BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #465808 przez mamcia2013
Ela w jaśniejszych kudełkach leeepiej :)

Andzia kolejny Twój dobry tekst : "najwyżej Wojtuś będzie miał matkę owieczkę" haha leję :lol:

Patrycja nie wiem czy wierzysz w przesądy itp ale zegarków niby nie daje się na prezent bo odliczasz czas do odejścia (tak mówią). Mój były kupił mi zegarek i po jakimś czasie go rzuciłam ( więc można sobie tłumaczyć że przez zegarek) :) a z kolei moja kuzynka z koleżankami kupiły swojej kierowniczce zegarek jak odchodziła z pracy to ona aż się popłakała więc poszły wymienić prezent :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465809 przez patrycja85
gosia-z moją mamą to naprawdę ciężki przypadek:) bardzo lubi kosmetyczke, masaże itd... ale ma swoją i chadza do niej regularnie więc to żaden prezent dla niej:) powodzenia na wizycie:)

andzia-mi właśnie dla męża najłatwiej trafić w prezent:)
ela-może zwyczaj prezentów na święta wróci do was jak pojawi się dzidzia;) wtedy wszyscy kupują na potęgę:)

uwielbiam święta:) i uwielbiam robić prezenty:) zawsze dużo wcześniej planuje żeby prezent był trafiony. uwielbiam minę moich bliskich jak rozpakowują:) już niedługo:)

mamcia-nie wierzę w takie rzeczy:) poza tym kupiłam zegrek mojemu B w podziękowaniu za pierscionek zareczynowy, a bratu i tacie kupiliśmy kilka lat temu na święta wiec teraz muszę mysleć że to tylko głupi przesąd:)

12 lata 2 miesiąc temu #465811 przez mamcia2013
Patrycja ja osobiście też w to nie wierzę, tylko że po tym jak rzuciłam mojego byłego to kuzynka do mnie z tekstem "to przez zegarek" hehe :)

12 lata 2 miesiąc temu #465814 przez katarzyna1702
Dziewczyny a ja jak zwykle z innej beczki;) kojarzycie może który stopień dojrzałości macie łożyska? przeglądałam swoje karteczki z usg i na połówkowym mam 2 stopień dojrzałości i oczywiście pytanie czy nie za wcześnie na 2 stopień;/ lekarz nic na ten temat nie mówił więc pewnie jest oki ale pytam z ciekawości.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465816 przez andzia_zg
a moja mama nagminnie dostaje noże na imieniny...a podobno noży się nie daje

Podobno nie daję się tez kaktusów. Chyba, że się da z kaktusem w prezencie 1 grosik to zły urok niby mija :silly:

katarzyna1702 ja nawet w karcie ciąży nie mam żadnej wzmianki o łożysku więc ja np nie mam nawet pojęcia jak jest umiejscowione. Ale chyba ok skoro lekarz nic nie mówi.

Jak Tobie nie mówi to pewnie tez jest ok. Na pewno by powiedział gdyby miał jakieś wątpliwości.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465821 przez kika1985
ja mam w karcie ciąży że łożysko na tylnej scianie i o zadnym stopniu nic nie ma

12 lata 2 miesiąc temu #465823 przez mamcia2013
Katarzyna ja też nie mam pojęcia o stopniu łożyska.

Musiałam napić się normalnej kawy bo dosłownie zasypiałam na siedząco. Zaraz chyba wskoczę do wanny to może całkiem się obudzę :)

12 lata 2 miesiąc temu #465824 przez aksa
ja nie jestem przesądna, zegarek dałam mojemu m(jeszcze wtedy chlopakowi hehe) na gwiazdkę jakoś wtedy dwa lata się spotyaliśmy, a rok temu też mu kupiłam zegarek już taki porządniejszy, tata też na gwiazdkę dostał zegarek..
u mnie jest taki przesąd,że na Jasną Górę nie powinny chodzić pary bez ślubu bo się rozstaną :laugh: z moim byłym często chodziliśmy no i cóż został byłym :silly: a z m nie byliśmy chociaż 5lat chadzaliśmy niezaobrączkowani :lol: kto wie kto wie... :lol:

katarzyna nie mam pojęcia jaki mam stopień dojrzałości łożyska :unsure: nawet gin nic o tym nie wspominał..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465826 przez andzia_zg
mamcia ja tez juz dziś po kawusi, bo od rana chodziłam jak zombie. Ale teraz ok. Poza tym zaczyna mi sie podnosić cisnienie (ta adrenalina :P ) bo już za 3 godz wizyta :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465829 przez aksa
Depeche biedaku musisz się teraz poświęcić dla dobra ogółu i zjeść te czekoladki!!trudna sprawa ale dasz radę!! :blink: :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #465830 przez mamcia2013
Andzia a mój Tomek do mnie z tekstem "czemu kawę pijesz? Herbatki się napij" heh mądry bo codziennie kawę trzaska :) a nam jedna kawa nie zaszkodzi. Mój maluszek po tej kawie ma powera :D rusza się i rusza skubany.

12 lata 2 miesiąc temu #465832 przez katarzyna1702
Ja jak zwykle coś nowego zapodam na forum. ;) no nic muszę poczekać na wizytę i na pewno się o wszystko wypytam ;)

12 lata 2 miesiąc temu #465841 przez kika1985
ja za pół godziny idę do domu, a jestem zmęczona jak diabli ,plecy bola, oczy od kompa, głowa, jednak 8 godzin w pracy to za długo dla mnie

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465873 przez andzia_zg
A mój Wojtuś tak jak codziennie fika jak oszalały, tak dziś czułam go tylko rano i raz w ciągu dnia i to bardzo leciutko. A tak bardzo chciałam żeby fikał na wizycie żeby mój mąż mógł sobie popatrzeć :-)
Dziś jak na złość spokojny :silly: psikusa nam robi :silly:

Musze zjeść przed wizyta coś słodkiego to może zacznie brykać mój Tygrysek :-) Kawa nie pomogła, drożdżówka tez nie pomogła. Zaraz otwieram Merci :lol:

Depeche podziel się ptasim mleczkiem to może synus mi sie ryzbryka hihi :P

lenusia jak sie czujesz?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465933 przez mamcia2013
mamuśki coś ucichły :)
a ja zaraz śmigam z Tomkiem i świrką na zakupy :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka