- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
ufolka nie otwiera mi tej strony z obrazkami
www.sleepingbaby.net/jan/Baby/mobile.html#here u mnie pod tym linkiem ładnie się otwiera, spróbuj
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Aga ja jednak głównie karmię swoim mlekiem ale podaję Jagodzie herbatkę z hipp i wypija różnie wczoraj 100ml dziś 50ml wode podałam raz ale jej nie zasmakowała...
Patrycja ciekawe z tym kryzysem laktacyjnym...faktycznie kiedyś o tym czytałam...zobaczymy...w ogóle ten pokarm mi się jakiś wodnisty zrobił dziś młoda zjadła 100 na raz i za pół h już się darła i popchnęła 30ml mm...
A co do głowy to pytałam oczywiście i kazał ją poprostu kłaść na drugim boku i twierdzi,że po jakimś czasie sama już będzie tę głowę układać w obie strony zobaczymy...Teraz jak młoda usnęła to jej zwałkowałam kocyk i ma głowę na wprost...dobre i to
Byłyśmy dziś u świrki na działce i młoda pięknie spała prrawie cały czas (3.5h) potem przyszłam z nią do domu i spała dalej we wózku,J zjadł grillowaną pierś i kiełbaskę które mu przyniosłam ja odciągałam mleko i poszliśmy jeszcze na lody a Jagódka nadal spała.Teraz też wali w kimę bo się udręczyła płaczem po lerzeniu na brzuszku...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
My dzis byliśmy u księdza i ustalilismy datę chrztu na 26 maja.
A jutro mamy szczepienie.Ciekawe co lekarz zadecyduje, bo skoro Wojtek ma katar to nie wiem czy będzie szczepiony. Jutro sie okaże.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja już śpi ciekawe do której pośpi...zabieram się za sprzątanie bo jutro J ma imieniny i świrka ma przyjść.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Spokojnych,bezkolkowych nocek.A,że jestem dobra ciocia to życze wam jeszcze po 5godzin snu,a co
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak mnie przeku.ewsko drapie w gardle, nie boli, drapie, az szlag trafia. Malyciut lepiej oddycha, caly dzien w domu siedzielismy. Mala kaszle.
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia chrzciny w dzień matki super
Koticz lidzie starej daty juz tacy są niestety .
Ja jestem z siebie zadowolona bo dziś nie bujalam małej , spala w łóżeczku i nawet kolke przespała tylko z pol godziny było marudzenia
Z niej też jestem dumna
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
A ci do slubu, to Wasza sprawa. Gdyby nie moj K, ja bym bez slubu w ogile byla, ale ze jemu zalezalo, to tak byli. Mi to wsio ryba. To tylko papier.
Dzien przepiekny, mlody caly dzien na dworzu spal, teraz po kompieli idzie lulu. Po szczepieniu tez na chwile obecna jest ok. Auto sprzedajemy i teraz calymi dniami go pucujemy, wiec mlody z nami sie wietrzy.
?
Nikt pampkow nie chce
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
A ci do slubu, to Wasza sprawa. Gdyby nie moj K, ja bym bez slubu w ogile byla, ale ze jemu zalezalo, to tak byli. Mi to wsio ryba. To tylko papier.
Dzien przepiekny, mlody caly dzien na dworzu spal, teraz po kompieli idzie lulu. Po szczepieniu tez na chwile obecna jest ok. Auto sprzedajemy i teraz calymi dniami go pucujemy, wiec mlody z nami sie wietrzy.
?
Nikt pampkow nie chce
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
My dziś bezspacerowo. Mała miała trochę katarku... ja już nie wiem jak Ją ubierać na te spacery. Albo jest cała mokra albo łapie katarek - nie umiem ogarnąć tego tematu.
U mnie w restauracji kosztowało nas to właśnie 85 zł od osoby, ale do tego wliczyłam koszta upieczenia ciast i tortów oraz alkoholu.
Lena bardzo ładnie to wygląda;)
My też odnosimy sukcesy jeśli chodzi o zasypianie. Mała ciągnie cyca, odbijamy, chwilke jest w pionie żeby się ułożyło w brzuszku a później sru do łóżeczka i zasypia przy bajeczce;) no, czasami trzeba jeszcze czytająć pomiziać po rączce
Życzę przespanych nocek ciotki
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miałyśmy problem z kupna i musiałam jej podać czopek, po pół h, było po sprawie
panika, jaki rozmiar pieluszek masz? Bo my używamy 4-9 kg. Te babydream małej nie uczulaja, więc jeśli masz ten rozmiar to jestem zainteresowana.
Spijcie spokojnie