- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
Byłam dziś u gin bo już się martwiłam tymi moimi wyciekami bo ostatnio zamiast maleć to stały się bardziej obfite, gin mnie zbadał powiedział ze tam w środku się goi i oczyszcza i że jest niestety lekki stan zapalny dostałam antybiotyk i jakiś inny lek i na hemoroidy;/ ogólnie jest nieciekawie ale chociaż już wiem na czym stoję i rozpoczynam leczenie żeby coś gorszego z tego nie wyszło.
A Franio był dziś z moja mama prawie 5 godzin i był taki grzeczniutki:) w ogóle jest grzeczniutki w dzień urządza sobie około 3 drzemek po 1,5 d0 2 godzin aż czasami mi się nudzi jak śpi a w nocy jak zaśnie o 21 to do 1:30 potem do 4:30 śpi a wstajemy około 8.
Problemy z brzuszkiem się skończyły oby już na zawsze, w kąpieli nie płacze w ogóle mało płacze a na spacerach przeważnie śpi;)
a to Franio z mamą (mama nieogarnięta więc za to wielkie sorry:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ania wyglądasz super nawet jak mówisz nieogarnieta a Franek super

Kasia też nie lubię tej mojej blizny :/
Panika mnie juz rzadko boli blizna szwy się rozouscily z zewnątrz jeden sama wczoraj delikatnie wyjelam przy kąpieli :/
- alebazi1986
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- kocham cię córeczko
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

A jak kaszle to się krzywi jak do płaczu więc to gardełko ją pobolewa pewnie,no i śpi cały dzień jak się budzi to siłą w nią wciskam chociaż 30ml,żeby cokolwiek na żołądku miała.
Patrycja przykro mi z powodu przepukliny Ignacka.Pediatra Was wysłał do neurologa czy sami się udaliście prywatnie?Bo moja Mała też skręca głowę w jedną stronę i nie wiem już jak z tym walczyć

Mnie moja blizna nie przeszkadza,ale ta szmata co mi wisi bleee nawet jak się wciągnie ten brzuch to skóra juz nigdy nie będzie tak jędrna jak wcześniej...no i rozstępy na biodrach....
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

Już Malutka śpi,w kąpieli była spokojniutka i nawet wmusiłam w Nią troszkę mleka...masakra bo w zeszły czwartek byłyśmy u lekarza i przecież ją badała i wszystko było ok osłuchowo,a kaszle od poniedziałku,nie wiem gdzie się tak zaprawiła może w sobotę u tych znajomych bo dość chłodno w domu mieli...nie wiem...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- patrycja85
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Koticz-my tą główkę zauważyliśmy juz jakiś czas temu i przekładaliśmy mu ale sobie odwracał. od kilku dni już jakoś układa sobie i na jedną stronę i na drugą ale pediatra sam zauważył i dal skierowanie. mówił ze neurolog albo rehabilitant pokażą jak w domu go układać i jak z nim ćwiczyć i że trzeba szybko reagować bo potem to już tylko rehabilitacja. najlepsze ze wczoraj oglądałam wszystkie zdjęcia i już na zdjęciach ze szpitala układał główkę w tą jedną stronę-widoznie tak był ułożony w brzuchu.
dziewczyny a ja mam w drugą stronę-ja juz tydzień po porodzie ważyłam tyle co przed ciążą i z każdym tygodniem ważę mniej... i wcale mnie to nie cieszy... za to brzuch mi ładnie "zrobili"

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

lenucha nie przejmuj sie, nie jestes sama. Ja też czuję się jak armata. Nie dość, że szeroka w biodrach, że ani jeden ciuch na mnie nie wchodzi i nie ma szans abym schudła aż tyle żeby wejsc w jeansy sprzed ciazy bo chyba bym sobie musiala z pol biodra odciąć to do tego ta opona na brzuchu. A do tego od czasu jak wrócilismy do domu po porodzie mąz mnie jeszcze ani razu nie przytulił, ciągle się kłócimy to już w ogóle czuję sie nieatrakcyjna i brzydka.
AniaCzajka nawet w wersji nieogarniętej wyglądasz bardzo ładnie, tak dziewczęco i radośnie.
koticz idź jutro do lekarza... żeby ja tylko nie rozłozyło na weekend... lepiej niech ja obejrzy lekarz...
patrycja wspolczuje latania po lekarzach i tej przepukliny

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no to zrobilam poruszenie z ta witamina K,ja myskle ze jak sie raz poda nie wiecej niz 100ml to dac ta witamine zreszta czy witaminy moga zaszkodzic??
K moze, czesto po niej bola brzuszki.
Byla pediatra , mowila, ze jak malo dokarmiam to podawac raz na dwa dni i tak zrobie. Na kolacje moj zjadl 30 ml, wczesniej mnie cyskal i cyskal, az mnie szlag chcial juz trafic, wiec jak rano zje z 40 to co to jest. Jutro ubieram malucha, biore sie za okno w kuchni, a od poniedzialu 19 stopni wypadamy na dworek.
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3