BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #636944 przez patrycja85
A NIE MÓWIŁAM????????????????:))) A WY WĄTPIŁYŚCIE:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #636946 przez alebazi1986
oooooo patrycja a skad masz takie wiesci???normalnie wywolalas banana na mojej twarzy mam nadzieje ze masz dobre informacje.3mam kciuki i czekam na wiesci oby jak najszybciej :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #636949 przez alebazi1986
oooooo wlasnie ogladam na tvp3 gada tusk huuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaa udalo sie roczny macierzynski dla matek pierwszego kwartalu czyli dla wszystkich dzieci urodzonych w 2013 roku :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: najwspanialsza wiadomosc jaka mogla mnie dzisiaj spotkac

11 lata 11 miesiąc temu #636967 przez Paulina 77
huraaaa!!!!! ide na macierzyński:) :) :)
AniaCzajka no to trzeba kluczyk zamontować ;) życze Wam, żeby sie udało jak najszybciej wyprowadzic...
a co do alkoholu to sie z Toba zgadzam. Ja tez go nie chce na chrzcinach. Generalnie jestem prawie bezalkoholowa i nie widze w tym problemu.

11 lata 11 miesiąc temu #636978 przez Lenucha217
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale sie ciesze

11 lata 11 miesiąc temu #636983 przez Lafi
super!!!!!!!!!!!!!

Aniaczajka nirmalnnie rece opadaja, teraz to sie juz nie wyluzujesz bo zawsze opcja tesciowa, ale jeszcze troszke i juz bedzie sami;)

11 lata 11 miesiąc temu #636999 przez ufolka
hej
u nas po szczepieniu okej, mała tylko przy wkuciach się popłakała strasznie, ale potem już było okej, dziś też, odpukać :)
Z tym macierzyńskim to na 100% ?? ja nie wierzyłam :P

Panika jak 3 dni to może być jak na naturalnym, a co lekarka powiedziała??
AniaCzjka osttro !! ja bym opierdoliła porządnie chyba, no bez przesady, zamek zamontujcie jak Kika wspomniała. A teściowa to alkoholiczka że tak pije?? mój tata też baardzo lubi wypić, bałam się że na moim weselu siana mi narobi, ale tylko troszkę wypił, na chrzcinach Amelki także :) u nas raczej nie tak strasznie pijąca rodzina, u Amki na 30 osób poszło może z 5-7 butelek wódki, może i to nie, także ja stawiam alko, chociaż wolałabym nie, no ale niech im będzie :)

dziś mnie głowa boli strasznie, a teraz jeszcze obejrzałam film "Niemożliwe" i oczywiście się poryczałam i jeszcze bardziej boli. Jak napisałyście o tym rocznym macierzyńskim to też się poryczałam. Strasznie cicho było ostatnio myślałam że już przegrana sprawa, a tu proszę..

11 lata 11 miesiąc temu #637005 przez Lenucha217
Ania Cz musisz jakos wytrzymac do czerwca , nie bedzie latwo ale nie poddawaj sie. U mnie tata tez lubi wypic na chcrzicnach bedzie obiad deser tort lampka wina i wypad do domu ...

11 lata 11 miesiąc temu #637021 przez ufolka

11 lata 11 miesiąc temu #637024 przez Lafi
Jednak chrzciny robimy w czerwcu 2, bo u nas w parafi sa zawsze w pierwsza niedziele miesiąca, mój m zadecydował, bedzie w lokalu, a w maju juz nie załatwimy lokalu bo komunie.

A Koticz moja bratanica jak sie urodziła miała 2500 jak miała 6 tyg to miała 3750.

11 lata 11 miesiąc temu #637098 przez andzia_zg
Ale fajowo z tym macierzyńskim :lol: to możecie siedzieć rok z maluszkami. Ale Wam troche zazdroszcze :lol: Ja niestety muszę wracać w październiku do pracy. Moja kierowniczka też jest w ciąży i idzie na L4 i nie ma komu pracować. Zostaje tylko jedna osoba. Wiec mój powrót do pracy jest niezbedny. Jakbym teraz poszla na ten roczny macierzynski to mialabym niefajna sytuacje w pracy więc musze wracac po pół roku. ale za to z drugim dziciaczkiem posiedze sobie rok w domu :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #637101 przez Panika992
Pani doktor powiedziala, ze dzieci karmione piersia moga nie robic kupy nawet 10dni!! I jesli maly nie ma goraczki i sie nie spinaw ciagu dnia to zeby sie nie martwic bo to jest ok.

11 lata 11 miesiąc temu #637124 przez Depeche
Hej
No nie wierze, taka rozrzutnosc ze stroy rządu :P . Dobrze, bo podzieliliby dzieciaki z jednego rocznika. Patrzcie Kika,Aksa na co mysmy tak nogi zaciskaly.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Spalam dzis w domu z mama i malym, bo m. z corka spali u swirki. I wiecie jak sie wyspalam. Maly budzil sie z dwa razy , spal ze mna w lozeczku, grzeczniutki byl. Mowie mojemu, ze moze spac gdze chce, bo dopiero dzis sie w miare wyspalam. :laugh: :laugh: :laugh:

Gardlo mnie juz nie boli, ale ma gluciora w przelyku, ohydda. Maly ma jeszcze katarek, mniejszy ale ma. Z tego wszystiego polubil spanie na brzuszku. Zajechalam sie dzis z prasowaniem. Konca nie widac.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #637135 przez andzia_zg
Panika 10 dni bez kupki? Ło matko :ohmy: przeciez przez 10 dni tyle sie moze nazbierac w kiszkach ze szok.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #637157 przez Panika992
andzia ale nasz pokarm jest po prostu tak dobry dla maluszka, ze moze w calosci sie przyswoic, bez zbednych "odpadow" dlatego jesli nie ma goraczki i dzidzia sie nie spina, to nakprawdopodobyniej nic tam nie ma.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka