- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My jesteśmy w domu
Zważyłam się mam -10 kilo wiec jeszcze 10 ciążowych plus z 5 ponad program i będzie git
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Koticz to chyba jedyny plus diety dla karmiącej że się gubi kg.
Załatwiacie dziewczyny becikowe??
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamcia ja mam już załatwione wszystkie papiery, mąż załatwił jak był na urlopie
Depeche no a kupiłaś coś sobie?? w nocy zamiast się nudzić na starego wskakuj
Kika fajnie że już w domku
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Dorka Gratulacje!!!!
Gosia Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
Mamcia My tez juz powoli załatwiamy papiery do becikowego bo trochę tego jest,ale czekam jeszcze na pity ze skarbowego i muszę iśc do mojego gina po zaświadczenie
Ja od porodu 9kg mniej i tak stoje w miejscu jakos nie chudne,jeszcze jakies 3kg ciązowe do zrzucenia + przydaloby sie zgubic 5kg ssprzed ciązy i bedzie git
Co do jedzenia to codziennie jem bułki,po nich raczej nie schudne,gotuje sobie jeszcze podobnie jak andzia piers z kurczaka z marchewka i do tego kasza bądz ziemniaki,ostatnio jadlam tez kopytka,no i biszkopty tez zajadam,oprocz tego zupa ryżowka
Natalia teraz spi ale cięzko jest ja uspic bo jak przebudzi sie na jedzenie to potem placze jeszcze przez godzine badz dłuzej zanim zasnie,nie wiem czy ona nie dojada czy brzuch ją boli,ale wkłada sobie paluszki do buzi albo szuka,zjada mi juz 90ml co 3 godz nie wiem czy to dużo????oprocz tego daje jej wode z glukoza
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia ja jem dżem malinowy i z czarnej porzeczki, za jakiś czas spróbuję truskawkowy, ale może za miesiąc, jak mała podrośnie
Mamcia ja mam już załatwione wszystkie papiery, mąż załatwił jak był na urlopie
Depeche no a kupiłaś coś sobie?? w nocy zamiast się nudzić na starego wskakuj
Kika fajnie że już w domku
Bluzke sobie kupiłam, Xl, bo na początku to chyba ten rozmiar. LAure rajtki, chłopu kurtkę ( ten ma ze mną dobrze). Ufolka tak mi ciężko, ze nie potrafię sobie wyobrazić tych moich skoków. Chociaż dziś rano sama się po sutach zaczęłam macać, aż mi głupio było.
Co ile wy robiłyście zapis ktg przed porodem. Zastanawiam się czy iść jutro.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja na razie pozałatwiałam akt urodzenia, meldunek i pesel małego i zgłosiłąm go u mnie w firmie do ubezpieczenia w NFZ. No i z polisy w pracy dostalam tez juz kase za urodzenie dziecka. Zostalo chyba tylko to becikowe...no chyba, ze o czymś zapomniałam...
To mówicie, że jecie dżem malinowy? a dużo kromek zjadacie? bo nie wiem czy zaczynac od jednej kromeczki czy moge sobie spokojnie zjesc na sniadanko 3 kromki.
Kurcze Wojtek mi dziś cały dzień śpi aż się boję nocy bo pewnie jak sie teraz wyśpi o bedzie miał oczy jak 5zł
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Obyło się bez rurki, jak na razie, zasnęła mi po karmieniu o 14 i obudziła się dopiero przed 18. Zjadła i śpi, szkoda, że nie zostawiła sobie tego spania na potem... No ale może akurat będzie ładnie spać i da rodzicom trochę czasu dla siebie.
Zosia dostała dzisiaj swoje pierwsze kwiaty:) K. zrobił nam prezent i Zosiak dostał bukiecik tulipanów, a ja róż Ja miło:)
Teraz siedzimy same bo K. pojechał do księdza załatwić chrzest.
Ja z becikowym też jeszcze nic nie załatwiałam, zacznę po świętach i wizycie u lekarza.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Panika a na jaki program się zdecydowałaś?
MAlinka a czemu dopajasz glukozą małą? jak karmisz piersią to nie trzeba poić
Depeche no to zakupy zaliczone, nawet się podzieliłaś, jak ładnie z tym skakaniem rozumiem Cię bardzo dobrze, ja to raczej robiłam z chęci urodzenia niż z przyjemności ;/ i tylko wkurzałam się potem..
Ania ja jem 2-3 kromki właśnie zazwyczaj
Aga ma gest ten Twój mąż
ależ mi gorąco ;/
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
[/b]Malinka moja mała też 90 ml zjada, czasem mniej, a wczoraj po kąpieli zjadła pierwszy raz 120.
Obyło się bez rurki, jak na razie, zasnęła mi po karmieniu o 14 i obudziła się dopiero przed 18. Zjadła i śpi, szkoda, że nie zostawiła sobie tego spania na potem... No ale może akurat będzie ładnie spać i da rodzicom trochę czasu dla siebie.
Zosia dostała dzisiaj swoje pierwsze kwiaty:) K. zrobił nam prezent i Zosiak dostał bukiecik tulipanów, a ja róż Ja miło:)
Ja z becikowym też jeszcze nic nie załatwiałam, zacznę po świętach i wizycie u lekarza.
A Ty karmisz Zosię tylko mm czy też swoim???
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Agnieszka86 napisał:
[/b]Malinka moja mała też 90 ml zjada, czasem mniej, a wczoraj po kąpieli zjadła pierwszy raz 120.
A Ty karmisz Zosię tylko mm czy też swoim???
Tylko mm, moją pierś czasem ciumka bardziej dla przyjemności, bo nie wiele tego tam jest. Jak jest głodna to się tylko wkurza, że nie leci za wiele, ale daję póki mam, bo dla dzieciaczka, każda kropelka ważna:) A Ty jak karmisz?