BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #466469 przez aksa
cześć dziewczyny
co za pochmurny dzień;/

Unbreakable kochana to będzie drugi raz kiedy będę na pogrzebie, to ja się wcześniej pytałam o zabobony bo mi właśnie odradzano iść na pogrzeb kochanej babci mojego M, byłam, ciało też widziałam pożegnałam się i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej! Teraz na wystawieniu ciała nie byłam nie czułam się na siłach i m po powrocie powiedział,że dobrze że nie poszłam bo było okropnie, wuj był bardzo zniszczony chorobą ogólnie bardzo emocjonalnie było, dziś idziemy już razem na pogrzeb msza, cmentarz.

Ja odpowiadałam na marudzenia bliskich żebym nie szła,że sobie tego nie daruje i czuje taką potrzebę żeby być i pożegnać się. I to ucinało gadanie.

Ciasta już zrobiłam piecze się,chyba zaliczę jeszcze drzemkę..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #466479 przez Depeche
lusiaczek82 napisał:

czytałam właśnie różne fora internetowe mam które spodziewały sięnp,chłopca a urodziły dziewczynki lub odwrotnie i powiem wam że nie sądziłam że w dzisiejszych czasach kiedy już tak wszystko poszło na przód zdarza siętyle pomyłek i kurcze przez te artykuły zasiało mi w głowie czy napewno lekarz się nie pomylił najgorsze że 100%pewności będziemy miały dopiero w marcu :laugh: z tego co czytałam to częściej lekarze mylą się u dziewczynek historie tych matek są niekiedy śmieszne ale niekiedy bardzo smutne jedna np.pozwała szpital do sądu inna dostała depresji i pisze że do tej pory nie może pogodzić się z tym

A to ja mam to samo, bo przez pierwsze 15 min usg Kuba byl Paulą, no lekarz mówił,że ma nogi złączone, a potem walnął, że widzi jądra i siusiaka. Zobaczymy. Jakoś się tak dziwnie czuję z tą informacją. Zastanawiam się, czy nie skonsultować się jeszcze gdzieś indziej, bo to młody lekarz.

12 lata 2 miesiąc temu #466480 przez kika1985
sylwia młodziutka masz mamę

lusiaczek pomyłka może zdarzyć się nawet najlepszemu:P

gosia ale ci zazdszocze tego wieczoru:p mój mąż nigdy nie był romantyczny i raczej nie będzie, cóż trudno się mówi trzeba się cieszyć tym co się ma:P

ja obiad mam ten co wczoraj bo robię zawsze tak zeby było na dwa dni, bo nie chce mi się codziennie w garach stać

depeche a może coś ci się na "starość" odmieni i za 10 lat będziesz chciała jeszcze jedno dziecko :)

12 lata 2 miesiąc temu #466484 przez aksa
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!:)

Gosia to małzuś się postarał!!ulalaaaa :lol: :lol:

a my z m wczoraj leżeliśmy w łóżku i czytaliśmy znaczenie imion, m trzymał rękę na brzuszku, jak zaczął czytać o imieniu Kacper to młody tak zaczął kopać!m stwierdził,że to znak, i dogadaj się z takim :silly: stwierdził,że albo Kacper albo Przemuś (po tatusiu) :unsure:
rzuciłam jeszcze,że może Nataniel - Natan ale stwierdził Natan - szatan :dry:

lenusia jeśli dobrze kojarzę to Ty dajesz imię synkowi po małżu?? nie miałaś jakiś oporów?bo mam mętlik w głowie :S

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #466485 przez kika1985
andzia ja przytyłam od 13 do teraz 6 kilo, a wcześniej pewnie ze 2 na plusie bylam więc mamy tyle samo na + :) nie ma co się przejmować :P

depeche a tego 29 nie doczekasz?

12 lata 2 miesiąc temu #466487 przez Depeche
Na starość, za 10 lat to ja będę dobrze po 40

12 lata 2 miesiąc temu #466489 przez Depeche
Kika doczekam, w koncu co to za roznica, ale ide do tego samego lekarza, a rozwazam moze jakiegos innego.

12 lata 2 miesiąc temu #466491 przez kika1985
depeche to nie było obraźliwe , po prostu kobieta zmienną jest i zdanie może zawsze zmienić

12 lata 2 miesiąc temu #466493 przez kika1985
depeche zrób jak uważasz, skoro masz się z tym gryźć to lepiej iść do innego lekarza

12 lata 2 miesiąc temu #466495 przez lusiaczek82
Depeche ja mam podobne odczucie czy by nie iść jeszcze gdzieś indziej bo mi też robił taki siusiek i tak z zachwianiem w głosie powiedział że chłopczyk po czym przełączył ekran na 3d i mówi że skubany rączką się zakrył może to właśnie tą rączkę widział :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #466496 przez Depeche
ale ja sie nie obrazilam, tylko sie usmialam. Kochana, oczywiscie wpadka sie zawsze moze zdarzyc, ale ja zamierzam teraz sie pozadnie zabezpieczyc. Nie dwojka wystarczy, na te czasy, dziwczyny, to i tak duzo.

12 lata 2 miesiąc temu #466500 przez kika1985
:) a państwo politykę prorodzinną chce prowadzić :P

12 lata 2 miesiąc temu #466502 przez Depeche
Dla mnie to w zasadzie nie powinno robic roznicy, bo rozowe mam po corce, a moja bratowa da mi po synku ciuszki, wiec jestem przygotowana na kazda ewentualnosc, tylko rozek musze jakis uniseks kupic. ALe ja ciekawska bestia jestem, a z corka mialam takie usg, ze czarne na bialym widzialam, no i widzialam jeszcze w H&M takie czarne body z gitarą, a nie jestem w 100% przekonana ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #466505 przez Depeche
w d. mam ich polityke prorodzinna, jak znowu bede wydawac po 700 zl na pampersy i sloiczki plus 380 za szczepienie skojarzone plus rota, a na koniec mi sie dziecko do zlobka nie dostanie. Znam juz ich polityke, 1000 zl becikowego i sie rozmazaj glupi Polaku. Sorki, jak kogos urazilam.

12 lata 2 miesiąc temu #466506 przez andzia_zg
kika1985 napisał:

andzia ja przytyłam od 13 do teraz 6 kilo, a wcześniej pewnie ze 2 na plusie bylam więc mamy tyle samo na + :) nie ma co się przejmować :P

Uff...to nie jestem sama.Ale jak zobaczyłam,że od ostatniej wizyty mam znów +2,5kg czyli razem 8kg to się trochę przeraziłam :P

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka