- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
andzia_zg napisał:
Ja dziś na spacer ubrałam małego w body, na to koszulka i ciepły polar i przykryłam go cienkim kocykiem i było tak akurat. Bo wczoraj mialam jeszcze na wózku ten ochraniacz na gondole i było 21 stopni to było mu lekko za cieplo, a dzis bez ochraniacza było ok. Załozylam go dopiero jak zacząl wiać troche wiatr.
a spodenek mu nie ubrałaś ?
Oj tam... pupę trzeba wietrzyć hihi
AniaCzajka nie możesz się obwiniać o wszytsko. Przede wszystkim na bank lekarzowi nawet przez głowe nie przyszłoby, zeby myśleć, że się nie interesujesz dzieckiem. Skąd mogłaś wiedzieć, że to nie jest normalne w tym pępku. Ja pewnie tez bym myślała, że to coś normalnego.
A to, że nie karmisz piersią to nie jest nic złego. Wiele mam karmi mm i przez to są gorsze? Nie. Sa dobrymi mamami, bo dbają o swoje szkraby i dzieci są najedzone. Wiec koniec obwiniania. Jesteś dobrą mamusia - dla Frania najlepszą na świecie więc Ty tez masz tak uwazać. JESTEŚ SUPER MAMA!!!!!!
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas nocka super,mała obudziła się o 1 i 5.30 .Rano ją nakarmiłam i zostawiłam z dziadkiem ,a my z mężem byliśmy kupić panele,lampy i inne pierdoły.Jak wróciliśmy byłam z małą na długim spacerze-ale super pogoda tak gorąco. Teraz mała śpi a ja mam chwilę żeby do Was zajrzeć.
Gosia Trzymam kciuki żeby operacja się udała
Panika Dobrze ,że na nich nakrzyczałaś –mają za swoje głupie docinki.Mnie też świrka wkurza mimo,że od porodu tylko raz nas odwiedziła i raz my u niej byliśmy wrrrr
Lenusia Ale jaja z tym wózkiem-jestem w szoku.Dobrze,że bracia byli w pobliżu
Agnieszka Śliczne jesteście
Zolwik Cudnego masz synka
AniaCzajka Nie obwiniaj się!
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
My po spacerze. Myślałam, że młody będzie spał, a gdzie tam, przez ponad 2,5 godz. walczył, żeby zasnąć, w końcu mu się udało, jak wlaczylam suszarke... nie wiem co to będzie jak gdzies nie będziemy mieli dostępu do neta, bo na mp3 podobno ciężko to zgrać
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
szczepic bede młoda pentaximem, a czy rota to nie wiem.
Gosia super ze maz dostał awansik;) to pewnie spotkamy sie na kawe;) a jak dziewuchy podrosna to ja spokojnie wypijemy
Ania ja tez karmie mm, pije cyca tez, ale nie zaduzo, kobito nie przejmuj sie, wazne ze Franio jest zdrowy,
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i po szczepienie, było trochę płaczu ale najgorsze to że pediatra w pępku Frania odkrył jakiegoś ziarniaczka czy coś ;/ i dał nam skierowanie do chirurga dziecięcego żeby on to zobaczył, ja widziałam taka kuleczkę w pepuszku małego ale myślałam ze to normalne teraz czuje się jakoś dziwnie bo ten lekarz pewnie pomysła że się małym nie interesuje bo trgo nie zauważyłam co ze mnie za matka cycem nie karmi i czegoś dziwnego w pępku nie zauważyła:( buuuuuuuuuuu:(
Moj maly tez ma, kilka dni temu pediatra to odkryl, dzis byla polozna, jest nadal. mam trzy razy dziennie traktowac to to spirytusem i dzwonic czy sie wysusza. Nigdzie mnie z tym nie kierowali
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AniaCzajka jesteś wspaniałą, kochaną mamą. Wszystkie jesteśmy wspaniałe i kochane
My po spacerze. Myślałam, że młody będzie spał, a gdzie tam, przez ponad 2,5 godz. walczył, żeby zasnąć, w końcu mu się udało, jak wlaczylam suszarke... nie wiem co to będzie jak gdzies nie będziemy mieli dostępu do neta, bo na mp3 podobno ciężko to zgrać
podaj maila to Ci wyślę szumy
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
dwpeche nerwy popuszczaly mi po malu, bo staralam sie swirow unikac od dluzszego.czasu. swir jest gorszy. Swirka przyszla dzisiaj jak K byl w pracy porozmawiac. Powiedziala, ze rozumie. Posiedziala z malym i zauwazyla, ze on jest jednak mega absorbujacy, ze nie da sie prawie nic zrobic.
K pomylil daty, do fryzjera ide w czwartek;p. Dzisiaj stwierdzil, ze koniecznie musze odpoczac. Jutro mam nic nie robic. On wroci z pracy posprzata i zajmie sie malym. Zauwazyl, ze chodze juz jak zombie, ze jestem na skraju zmeczenia.
Od kilku dni wprowadzilam sobie do diety czekoladki;p jedna dziennie, taka wielkosci merci. Trzeba umilac sobie zycie. I jesc tez zaczynam normalnie. Mlody dobrze reaguje na normalne jedzenie.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
andzia chyba tez karmisz;p dobrej nocy;)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie dziś pobudka o 6 :/ nie licząc ze od 4 stekanie :/
Wykapalam się umalowalam bo za godzinę do fryzjera jadę z mama i Laura , mama pójdzie z mala na spacer a ja będę się do porządku doprowadzać
Ładna pogoda dziś