- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vernix spory synek supee że z nim wszystko ok, a na zdjęciu nie bardzo widze gdzie cos jest musze sie przypatrzeć
wiecie ze jak u mnie będzie dziewczynka na 100% to też chcę ZOSIĘ 3 dziewczynki na forum i do tego Zosie:P
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu moze suchareczka, zeby żołądek zabrał.
Przzypomniało mi sie coś, jak kiedyś niezła gafe strzeliłam: Byłam z podopiecznymi u gina, trzeba im sie pomóc rozebrać, przygotowac wejśc na fotel, i kiedys włąśnie jednej pomogłam a potem tekst do lekarza: teraz niech sobie pan doktor juz ją sam posunie" jak sie kapłam co powiedziałam powstrzymywałam sie od śmiechu, do dzis w pracy to wspominamy:)
Lafi udalo ci się
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też oczami wyobraźni widzę rogaliki-są pachnące i ciepłe jeszcze. do tego kakao:) no i zaraz będę musiała wstać i coś wykombinować
ania czajka-dzięki, odezwę się zaraz na maila:)
katarzyna-na teściowe już nie mówimy teściowe tylko świrki:)))
chyba takie ciągnięcia to normalne. mnie nie ciągnie ale ja mam mały brzuch więc pewnie wszystko przede mną
od jutra będę wybierać szkołę rodzenia i muszę w końcu jakiś szpital ogarnąć, żeby już isę nastawiać psychicznie:)
a niedługo w kinach premiera ostatniej częsci zmierzchu? są tu jakieś fanki Edwarda?
JA JA JA JA
wybieram sie 18 bo u nas od 18 grają w kinie już doczekac się nie mogę książkki czytałam 2 razy uwielbiam to
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ela super domek:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale u mnie dzis ładne słoneczko szkoda tylko,że wieje taki przeszywający wiatr,bo byłaby piękna pogoda.
Ja dzis od 7 rana walczyłam żeby zarejestrować męża do lekarza, bo takie zawalone terminy wizyt. Jak robił pare dni temu przy maszynie to mu cos strzeliło w żebrach i od paru dni chodzi jak pokraka.Nie może sie przewrócić z boku na bok,ledwo co chodzi i z każdym dniem jest coraz gorzej. Jutro go zapisalam na wizyte to chociaz dostanie skierowanie na prześwietlenie i bedzie wiedzial czy nie ma jakiegos peknięcia.
Kika ale głupio wyszło, że akurat odwolali dzisiejsze wizyty Niefajnie
Ja mam wizytę dopiero na 18:00 więc mam na samym końcu i cały dzien czekania. Ale mam nadzieję,że szybko to zleci.
Ale macie fajniutkie brzuszki I tak jak mówi Beata - jeszcze niedawno byłyśmy płaskie deseczki a tu już takie fajniutkie domeczki urosły
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dziś nawet z brzuchem rozmawiałam zeby się ładnie pokazalo na usg a tu nici
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
patrycja85 (Ignaś)
lenusia (Dawid)
mamcia (Dorian)
Lusiaczek
AniaCzajka (Franuś)
andzia_zg (Wojtuś)
Katarzyna1702 (Wiktorek)
Vernix (Henio)
Beata26
Aksa
Sylwia2( Tymuś)
Dziewczynki:
Agnieszka86 (Zosia)
Gosia27 (Zosia)
Kika1985
Sylwka727(Julia?Julita?)
Unbreakable (Lena)
Dopisałam imię mojej córeczki, chociaż nieźle się wczoraj wkurzyłam. Przyjechała rodzina z zagranicy, której nie widziałam z 10 lat. Od razu zabrali się do głaskania mojego brzucha (czego nienawidzę, bo zarezerwowane to jest dla najbliższych) i komentowania- za mało jesz, za mało pijesz, mięsa nie jedz, soku sie napij wrrrrr... a najbardziej wkurzyli mnie komentarzami dotyczącymi właśnie imienia naszej Córci. Eeeee takie ruskie, jak dorośnie to będzie złą na ciebie ze ja tak nazwałaś, Ania nazwij, albo nie Kasia, Basia, Asia - wypadało się z Nimi spotkać, ale na tym KONIEC. Co maja ludzie,którzy przez całe życie mają mnie w d..ie do komentowania najbardziej osobistych decyzji w moim i męża życiu? ehhh
Lenusia pomóż Nie miałaś nigdy nieprzyjemności związanych z imieniem? Niedawno też usłyszałam, ze to podobno jedno z najpopularniejszych imion żeńskich... a ja znam jedną... i to w moim wieku
OK już się wyżaliłam powiedzcie mi dziewczyny, kiedy powinno się robić tzw krzywą cukrową? bo lekarz mi nic nie wspominał a widzę, że niektóre z Was już miały to badanie.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A jesli chodzi o krzywa cukrową to ja tez jeszcze nie miałam. Dziś pewnie na wizycie dostanę na nią skierowanie.
Słyszałam różne opinie na temat tego kiedy się ją powinno robić, ale naczęściej słyszałam, że robi sie ją miedzy 24-27 tygodniem ciąży
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Andzia dobrze, że udało Ci się męża zarejestrować, bo niedługo weekend i jakby (odpukać) coś się działo to tylko IP by została... Czas do wizyty szybko Ci zleci:)
Unbreakable masakra!! "Milusia" rodzinka, nie ich sprawa jak Wasza kruszyna będzie miała na imię, nic im do tego. Ale przetrzymałaś to spotkanie i może już się prędko nie zobaczycie. Ja też nie lubię jak w zasadzie obcy ludzie dotykają mojego brzucha, on jest MÓJ a nie wystawiony do jakichś macanek
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kika nie fajnie że nie zobaczysz dziś swojej kruszynki
Unbreakable tak to właśnie jest z rodziną najlepiej na zdjęciu
Kobieta w ciąży to jednak dziwne stworzenie(przynajmniej ja ) mam dziś o 14 wizytę i od kilku dni mi skacze adrenalina i ciesze się że zobaczę moją niunię a dziś od rana ze strachu przed wizytą mam okropne mdłości aż mi cofie i czuję że zaraz będę wymiotowała a wszystko z nerwów przed wizytą
DObra koniec żali idę doprowadzić pipkę do ładu ale trochę to zajmie
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Moja koleżanka z pracy (która ma rodzić za niecałe 2 tygodnie) ma koleżanke, której nie wolno było w ogóle w czasie ciąży dotykac do brzucha, bo może to wywołac skurcze i poród. Dziewczyna nieźle musiala się nagimnsstykowac np przy myciu bo nie mogla zbytnio myc brzucha.Pewnego dnia była na jakiejś imprezie (nie pamietam czy to był panieński czy co) i jak ona się jakos obróciła to dziewczyny ja dorwały i namalowały jej buźkę na brzuchu z bitej smietany. Następnego dnia urodziła
- lenusia7
- Gość
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa