BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #443192 przez słoneczko
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #443269 przez sylwia2
sloneczko bardzo ładne ciuszki ale wiekszosc z nas jeszcze czeka z zakupem wyprawki dla dziecka,

12 lata 2 miesiąc temu #443405 przez mamcia2013
Gosia jakie świetne i profesjonalne zdjęcia :) super.

wczoraj odebrałam wyniki, morfologia w normie. Badanie ogólne moczu też w normie ale osad moczu chyba nie... napisali mi tu tak: nabłonki wielokątne- dość liczne w polu widzenia, kryształy- dość liczne szczawiany wapnia w polu widzenia. I o co tu chodzi?? Zielona jestem w tym temacie, zaraz trza coś znaleźć na ten temat.

12 lata 2 miesiąc temu #443430 przez kika1985
hej
ja czekam w kolejce w lekarza bo tak mnie w nocy kaszel męczył że szok pierdziele biorę zwolnienie do piątku i będę leżeć

12 lata 2 miesiąc temu #443432 przez kika1985
mancia na wynikach się nie znam a kiedy masz wizytę? lekarz ci wszystko powie co i jak

12 lata 2 miesiąc temu #443445 przez mamcia2013
Kika wizytę mam 23, jeszcze troszkę. Z tego co wiem to coś chyba z nerkami związane lub z kamieniami itp. Cholera wie co mi się przypałętało :angry:
A Ty kobieto kuruj się w domku. Ja też czuję że coś mnie łapie... mój Tomek też wstał z bólem głowy dzisiaj, zakatarzony ehh ta jesień.

12 lata 2 miesiąc temu #443450 przez aksa
hej dziewczyny,
kika biedaku współczuję przeziębienia, a jak tam wyczekać sie musisz? dużo ludzi?

mamcia bierz na dystans to co w necie wyczytasz żebyś sie niepotrzebnie nie martwiła, najlepiej jak lekarz ci powie, bo wujek google to wiesz jaki potrafi być ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #443453 przez mamcia2013
Aksa wiem że tam dużo bzdur piszą, tylko wkurzam się że zawsze coś mi się musi przypałętać...

12 lata 2 miesiąc temu #443460 przez kika1985
aksa częstotliwość przyjmowania pacjentów 1 na pół godziny a ja zaraz wchodzę ;)

12 lata 2 miesiąc temu #443462 przez Gosia27
Dzień dobry,
a fuu z tymi choróbskami :angry: , kurujcie się dziewczyny
Mamcia2013mooże to jakaś infekcja układu moczowego,którą zwalczysz Żuravitem....ale najlepiej skonsultować to z lekarzem, do 23 jeszcze trochę czasu, może jak Cię to nie pokoi to skonsultuj to z lekarzem rodzinnym...
Dziewczyny a ja z takim zapytaniem, czy któraś z Was teraz w ciąży była na basenie,mamy dziś pojechać do Gołębia w Karpaczu,wujek nas zaprosił ale ja to się o siebie obawiam,a chętnie bym tyłeczek pomoczyła :laugh:
A tak w ogóle, to po dzisiejszej nocy czuję się jak z krzyża zdjęta :angry: śpię bardzo niespokojnie i ciągle coś mi nie pasuje, przez to klika razy budzę się i szukam odpowiedniej pozycji, jeszcze R zabiera mi ciągle kołdrę, glut jeden :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #443469 przez patrycja85
hej laski

zakazuje chorowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamcia tez radzę iść do rodzinengo-bedziesz spokojniejsza a jesli cos faktycznie jest na rzeczy to zaczniesz juz działać. nerki są obciążone w czasie ciąży-zwłaszcza prawa - więc moze sie zawsze cos przypałętać.

Gosia ja byłam na basenie-generalnie jest zalecany (oprocz tego ze mozna złapac jakies bakterie). ale mojej dzidzi się podobało bo wtedy od kilku dni bolała mnie głowa a na basenie przeszła i tak sobie to wytłumaczyłam:)

właśnie widziałam w pytaniu na śniadanie salse z maluszkami w chuście! zajebiste:) wystarczy ze maja 6 tyg:) a najlepsze ze prawie wszytskie w trakcie tańca spały:) już się napaliłam i na pewno się zapiszę:)

wczoraj wieczorem wstawiłam wa linka do zdjęcia-zobaczcie minę małego plis:)
miłego dnia!!!

12 lata 2 miesiąc temu #443473 przez Gosia27
Patrycja85
Ja też oglądam Pytanie na śniadanie :) link też zobaczyłam, od razu przypomniał mi się mój najmłodszy brat,13 lat młodszy ode mnie i też mam takie zdj jak się zmarszczył:D
To pojadę d...peczkę pomoczyć :)

12 lata 2 miesiąc temu #443477 przez aksa
a ja pytałam w poniedziłek mojego gina o basen, powiedział żebym sobie darowała bo na to będę miała jeszcze czas, oczywiście pomijając fakt że można złapać jakieś dziadostwo, opwiedział miże pracuje w szpitalu i on swoim pacjentkom odradza basen bo sie naogląda w szpialu jak dziewczyny przychodzą bo się np poślizgnęły, albo ktoś je popchnął niechcący,albo kopnął w wodzie a nawet skoczył, ja o tym w ten sposób nie myślałam ale po wysłuchaniu tego wszystkiego daruje sobie, a kupie piłkę do ćwiczeń

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #443480 przez mamcia2013
Gosia jakbym miała możliwość to na basen też bym poszła :) sama przyjemność. Wiadomo trzeba uważać, no i żeby nie było tam mnóstwo ludziów :P

Patrycja widziałam tę minę :D jest boska hehe.

Tez czytałam że żurawina pomaga na takie zapalenia itp.
Patrycja piszesz o nerkach, że zwłaszcza prawa jest narażona a mnie właśnie z tyłu z prawej strony często boli, nieraz tak że nie mogę się odwrócić a myślałam że to od biodra tak promieniuje bo też mnie bolą jak śpię na bokach...

12 lata 2 miesiąc temu #443482 przez Gosia27
Aksa,mnie tylko lekarz zabronił jazdy rowerem, a mam na jego punkcie korbę;/ na samym początku ciąży to jeszcze w tenisa pogrywałam, ale z tym basenem też masz rację,bo przecież niektórzy zachowują się jak z łańcucha spuszczeni....

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka