasem się zastanawiam, czy nie macie mnie już dosyć. Bo tylko ciągle o sobie a nie pytam co u Was??? :huh: Więc teraz pytam co u was???
Łączę się z wami w domowych porządkach, prania i gotowaniach. #mam kciuki za dobre wyniki :* i życzę słodkiego lenistwa w dniu dzisiejszym :*

12 lata 2 miesiąc temu #442595 przez mamcia2013
Gosia Ty nawet nie waż się tak myśleć że mamy Ciebie dosyć, głuptasie :) Jejku jak fajnie słuchać że jesteś radosna :) :) kurczę oby tak dalej Kochana.

12 lata 2 miesiąc temu #442633 przez aksa
witam kobitki:)

u nas słonko świeci ale wiatr taki zimny dosłownie przeszywający!czuć dosłownie zimę w powietrzu!muszę oddać płaszczyk do czyszczenia

a ja mamw domu znowu burdel, jesteśmy w połowie montowania luster, małż wziął się za zamontowanie schodków na stryszek okazało się że 'fachowcy' zle pomierzyli i otwór jest za mały więc docinanie a to wiadomo kurz kurz i jeszcze kurz, więc tylko z grubsza ogarnęłam i tak sobie siedze

Gosiu Twój doby nastrój maluszek też czuje więc i jemu dziś humorek dopisuje

lusiaczek nie przejmuj się snem, ja też mam jakieś bzdurne nigdy takich nie miałam!hormony nam szaleją :laugh:

chociaż miałam kiedyś jazdę ze snami!! brałam tabex (na rzucenie palenia) fakt że palić się po tym nie chciało mój tata po 30latach palenia na tym przestał i do dziś nie pali, ale jakie sny odjechane po tym!!barwy tak żywe, wręcz emocje no coś nie do opisania piękne były :side:
ale po pół roku wróciłam do palenia :dry:

kika to faktycznie pełne szaleństwo hehe

patrycja to dziś leniuchuj!! :woohoo:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #442637 przez patrycja85
kika-ja się właśnie dziś nie uczę:) pierwszy wolny dzień od dawna:) daj znać jak bajka. chodzimy z męzem prawie na wszytskie-zólwik summy pierwsza część była taka sobie, ale on mowi ze musimy dać szansę drugiej części więc czekam na komentarz. a z bajek oprocz uwilbianych przez wszystkich shreka i madagaskar polecam JAK UKRAŚĆ KSIĘŻYC. obejrzyjcie koniecznie-przepiękna. kupiliśmy ja na dvd i oglądamy raz na jakiś czas:)

Gosia twój nastrój uskrzydla:)

umówiłam się na wizytę na 18 października-usg połówkowe. to będzie wtedy 19 tydzień i 5 dni to tak w sam raz nie? miałam poczekać jeszcze ale już nie mogę;) moze się w końcu dowiem czy dzidzia ma wacka;)

12 lata 2 miesiąc temu #442658 przez kika1985
patrycja ja też lubię te bajki oglądać na 1 części żółwika bylismy w kinie i nam się podobało :P mój mąż nie lubi tych bajek oglądać :P a ja lubie więc pod pretekstem że ide z dzieckiem do kina sama będę oglądać :p ostatnio byłam na dzwoneczku:p bajka śliczna:P
sorki źle przeczytałam twój post:p o nauce:) no to milego dnia bez nauki życzę:P

gosia super że masz lepszy humorek, i nie martw się kochana niczym nas nie męczysz, po to jestesmy żeby się wspierać

aksa współczuję tych remontów , choć ja się przyznam że lubie zmiany:p i jak coś się dzieje w domku :p chocby nawet małe przemeblowanie czy cokolwiek:p

12 lata 2 miesiąc temu #442660 przez kika1985
patrycja85 napisał:

kika-ja się właśnie dziś nie uczę:) pierwszy wolny dzień od dawna:) daj znać jak bajka. chodzimy z męzem prawie na wszytskie-zólwik summy pierwsza część była taka sobie, ale on mowi ze musimy dać szansę drugiej części więc czekam na komentarz. a z bajek oprocz uwilbianych przez wszystkich shreka i madagaskar polecam JAK UKRAŚĆ KSIĘŻYC. obejrzyjcie koniecznie-przepiękna. kupiliśmy ja na dvd i oglądamy raz na jakiś czas:)

Gosia twój nastrój uskrzydla:)

umówiłam się na wizytę na 18 października-usg połówkowe. to będzie wtedy 19 tydzień i 5 dni to tak w sam raz nie? miałam poczekać jeszcze ale już nie mogę;) moze się w końcu dowiem czy dzidzia ma wacka;)

hahahahahahha uśmiałam się z te go wacka :P

12 lata 2 miesiąc temu #442680 przez mamcia2013
Patrycja mój gin połówkowe usg robi między 20 a 23 tygodniem :) ale każdy lekarz inaczej.

12 lata 2 miesiąc temu #442687 przez kika1985
ja mam mieć w 23 tygodniu ciąży

12 lata 2 miesiąc temu #442817 przez patrycja85
w m jak mama jest niby napisane ze się robi między 18-22/23 tyg. moja lekarka mówiła żeby poczekać do 21 tyg ale ja już nie wytrzymam:)idę w czw na pobranie krwi to się dopytam położnych czy nie za wcześnie. najwyżej przesunę o tydzień.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka