BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #621774 przez Panika992
Dziewczyny, ktore karmia piersia. Ile macie zamiar karmic swoje maluszki?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #621791 przez kika1985
Panika992 napisał:

Dziewczyny, ktore karmia piersia. Ile macie zamiar karmic swoje maluszki?

ja myślę że max pół roku , no ale wyjdzie w praniu , może krócej może dłużej

11 lata 11 miesiąc temu #621795 przez kika1985
mała mi znowu usypia a sąsiad wierci :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

gosia wyglądasz super :)

ja nie byłam na spacerze a taka fajna pogoda, pootwierałam okna w domu bo aż gorąco się robiło

laurę dziś już 3 razy przebierałam bo a to się obsrał i przeciekło a to ulalo się jej dwa razy , ja też już 2 raz bluzkę zmieniłam B)

musze powiedzieć mężowi żeby zrezygnował na jakiś czas z siłowni bo chyba sfiksuje sama w domu do 18 :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #621818 przez Agnieszka86
Koticz jest z Jogodą w szpitalu, zrobili jej rentgen i pobarali krew, mała jest pod kroplówka, jeszcze nie wiedzą czy dostanie antybiotyk. Prawdopodobnie w szpitalu zostaną około tygodnia.

11 lata 11 miesiąc temu #621821 przez ufolka
Panika ja będę karmić dopóki będzie chciała mała :) ale max do 1 roku raczej, może trochę dłużej, zobaczymy. Amelka w 9-10 mscy jakoś tylko trochę jadła już więc ją przerzuciłam na butlę bo mi pokarm zanikał i mało już co było:)
Kika ma Twój sąsiad wyczucie czasu

my wróciliśmy z podwórka, ale fajna pogoda, lekka mżawka była ale pod balkonem nie padało hehe

11 lata 11 miesiąc temu #621829 przez ufolka
Agnieszka86 napisał:

Koticz jest z Jogodą w szpitalu, zrobili jej rentgen i pobarali krew, mała jest pod kroplówka, jeszcze nie wiedzą czy dostanie antybiotyk. Prawdopodobnie w szpitalu zostaną około tygodnia.

dobrze że dziś poszła do tego lekarza. A swoją drogą żeby czekała aż do niedzieli jak kazała ta lekarz?? a taka nagonka teraz, że odsyłają, nie chcą przyjmować, nie badają dokładnie, a wszędzie ciągle to samo ;/ przecież to jest straszne, mogło się skończyć źle gdyby zastosowała się do poleceń z przychodni ;/

11 lata 11 miesiąc temu #621899 przez xxElaElaEeexx
sylwka727 napisał:

Patrycja no to mieliście nieciekawe przeżycia

Ela I idziecie na tę komunie? Sami czy z dieckiem? Bo my mamy 2 i to w ten sam dzień i nie wiemy co zrobić no którą iść a poza tym nie chce zostawiać małego w domu a iść z nim to wydaje mi się że za mały a poza tym nieciekawie z pracą jest bo szef męża coś w ciula leci. :dry:

My właśnie też mamy 2 komunie w tym samym dniu.I idziemy na jedną,ale tylko po południu na kawę z dzidzią .Bo to nie ma sensu męczyć się tyle z takim małym dzieciątkiem.

11 lata 11 miesiąc temu #621900 przez Panika992
Kurcze oby Jagodce nic nie bylo... gorzej jakby faktycznie poczekali do poniedzialku.

11 lata 11 miesiąc temu #621910 przez sylwka727
Ja zamierzam karmić góra do roku koleżanka karmiła ponad 2 lata to lekarz kazał jej przestać bo mówił że to ją wykończy bo zaczęła pod koniec drastycznie chudnąć

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

11 lata 11 miesiąc temu #621929 przez xxElaElaEeexx
hej kobietki

U nas wszystko dobrze.Tylko pogoda do dupy ,bo pada deszcz.Maja na razie śpi ,jak się obudzi to jedziemy zobaczyć kuchnię ,bo mamy gotową. :lol: :lol:

AniaCzajka Wyglądacie super
Andzia Moja mała tak samo uwielbia mieć główkę na lewej stronie
Gosia Zosia cudowna,a Ty pięknie wyglądasz
Sylwka Kacperek fajowy

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #621980 przez mamcia2013
Hej dziołchy :)

mój mały wczoraj miał atak płaczu wieczorem, ale w końcu usnął bidulek.
Co do wit K to ja nie podaję bo mały w ciągu dnia je mm i w nocy również, między tym ciągnie cyca.

A co z Jagódką???? Ja nie w temacie od 3 dni...!

Gosia jaki z Ciebie lachon :) a Zosia też urocza niunia :kiss:

Kika pogoń sąsiada :D mój mały też wiecznie albo się obesra albo opluje i uleje i też przebieram kilka razy ciuszki :D

Ela słodka Wasza Pszczółka ;) kurczę jaka Ty aktywna nadal jesteś :cheer: jak w ciąży! :)

Ja mam komunię w dzień mamy i musimy iść bo mój T jest chrzestnym.

Dziewczyny któraś polecała tego konika z fisher allegro.pl/fisher-price-konik-morski-prz...eci-i3148314956.html warto go kupić?? Zastanawiam się właśnie.

11 lata 11 miesiąc temu #622028 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny.

Nie pisze dziś bo jestem zaganiana. Rano byłam na zakupach. Kupilam sobie w koncu jeansy, katane i koszulke. A Wojtek był ze świrka. O dziwo cały czas spał, z przerwa na kupe. Za to teraz daje mi i męzowi w kość bo się drze.

A jak wrócilismy z zakupow to do tej pory sprzątałam, zaraz jeszcze musze zrobić sałatkę, bo jutro przyjeżdżają rodzice i siostra z córeczka wiec na forum pojawie sie pewnie dopiero w neidziele, ale bede Was podczytywać w nocy z komórki przy karmieniu

Jesli chodiz o karmienie piersią to niestety ale w pąździerniku wracam juz do pracy wiec trzeba bedzie wtedy zacząć częsciowo odstawiac cyca ale mysle ze do roku na pewno jeszcz beede karmic, o ile bede miała mleko

Koticz oby z Jagódką było wszystko ok. Dobrze, że pojechaliście dzisiaj do lekarza, bo czekając do poniedziałku różnie to mogłoby sie skończyć.

Gosia slicznie wyglądasz

xxElaElaEexx fajniusie zdjęcie Majeczki :-)

mamcia tez się zastanawiam nad tym konikiem morskim czy rzeczywiście jest taki fajny

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #622066 przez Panika992
Dziewczyny chcialabym sie napic lampke wina. U nas w szpitalu byl przewodnik o karmieniu piersi. Tam pisali, ze mozna wypic, jesli nie bedzie sie karmilo przez 2-3 godz. To jesli maly po kompieli spi 5h to moge sie napic? Tu nie chodzi o wieksze ilosci, tylko i jedna lampke wina

11 lata 11 miesiąc temu #622089 przez kika1985
Panika możesz się napić skoro mały śpi 5 godzin, tylko uważaj bo ja po pierwszej ciąży parę lykow piwa wzięłam to mi w głowie zAwirowalo

Ania super ze zakupy się udały

Koticz trzymajcie się i daj znać jak coś będziesz wiedzieć

Ela maja śliczna

11 lata 11 miesiąc temu #622094 przez kika1985
Chyba też ten bio oil kupię skoro polecacie bo te rozstępy mnie dobijają

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka