- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
Mój J to owszem może połazić po knajpach ze swoimi koleżkami którzy nie mają żadnych zobowiązań,może się nawet upić i potem spać do 11...a ja nawet jakbym gdzieś wyszła bez Jagódki to i tak myślami byłabym cały czas w domu...Czasem brak mi siły do Niej,czasem mam dość tej monotonii-butla,odbicie,usypianie,pieluszka,butla,odbicie,usypianie,pieluszka,butla...
Martwie się tym,czy da się ze mną jeszcze normalnie porozmawiać,czy jedyne tematy jakie poruszam to kupki,zupki i szczepionki...
Ale wiesz co???Nie chcę być nigdzie indziej!!!Mogłabym godzinami patrzeć na moją córeczkę!!!Nie chciałabym stracić ani sekundy z jej życia,ani jednego uśmiechu,ani jednej łzy...Czuję się super jak na mój widok ona się uśmiecha,albo jak leżymy sobie razem a ona spokojna przygląda się mojej twarzy i kocham to,ze niezależnie od tego jak bardzo płacze wystarczy,ze wezmę ją na ręce i przytulę i ona od razu się uspokaja...Nie zawsze będziemy naszym dzieciom niezbędne do życia...Z każdym dniem zbliżamy się do ich niezależności więc trzeba się teraz nasycić...Jeszcze przyjdą czasy,że będziemy za tym tęsknić...Więc offca głowa do góry

Paulina my jesteśmy dopiero przy drugim opakowaniu "2" i zaczęłyśmy nosić rozmiar 62 a Jagoda dobija do 3.5kg

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kika wanienka jest the best

patrycja widze ze tez masz duze dziecko, jakie ubranka mu zakładasz?? 74, 82? i tez planujesz na dniach wskoczyc w pampersy nr 3?
koticz ale Ty masz córeczke, a dziewczynki są drobniejsze

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Czy zdazylo sie waszym dzieciaczkom nie robic kupki? Juz trzeci dzien a tu nic. Nawet kleksa!
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja dziś na 12:00 do lekarza. Miłego dnia

- Lafi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Panika to troche za długo, musisz kupke sprowokować,
Wiki tez nielubi na brzuszku, ale główke wysoko podnosi, ale wyczaiła ze mozna przewrócić sie na bok, wiec jak jej nie przytrzymama to fik i juz na boczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
kika dobra ta Twoja młoda

- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hej. U nas noc srednio. Pobudka o 2.30 i wzielam go do lozka bo az plakal tak sie spinal. Usnal i spal do 6.
Czy zdazylo sie waszym dzieciaczkom nie robic kupki? Juz trzeci dzien a tu nic. Nawet kleksa!
u mnie kupa jest kilka razy dziennie
to nie dobrze że kupy nie robi moze czopek podaj
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
andzia powodzenia u lekarza
mała spi w łóżeczku godzine a ja pranie porobiłam , ogarnęłam kuchnię, kuwetę kota i zjadłam normalnie śniadanie w końcu

dziś sliczna pogoda

któraś stosowala ten bio oil? bo chcę kupić żeby mi zbladły rozstępy
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
Franek rośnie z dnia na dzień widzę jak się zmienia, niedawno był u mnie w brzuchu a teraz już prawie 2 miesiące.
Dziś jedziemy łatwić coś z chrzcinami u księdza i tu już wczoraj był problem bo ja powiedziałam, że kategorycznie nie będzie alkoholu bo nie chcę się wstydzić przed swoja rodziną na moją popieprzoną teściową to mój Michał się wzburzył, to mu powiedziałam ze jak tak to żadnego obiadu nie będzie koniec kropka. A wy co myślicie, ja naprawdę wstydzę się za tą babę ona jest nieobliczalna, na weselu naszym się uchlała to na chrzcinach się nie uchleje wątpię;/ a na dodatek wczoraj teściowa wlazła do naszego pokoju jak się kochaliśmy z M i już mam na nią takiego mega wkur... że szok niech będzie już ten czerwiec i wyprowadzka bo ja nie wytrzymam tu dłużej.
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Miłego dnia bejboszki!!!
Ja się ubieram i lece do Skarbówki PIT'y złożyć wreszcie zanim mi się czas skończy

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
co do alkoholu to ja też nie chcę go na chrzcinach , mówiłam mężowi ale nie wiem czy przejdzie, tak na dobrą sprawę to nikt oprócz teścia pewnie by nie pił no sama nie wiem

- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
aniaczaj[a/b] ja tez nie chce alkoholu na chrzcinach. Ewentualnie po lampce wina do obiadu i tyle. Chrzciny to nie impreza do picia
- patrycja85
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ignaś kończy dziś 2 miesiące!!!!
Paulina-Ignaś dużo waży ale jesteśmy w rozmiarze 62 póki co:) Twój synuś to kawal chłopa:) a pieluchy kupiliśmy już 3:)
Panika-na pirsi może być kupka raz n kilka dni ale jeśli do tej pory robił codziennie to faktycznie dziwne. ja bym dała poł czopka.
miłego dnia