BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 7 miesiąc temu #634749 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

ufolka nie otwiera mi tej strony z obrazkami :(

www.sleepingbaby.net/jan/Baby/mobile.html#here u mnie pod tym linkiem ładnie się otwiera, spróbuj

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #634787 przez kasia123m
Gosia super....bardzo sie cieszymy... :laugh: :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #634888 przez Panika992
U nas po szczepieniu na razie ok.jestesmy na podworku ciagle, wracamy tylko na katmienie. Maly spi sobie slicznie. A goraczka moze sie pojawic do 48 godz.

11 lata 7 miesiąc temu #634894 przez Agnieszka86
Panika no to super, że nic się po szczepieniu złego nie dzieje! Ja się tak boję kolejnego, że jak pomyślę to mam dreszcze!

11 lata 7 miesiąc temu #634918 przez koticz
U nas w lodziarni robią też imprezy okolicznościowe i chcą 85pln od osoby,menu układa się z właścicielką i robią do jedzenia co się chce...można swój alkohol wnieść ale liczą sobie "korkowe"5pln od butelki i podają alko zmrożony...

Aga ja jednak głównie karmię swoim mlekiem ale podaję Jagodzie herbatkę z hipp i wypija różnie wczoraj 100ml dziś 50ml wode podałam raz ale jej nie zasmakowała...

Patrycja ciekawe z tym kryzysem laktacyjnym...faktycznie kiedyś o tym czytałam...zobaczymy...w ogóle ten pokarm mi się jakiś wodnisty zrobił dziś młoda zjadła 100 na raz i za pół h już się darła i popchnęła 30ml mm...
A co do głowy to pytałam oczywiście i kazał ją poprostu kłaść na drugim boku i twierdzi,że po jakimś czasie sama już będzie tę głowę układać w obie strony zobaczymy...Teraz jak młoda usnęła to jej zwałkowałam kocyk i ma głowę na wprost...dobre i to

Byłyśmy dziś u świrki na działce i młoda pięknie spała prrawie cały czas (3.5h) potem przyszłam z nią do domu i spała dalej we wózku,J zjadł grillowaną pierś i kiełbaskę które mu przyniosłam ja odciągałam mleko i poszliśmy jeszcze na lody a Jagódka nadal spała.Teraz też wali w kimę bo się udręczyła płaczem po lerzeniu na brzuszku... :dry:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 7 miesiąc temu #634977 przez andzia_zg
Agnieszka dzięki :-) Twoj link mi sie otworzył :-)

My dzis byliśmy u księdza i ustalilismy datę chrztu na 26 maja.
A jutro mamy szczepienie.Ciekawe co lekarz zadecyduje, bo skoro Wojtek ma katar to nie wiem czy będzie szczepiony. Jutro sie okaże.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 7 miesiąc temu #634995 przez koticz
Andzia cwaniara chrzest i 1 w życiu Dzień Matki za jednym zamachem :laugh:

Moja już śpi :cheer: ciekawe do której pośpi...zabieram się za sprzątanie bo jutro J ma imieniny i świrka ma przyjść.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Spokojnych,bezkolkowych nocek.A,że jestem dobra ciocia to życze wam jeszcze po 5godzin snu,a co :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 7 miesiąc temu #635006 przez Lenucha217
ciemna czekolada i nugat
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #635028 przez Depeche
Lenucha , no przeciez mial byc kasztan z czymstam!

Jak mnie przeku.ewsko drapie w gardle, nie boli, drapie, az szlag trafia. Malyciut lepiej oddycha, caly dzien w domu siedzielismy. Mala kaszle.

11 lata 7 miesiąc temu #635041 przez Lenucha217
oj tamten nie zlapal mi tak jakbym chciala musiala nastapic poprawka ... tu nie widac dobrze sa duzo jasniejsze nawet ze o dziwo jestem zadowolona :P

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #635051 przez kika1985
Lena super włosy tylko daj fotkę buzi :P

Andzia chrzciny w dzień matki super

Koticz lidzie starej daty juz tacy są niestety .

Ja jestem z siebie zadowolona bo dziś nie bujalam małej , spala w łóżeczku i nawet kolke przespała tylko z pol godziny było marudzenia
Z niej też jestem dumna :D

11 lata 7 miesiąc temu #635073 przez Panika992
koticz mam podobnie jak Ty, jak mi ktos zapodaje "swietne rady" to zrobie na opak. O tak.
A ci do slubu, to Wasza sprawa. Gdyby nie moj K, ja bym bez slubu w ogile byla, ale ze jemu zalezalo, to tak byli. Mi to wsio ryba. To tylko papier.

Dzien przepiekny, mlody caly dzien na dworzu spal, teraz po kompieli idzie lulu. Po szczepieniu tez na chwile obecna jest ok. Auto sprzedajemy i teraz calymi dniami go pucujemy, wiec mlody z nami sie wietrzy.
?
Nikt pampkow nie chce

11 lata 7 miesiąc temu #635191 przez Panika992
koticz mam podobnie jak Ty, jak mi ktos zapodaje "swietne rady" to zrobie na opak. O tak.
A ci do slubu, to Wasza sprawa. Gdyby nie moj K, ja bym bez slubu w ogile byla, ale ze jemu zalezalo, to tak byli. Mi to wsio ryba. To tylko papier.

Dzien przepiekny, mlody caly dzien na dworzu spal, teraz po kompieli idzie lulu. Po szczepieniu tez na chwile obecna jest ok. Auto sprzedajemy i teraz calymi dniami go pucujemy, wiec mlody z nami sie wietrzy.
?
Nikt pampkow nie chce

11 lata 7 miesiąc temu #635357 przez Unbreakable
Hej Kobitki
My dziś bezspacerowo. Mała miała trochę katarku... ja już nie wiem jak Ją ubierać na te spacery. Albo jest cała mokra albo łapie katarek - nie umiem ogarnąć tego tematu.

U mnie w restauracji kosztowało nas to właśnie 85 zł od osoby, ale do tego wliczyłam koszta upieczenia ciast i tortów oraz alkoholu.

Lena bardzo ładnie to wygląda;)

My też odnosimy sukcesy jeśli chodzi o zasypianie. Mała ciągnie cyca, odbijamy, chwilke jest w pionie żeby się ułożyło w brzuszku a później sru do łóżeczka i zasypia przy bajeczce;) no, czasami trzeba jeszcze czytająć pomiziać po rączce ;)

Życzę przespanych nocek ciotki ;)

11 lata 7 miesiąc temu #635392 przez Agnieszka86
Leże w łóżku, obok Zosia, miałam ją przenieść do lozeczka, ale tak fajnie mieć ją obok :)
miałyśmy problem z kupna i musiałam jej podać czopek, po pół h, było po sprawie :)

panika, jaki rozmiar pieluszek masz? Bo my używamy 4-9 kg. Te babydream małej nie uczulaja, więc jeśli masz ten rozmiar to jestem zainteresowana.

Spijcie spokojnie :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka