- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aksa ale jak czytam o moim Dominiku to nic mi nie pasuje do niego, raczej jest na odwrót
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
agnieszka-a nam dzis przywożą nowe meble w tym 2 duuuze regały na ksiązki:) aleksandra wyłoże gdzieś żeby był pod ręką
ej bo tak jak pisałam moja mama ma pod koniec listopada 50-te urodziny. składamy się z rodzeństwem na prezent. z prezentem dla mamy jest bardzo ciężko bo ona wszystko ma;) naprawdę przed każdą gwiazdką mamy burzę mózgów żeby ją czymś zaskoczyć no ale 50-tka to wyjątkowa okazja i chcieliśmy coś wyjątkowego. na jakieś super spa nas nie stać póki co:) chcemy przeznaczyć max 1000 zł. wymyśliliśmy firmowy zegarek (o ile w tej cenie można mówić o firmowych bo jak oglądałam wczoraj na stronie apartu to były takie po 20 tys:)))). ale może macie jakiś pomysl??? co kupujecie mamom na święta i urodziny?
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis zostalam z mala w domu, wiec nie bardzo mialam czas tu zajrzec, ale teraz spi wiec odrabiam
lenusia7 napisał:{/quote]Nigdy nie mialam nieprzyjemności związanych z moim imieniem. Wrecz przeciwnie jesli tylko sie przedstawialam kazdy mowil ze nietypowe ale piekne imie. pasuje zarowno do malej dziewczynki Lenka i do doroslej kobiety czy staruszki . Nie przejmuj sie mi rowniez dogadywali gdy chcialam dac tatiana czy eliza . to twoje dziecko i twoj wybor. nie sluchaj innych tylko kieruj sie serduchem . rodzina z czasem sie przyzwyczai a wymyslac zawsze musza nikomu nie dogodzisz inaczej na tym swiecie bylby same basie anie itd ciesze sie ze mam takie imie i nie zmienilabym go na zadne inne [/quote]
Tak to jest z imieniem , nie ma mozliwosci zeby wszystkim dogodzic, jedni maja skojarzenia i nic nie podradzisz, ale od Elizy to niech sie odawala ( heheh to moje imie). Ja tez myslalam nad Lena, bo pierwsza corka ma na L, ale stanelo chyba jednak na Pauli o ile sie dzis okaze , ze to dziewczynka, bo pierwsze wybralam ja, drugie uprl sie tata i za nic nie podobalo mu sie akurat zadne ladne na L, a wg mnie jest ich mnostwo: Lena, Liliana, Luiza, Liwia. Ale co zrobie.
Ela, nie martw sie ja dobijam juz pewnie do 90 ( juz widze, jak mnie dzis lekarz objedzie), na te okolicznosc zjadlam wlasnie pol opakowania ptasiego mleczka, ktore kupilam w promocji Reala. Takie tanie bylo, to wzielam w zapasie, wrzuci sie do paczek na swieta. A tu termindo 8 grudnia. Ja stary handlowiec dalam sie tak podejsc , ech. No nie wrzuce ludziom na Mikolaja z dwudniowym terminem wanosci, nie ma wyjscia, trzeba je zezrec, ale niezle mi idzie.
Beata, ciesze sie, chociaz ja na tym punkcie to raczej jestem lekko schiznieta.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nad tym SPA też się wiecznie zastanawiamy bo to kosztuje, no ale skoro wy macie przeznaczyć 1000 zł to na jakis weekend w SPA spokojnie starczy, trzeba tylko poszuakać
polecam stronkę sweetdeal tam są różne poromocje
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jutro wybieram się do fryzjera i planuję mega zmianę z bląd na brąz i zcinam na boba bo teraz i tak wiecznie mam w kucyku bo mi wygodniej,a jak się Jagódka urodzi to planuję już tak maksymalnie skrócić (jak ma Kożuchowska w rodzince.pl) żeby Mała nie miała jak mnie za kudły ciągać,no i krótka fryzurka = szybsze układanie
Hi hi hi ja sie teraz wlasnie zrobilam na Kozuchowska, tylko mam czarne wlosy.
