- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Myśmy się z mężem dwa cykle starali, nawet nie starali,bo świeżo po ślubie jesteśmy to jak to młodzi małżonkowie:P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Wreszcie wróciłam do domu. Od wczoraj mocno kłuje mnie brzuch.Woeczorem leżałam skulona,rano jakos chodziłam aby tylko mama nie zauważylaże mnie cos boli bo by mnie nie puściła do domu. Na szczęście już w domu i moge sie położyć, bo mocno boli. Martwie sie o maluszka. dobrze, ze jutro wieczorem wizyta u gina.
Ogólnie troche stresujaca była ta wizyta u rodziców.Szczególnie ciągłe czepianie mamy. Stąd może ten ból brzucha (od nerwów) Musze dziś odpocząć, bo boli. Poza tym w zielonej strasznie wiało, normalnie czuję jakbym miała gorączkę, trochę kaszlę.Żeby mnie tylko jakies choróbsko nie dopadło.
Gosia27 cudne zdjęcia slubne Świetnego fotografa mieliście
A jesli chodzi o basen to mi lekarka mówiła,że można chodzic, tylko dla bezpieczeństwa żeby czegos nie załapać to dobrze jest włozyć tampona. Zawsze to troche ochroni okolice intymne.
mamciaa Tyle piej mykaj do rodzinnego. do wizyty jeszcze sporo czasu a dla pewności lepiej sie upewnic czy wszystko ok.
Teskniłam za Wami. ale sie ciesze ze już jestem w domu
Lecę się połozyc, bo boli.Najgorzej jak stoję to mocno kłuje. Co jakis czas bede tu zaglądala.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze to pewnie przez stres brzuszek cie boli;/ ja jak sie mocno zdenerwuje też tak mam, a z tego co mówisz to wrażeń sporo ci ta wizyta przyniosła, odpoczywaj dziś oby ból minął!!dobrze,że jutro masz wizytę!
- annaem66
- Wylogowany
- gaworzenie
Podczytuje Was ale mało się udzielam, mieszkam w Hiszpanii ale dużo rzeczy będę sprowadzać z PL tutaj jakość ta sama a dużo tańsze. Chciałam się Was podpytać o opinie na temat kołyski, może ktoś widział na żywo jak się prezentuje... i co sądzicie ?
www.arus.pl/kolyska-zyrafka-5-kolorow-ma...sciel-haftowana.html
chciałam kupić jasną zeby pasowała do sypialnii z kremową pościelą, narazie wychodzi ze chłopiec ale lekarz nie był pewny, 19 go nastepne usg zobaczymy, ale zdarza się też dużo pomyłek co do płci.
Wózeczek kupię po porodzie: kolor rózowy jesli dziewczynka albo... pomyślimy...
allegro.pl/tutek-grander-fotelik-najlzej...yka-i2703627814.html
co do zajścia to nam sie bardzo szybko udało, pierwszy cykl i juz No ale wierzę, że nad tym Ktoś na górze czuwa...
Przesyłam Wam dużo słońca!!!
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Aksa super, że maluszek daje znać o sobie. Mój też wariuje, zwłaszcza w nocy, gdy budzę się, aby pójść do kibelka. Okręca się zapewne, bo czuję takie "okrężne" gilanie i smyranie A potem puk-puk, puka do mamusi:)
Andzia witaj znowu na forum. Lepiej się połóż, odpocznij, ten ból musi przejść, a jutro lepiej zapytaj czym jest spowodowany.
Ja nadal leżę i ...śmierdzę Śmierdzę czosnkiem, cebulą, mam lekką gorączkę. Małż poszedł do roboty przeziębiony i jestem na niego wkurzona, bo oczywiście nie ma kto go zastąpić, bo reszta współpracowników jest na zwolnieniach lekarskich lub na urlopie. Sorry, że się żalę, nerwy mną telepią. Tym bardziej, że pracuje w bezpośrednim kontakcie z ludźmi i przynosi jakieś zarazki. wrrr!
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
[/i]hej
ja czekam w kolejce w lekarza bo tak mnie w nocy kaszel męczył że szok pierdziele biorę zwolnienie do piątku i będę leżeć
Kika napisz jak po wizycie. Nareszcie sobie odpoczniesz i wyleżysz się. Zasługujesz na to i maluszek też.
Ja też idę jutro do lekarza pierwszego kontaktu i zabieram męża. Mnie oprócz leżenia-wygrzania i picia goręcej herbaty z cytryną zapewne nic nie powie, ale będę się czuła spokojniejsza.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurujcie się dziewczyny!!dużo zdrówka życzę!!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Troche przysnęłam to obudził mnie jakiś ankieter, bo sie dobijal do drzwi.Wrr...
vernix leć do lekarza.chociaż będziesz spokojniejsza.
annaem66 niestety nie widzilam na zywo tej kołyski wiec trudno mi sie wypowiedziec
ja osobiscie nie bede kupowala kołyski.Podobno jak sie dzieci nauczy spac w kołysce to potem nie chca spac w zaden inny sposob, na spacerze w wozku ciezko uspic,a jak sie gdzies pojedzie to juz całkiem.
Piszecie jak Was szmeraja maleństwa. Ja się trochę zmartwilam bo jak w sobote w imieniny mamy w tym halasie maleństwo cały dzień sie ruszało i było mega niespokojne,tak od tamtej pory zupelnie cisza i nic nie szmera.Ale boli mnie brzuch i się mega denerwuje
Wiecie co? ja nawet mialam takie schizy,że skoro ja caly czas w mieszkaniu mam spokoj bo siedze sama caly dzien w domu a tu nagle takie krzyki to zaczelam sie martwic czy to w jakis sposob nie zaszkodziło maleństwu. W sobote ono wcale nie spalo...caly czas sie ruszalo,a wokol same krzyki. W niedziele byla powtorka tylko juz troszke ciszej. I od tamtej pory spokoj brzuszku, ale za to boli Boje sie o malenstwo
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
My też na szczęście nie mieliśmy problemów z zajściem.Postanowiliśmy,że odstawiamy zabezpieczenia w zeszłe święta,no i że skoro staramy się o dziecko to zrobimy ślub(choć nie zależało nam jakoś bardzo na tym)Rodzina na nas podejżliwie patrzyła bo choć ze sobą mieszkaliśmy i byliśmy już zaręczenieni(ponad rok) to nic wcześniej o ślubie nie mówiliśmy:) i już pod koniec stycznia kapnęliśmy się,że nie dostałam okresu(tyle było przygotowań,że nawet tego nie zauważyliśmy) śmialiśmy się potem,że nikt nam nie uwierzy,że nie chajtamy się przez ciążę.Niestety straciliśmy naszą perełkę już w lutym.No i w kolejną ciążę zaszłam tuż po ślubie,tak że Młoda urodzi się miesiąc przed pierwszą rocznicą ślubu
Spałam dziś pierwszą noc na poduszce z lidla(bo kumpela dopiero wczoraj mi ją przywiozła) i muszę powiedzieć,że czuję ulgę,nie cierpły mi tak ręce i nogi jestem mega zadowolona!!!
Trzymcie się zdrowo i nie dajcie się przeziębieniom!!!
andzia nie schizuj sie tak.Twoje Maleństwo też pewnie odpoczywa po weekendzie,dla Niego takie hałasy to nowość i musisz Mu dać troszkę czasu.A brzuch Cie może boleć z wysiłku,jednak na codzień w domu albo się leży albo siedzi w dresie i jest wygodnie,ja też muszę po weekendzie odpoczywać bo zmęczona jestem gośćmi i w ogóle,albo Ci poprostu brzusio rośnie teraz szybciej i dlatego Cię boi,leż i się nie przemęczaj,a jutro powiedz wszystko lekarzowi:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Dlatego Twój dzidziuś możliwe, że troszkę się przestraszył, ale płyn owodniowy wszystko wygłusza.Spokojnie, jutro zobaczysz jak pięknie sobie pływa.
Ja tydzień temu też miałam schizy, że cisza, że nic, a lekarz tylko uspokajał
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja już w domu od dwóch godzin
lekarz powiedzial że to nic strasznego infekcja gardła mam psikac tamtum verde ssać isle i jakieś krople mam do picia.
zdarzyłam odkurzyć i zrobić golabki na obiad
teraz leżę i odpoczywam a po 14 teść ma mi przywieźć dominika z przedszkola
zastanawiam się czy nie pojechać do mamy do siedlec
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
Andzia witaj nie denerwuj się mój szkrab raz daje o sobie znać z 10 razy z rzędu a później cisza i wieczorkiem ze 2-3-gora 4 razy cmyrnie. Miałam też taki dzień że wcale nie czułam ruchów już się do tego przyzwyczaiłam i się tak nie denerwuję bo to normalne narazie ma dużo miejsca więc ma gdzie sobie pływać mnie brzuchal też boli np. jak wczoraj poszłam na długi spacer i wracałam pod wiatr tak się zmachałam że później łyknęłam nospę i leżałam bo czułam ból brzucha taki jak przed okresem.
Aksa dzieciaczki są najbardziej aktywne podobno w nocy choć mój wcale się nie wierci jeszcze tylko jak mamusia śpi i nic mu nie przeszkadza.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa