- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- sylwia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Moj porod zaczal sie tak, rano po przyjeciu na oddzial zrobili mi test okxy , ktory wykazal brak skurczy, pytalam sie czy to dziala

Zadzwonilam do meza on za 30 min byl a ja skakalam na pilce, i tak do 4. Po 4 badanie i juz na 9 cm, ale mialam krotkie skorcze wiec miedzy czasie dali mi kroplowke i 20 min partych i w koncu wyskoczyl. Moj byl caly czas ze mna chodz wczesniej sie tego bal ale dal rade. Jak zobaczyl malego to go zamurowalo i mial lzy w oczak wiec ja do niego zdjecie rob. He he. No i po tym wyprosili mojego m bo rodzilam lozysko i mnie troche zszywali, powiedzieli ile wazy , ile mierzy i ile pkt i kazali mu jechac do domu. Wiec ogolnie dla nas obojga nie bylo tak zle.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jak myślicie, kiedy można ćwiczyć brzuszki??
Ela napisała że u nich okej i jutro wychodzą

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ufolka ja zamierzam od 1 kwietnia zacząć z ćwiczeniami

- Lenucha217
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
kurcze nie zdążyłam już zadzwonic do mamy . kupiła esputicon powiedziała ze dla niemowlaka i to jej dali i nie wiem czy stosowac bo nie pisze dokladnie ok kiedy. mial ktos stycznosc z tym?
ja miałam, w szpitalu do podawali małej. Mam w domu też te kropelki, ale podaje jej Infacol. Położna mówiła w szpitalu, że 3 razy dziennie po kropelce.
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziewczyny prawie 3 tyg temu uciekl nam kot. Wyszlam dzis z malym i znalazlam go pod brama. Wychudzony, zero tluszczu, same kosci, SAME!! Nie ma sil chodzic, placze. Dalam mu jesc, wykompalam i plakalam, bo jest cienki jak papier. Masakra. Jeszcze troche i by nie przezyl. A to moj najkochanszy pupil!!
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zosiakowi własnie przyszła zamówiona karuzelka z misiakami z FisherPrice. K. będzie zaraz skręcał, w częściach mi się już podoba

Ćwiczyć zacznę po wizycie kontrolnej, jak lekarz tylko pozwoli.
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

Mi tez Ela pisała sms, że jutro wychodzą

A ja się chwilę przespałam, bo w pewnym momencie miałąm taki kryzys, że wydawało mi się, żę zasypiam idąc do kuchni... nogi mialam jak z waty i padałam. Dobrze, że mały przysnął to spałam ok godzinki.
Ogólnie mam kryzys spania... 4 tygodnie z minimalną ilością snu to można w końcu wymieknąć...
W ogóle tez nie czuję, że idą Święta...
A tak w ogóle to co z potraw świątecznych możemy jeść? Możemy jeść biały barszcz?
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cześć
Mi tez Ela pisała sms, że jutro wychodząFajnie - w końcu będzie z Majeczką w domu
A ja się chwilę przespałam, bo w pewnym momencie miałąm taki kryzys, że wydawało mi się, żę zasypiam idąc do kuchni... nogi mialam jak z waty i padałam. Dobrze, że mały przysnął to spałam ok godzinki.
Ogólnie mam kryzys spania... 4 tygodnie z minimalną ilością snu to można w końcu wymieknąć...
W ogóle tez nie czuję, że idą Święta...
A tak w ogóle to co z potraw świątecznych możemy jeść? Możemy jeść biały barszcz?
Brak snu... wszystkie chyba na to cierpimy... Raz lepiej, raz gorzej się śpi, ale mi snu zawsze brakuje! Chyba dlatego, że nie śpi się słodko przez całą noc takim twardym, zdrowym snem.

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

Ta Twoja karuzela ma taką funkcję, że jak np włączasz pozytywkę to masz na 2 głośności? I jak dasz na najcichszą to normalnie sie wyłącza czy jest tak że wlaczajac pozytywke masz najpierw głosniej i potem ciszej i jak chcesz wylaczyć pozytywke to musisz dac najpierw to głośniejsze a potem sie wylacza? Bo w opiniach czytalam, że pare karuzelek FP wlasnie tak ma i to duzy minus bo np dziecko juz zasypia a zeby wylaczyc karuzelke to znow trzeba dac głośniej zeby sie wylaczyla i dzieci się budzą...
Ty masz ten normalny model co sie normalnie wyłącza?
Bo chce kupić tylko nie chce trafić na ten felerny typ, a na forach w necie nie pisali która z karuzelek właśnie ma ten feler.
A jeśli chodzi o sen to chodzimy takie zombiaki dlatego, że nie dość, że śpimy bardzo czujnie, to jeszcze śpimy snem przerywanym... nie ma ciągłości snu po 7-8 godzin tylko są pobudki i organizm wymięka... i suma sumarum odejmując karmienie nie śpimy tych zalecanych 7-8 godzin... tylko np 5...
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agnieszka pokaż karuzelę
Bo ja własnie zastanawiam się nad kupnem karuzeli i nie wiem jaką wybrać.
Ta Twoja karuzela ma taką funkcję, że jak np włączasz pozytywkę to masz na 2 głośności? I jak dasz na najcichszą to normalnie sie wyłącza czy jest tak że wlaczajac pozytywke masz najpierw głosniej i potem ciszej i jak chcesz wylaczyć pozytywke to musisz dac najpierw to głośniejsze a potem sie wylacza? Bo w opiniach czytalam, że pare karuzelek FP wlasnie tak ma i to duzy minus bo np dziecko juz zasypia a zeby wylaczyc karuzelke to znow trzeba dac głośniej zeby sie wylaczyla i dzieci się budzą...
Ty masz ten normalny model co sie normalnie wyłącza?
Bo chce kupić tylko nie chce trafić na ten felerny typ, a na forach w necie nie pisali która z karuzelek właśnie ma ten feler.
A jeśli chodzi o sen to chodzimy takie zombiaki dlatego, że nie dość, że śpimy bardzo czujnie, to jeszcze śpimy snem przerywanym... nie ma ciągłości snu po 7-8 godzin tylko są pobudki i organizm wymięka... i suma sumarum odejmując karmienie nie śpimy tych zalecanych 7-8 godzin... tylko np 5...
Nie wiem, jaki mam model! Nie trafiłam na takie opinie o jakich piszesz! Na razie nie mam baterii wiec jej nie wypróbuję niestety:(