A wiecie, ze przesad mowi, ze nie wolno w ciazy scinac wlosow, bo dziecko nie bedzie mialo rozumu
Zobaczymym ja sie opierdzieliam tak jak nigdy, dobrze mi sciela te wlosy, szybko je na palacach ukladam.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche to pokaż nową fryzurkę
Nie pokaze sie i juz, mam mega syfy w tej ciazy, biora sie chyba z kosmosu.
Serio, mam takie akcje hormonalne , ze bania mala. Musicie sobie wyobrazic
Lenusia, moj Boze, pewnie grypa zoladkowa, na szczescie nie jezdze autobusem, taki zarcik. Wspluczuje Ci, to musialo byc straszne. Jakby co konsultuj sie z lekarzem i sie nie odwodnijj..
Aksa no wlasnie, niby czlowiek nie wierzy w znaczenie imion, ale w moim jest sporo prawdy ( chociaz nie 100%), np. moje dziecko Laura - kobieta ktorra uwielbia rzadzic, wypisz wymaluj, ja zawsze zwalalam, na to , ze to uparty zodiakalny baran, ale niedawno przeczytalam o znaczeniu imienia Paula i takie nie bardzo jes, rozchwiane emocjonalne, patrza na swiat przez emocje. No tak nie bardzo mi pasuje to znaczenie.
Co do farbowania wlosow, ja tam w pierwszym trymestrze farbowalam Lorealem. Podobno nie ma to znaczenia, sa rozne opinie. Rzeczywiscie ten amoniak to moze przez skore przenikac w wewn.
Zostala mi jeszcze strona zaleglych postow. Juz blizej niz dalej.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
kika-dzięki, poszukam na tej stronie:)
my 2 albo 3 lata temu na gwiazdkę znaleźliśmy taką dziewczynę która odrysowywała zdjęcia-w sensie że to co było na zdjęciu przerysowywała na duży arkusz. mieliśmy w miarę aktualne zdjęcie naszej trójki i wyszło to świetnie. wisi w ramce w salonie:) mama się bardzo wzruszyła. także jakbyście nie miały pomysłu na święta to polecam:)
ptasie mleczko... ej może wprowadzimy zakaz opisywania co się je? bo ja wczoraj przez te rogaliki kulfony zasnąć nie mogłam-taką miałam ochotę
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie w rodzinie nie ma tradycji obdarowywania się prezentami na święta .Oczywiście jak byłam mała i mój brat to dostawaliśmy ogromne paczki od Mikołaja Teraz tylko z facetem podtrzymujemy ten zwyczaj i też nigdy nie wiem co mu kupić . Rodzicom kupujemy prezenty na imieniny a oni nam W tym roku mojej mamie kupiliśmy piękny obrus w Zakopanem i firankę do kuchni bardzo prezent jej się podobał .Mój tata ma na imię Andrzej więc imieniny nie długo nie mam pojęcia co mu kupimy A 28listopada mój facet ma urodziny i imieniny w tym samym dniu więc już się zastanawiam nad tym jak go zaskoczyć Myślę ,że upiekę albo kupię tort zrobię romantyczną kolację i coś mu kupię Ale jeszcze nie wiem co...
Z tymi prezentami to zawsze są problemy
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
co do prezentów to fakt... zero pomysłów Ja antytalencie to ani nie umiem coś sama zrobić, ani nie mam pomysłów... niedługo święta to będziemy sobie doradzać
Jak np moi rodzice mieli 25 rocznicę ślubu to dostali od nas porcelanowy komplet obiadowy na 12 osób. A mężowi to juz w ogóle nie wiem co kupić
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Dobra uciekam, zjem obiad i lecę na kontrolę do szpitala. Do potem. Nie na trzaskajcie zbyt dużo bo potem mam problem z nadrobieniem.