BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #465566 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny jak myślicie można malować w włosy w ciąży, bo ja już sama nie wiem ;/ a moja glowa zaczyna przypominać palete malarza takie mam już odrosty;/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #465569 przez patrycja85
cześć brzuchole;)

same fanki zmierzchu:) tyle nas łączy:) ja idę już 16.11 to będę wam mogła napisać jak Edzio wygląda w tej częsci:))) ale jak podobał się wam zmierzch to przeczytajcie jeźdzca miedzianego-prawda Agnieszka że im się spodoba?:)))

Gosia-nic się nie martw, mi brzuch zaczął rosnąć ze 2 tyg temu dopiero. a i tak wyglądam jakby mnie wzdęło a nie że w ciąży. ale ja się nawet cieszę. wielkiego brzuchala bym nie dzwignęła-za chude mam patyki:)

Unbreakable-wybraliście piękne imię. nic się nie przejmuj.
Ignaś też się nie wszytskim podobało. miałam je wymyślone jeszcze zanim poznałam mojego B:) a wzieło się od Ignacego Borejko z Jeżycjady-kojarzycie?:) B też był przeciwny ale że od kilku lat mówiłam że Ignaś Ignaś to ostatnio jak zapytałam że może Kostek to powiedział że absolutnie-ma byc Ignaś i już:)

a tak w ogóle to B. kazał mi słuchać rolling stonesów i więcej hip hopu bo mówi że słucham tylko babskiej muzyki i Ignaś będzie przez to dziwny:)

12 lata 2 miesiąc temu #465571 przez Gosia27
AniaCzajka ja farbowałam włosy jak byłam już w ciąży. Tylko powiedziałam fryzjerce. Myślę, że ciąża to nie przeszkoda

12 lata 2 miesiąc temu #465573 przez mamcia2013
Andzia, tak 2 tygodnie temu, teraz jest o drobinkę większy, chyba :D zależy co zjem.
duży brzusio ale Dorian też się rozpycha bo czuję i widzę jak brzuch lata :P

Gosia domek Zosieńki tez pewnie będzie taki :)

AniaCzajka ja farbowałam farbą bez amoniaku "casting" ona jest niby do 28 myć ale mi sporo trzyma na łbie. Ale normalnie kobiety farbują :)

12 lata 2 miesiąc temu #465579 przez lenusia7
no i niestety musialam przelozyc wizyte najpierw zarzygałam pol autobusu a pozniej zemdlalam na kolejnym przystanku i wrocilam do domu echhh.. a tak chcialam zobaczyc malego:((((((( Ania wlosow nie mozna malowac w 1 trmestrze i farbami z amoniakiem .

12 lata 2 miesiąc temu #465586 przez Gosia27
Lenusia bido, tez jakaś grypa? Masakra

12 lata 2 miesiąc temu #465588 przez mamcia2013
Lenusia biedactwo a Tobie co dolega??

12 lata 2 miesiąc temu #465590 przez Unbreakable
Matko Lenusia...
mam nadzieję, że jest ktoś z Tobą w domu?

AniaCzajka można. Przeciwwskazaniem jest pierwszy trymestr, kiedy kształtuje się ukł. nerwowy. Ja farbuję regularnie. Przerwę zrobiłam tylko do 15- go tygodnia. Sama pytałam o to lekarza i też powiedział, ze nie widzi w tym problemu.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465594 przez andzia_zg
lenusia bidulko :kiss: jak to zemdlalas? masakra. Ktoś ci pomógl? A te wymioty to mam nadzieję,że takie ciążowe a nie od jelitówki... Mam nadzije,że nie jestes sama w domu... :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465612 przez aksa
cześć dziołszki:)

kika kurde szkoda,że wizyte masz odwołaną! :dry:

Unbreakle Lenka to piękne imię!! My mieliśmy tak dać jeśli by była córeczka:) a wizytę też mam 19 listopada!:)

a co do macanie brzucha...nie znoszę tego!! Aż się we mnie gotuje czasem :angry:
zawsze szybko się odsuwam i mówię,że tego nie lubimy ale co wymacają to ich :dry:

lusiaczek Oskarek śliczne imię!jej tak szybko zdecydowaliście!my nadal nic, aż mi się po nocach od dwóch dni śni to wybieranie imienia

jeśli andzia ma malutki brzuszek to ja mam na razie jeszcze mniejszy..kurde dzisiaj małża pocisne żeby mi ten kabel odnalazł od telefonu to też dodam zdjęcie..

koticz łał mega zmiana super! ja uwielbiam kombinować z kolorami i długościami! ale teraz właśnie postanowiłam zapuścić z boba zebym mogła je jakośładnie związać,właśnie żeby jak junior będzie mi nie leciały na twarz, koniecznie wyślij nam fotkę!!

Ania Czajka moja fryzjerka mi farbuje włosy farbą bez amoniaku:)

lenusia o rany ale akcja :( współczuję serio..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #465644 przez mamcia2013
Mamuśki wy też macie takie lenia jak ja?? Czy tylko ja tak mam od poniedziałku? Tragedia :angry:

Właśnie się ważyłam i mam 7 kg na plusie. :D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465647 przez andzia_zg
Oj ja mam strasznego lenia. W tym tygodniu oprócz przymusowego mycia kuchni nie zrobiłam zupełnie nic. kompletnie nic mi się nie chce. Strasznie się rozleniwiłam tym siedzeniem w domu, a dupa od tego rośnie. Mało wychodzę, nie ćwiczę i zauwazyłam, ze na pośladkach robi mi sie celulit :dry: ble :angry:

Ciekawe ile ja jestem na plusie. Miesiąc temu byłam 5,5 na plusie (a przeciezmam mniejszy brzuch niż Wy) W biodra mi idzie i tyle. Za dużo słodkiego :P Wieczorem napisze ile waże po wizycie :blink:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465652 przez AniaCzajka
dziękuje dziewczyny:) jutro jadę po farbę bez amoniaku oczywiście i idę to mojej fryzjereczki zrobić porządek na głowie:) :)

12 lata 2 miesiąc temu #465653 przez AniaCzajka
lenusia trzymaj się i kuruj

12 lata 2 miesiąc temu #465665 przez xxElaElaEeexx
Hej dziewczyny :)

Ja wczoraj też nie mogłam zasnąć,bo strasznie wiało i w dodatku rozbolała mnie głowa .
A co do depilacji pipki też sprawdzałam efekt w lusterku :P

lusiaczek Oskar-bardzo ładne imię.I super fotkę z synkiem dodałaś ! :)

kika Ale bym się wkurzyła jak lekarz odwołał by wizytę .Ale dobrze ,że już umówiłaś się w nowym terminie.

Unbreakable Rodzinką się nie przejmuj :) Sama wiesz co jest dla Ciebie dobre a co nie ;) LENA- ślicznie !!!

sylwka Ja też najpierw cieszyłam się przed wizytą a potem strasznie denerwowałam . Więc chyba to normalne ;)

andzia Też nie lubię jak ktoś chwyta mnie za brzuszek. :huh: To tylko mój brzuś i mój dzidziuś ! :kiss:

mamcia Super domek ! :kiss:

koticz Ja dziś na obiad robię kluski śląskie i bitki w sosie własnym a sałatkę jakąś ze słoika :laugh:

lenusia Biedactwo ,uważaj na siebie.

Ja na razie przytyłam 3kg i właśnie strasznie mnie w biodrach poszerzyło :dry:

Moje maleństwo jak zawsze strasznie się wierci.Wczoraj jak głupia stałam przed lustrem i obserwowałam jak brzuszek mi się rusza :) Facet też zadowolony ,bo czuje coraz mocniej ruchy .

Co do moich włosów to mam naturalne loki i niestety nie mogę jakoś fajnie się obciąć .
Na razie włoski zapuszczam ,bo wesele tuż tuż :) I dopiero przed weselem ,będę rozjaśniać .Jakoś wytrzymam z tymi odrostami :S

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka