BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #465718 przez kika1985
ela ale kolosalna różnica, w życiu bym nie powiedziała że na tych zdjęciach są dwie te same osoby :cheer:

aksa ale jak czytam o moim Dominiku to nic mi nie pasuje do niego, raczej jest na odwrót :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #465719 przez xxElaElaEeexx
kika Nio kobieta zmienną jest hehe :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #465731 przez patrycja85
koticz-narobiłaś mi smaku na pizze!
agnieszka-a nam dzis przywożą nowe meble w tym 2 duuuze regały na ksiązki:) aleksandra wyłoże gdzieś żeby był pod ręką:)

ej bo tak jak pisałam moja mama ma pod koniec listopada 50-te urodziny. składamy się z rodzeństwem na prezent. z prezentem dla mamy jest bardzo ciężko bo ona wszystko ma;) naprawdę:) przed każdą gwiazdką mamy burzę mózgów żeby ją czymś zaskoczyć:) no ale 50-tka to wyjątkowa okazja i chcieliśmy coś wyjątkowego. na jakieś super spa nas nie stać póki co:) chcemy przeznaczyć max 1000 zł. wymyśliliśmy firmowy zegarek (o ile w tej cenie można mówić o firmowych bo jak oglądałam wczoraj na stronie apartu to były takie po 20 tys:)))). ale może macie jakiś pomysl??? co kupujecie mamom na święta i urodziny?:)

12 lata 2 miesiąc temu #465752 przez Gosia27
Parycja85 jak moja mama miałam 50-tkę to wykupiliśmy jej zabiegi w ośrodku rehabilitacyjnym coś tam coś tam. Miała to rozłożone na pewien okres i jednego dnia pojechała sobie na basen a potem na masaż kamieniami.innego zaś hydromasaż koloroterapia i okłady borowinowe, innego znowu miałam gimnastykę w wodzie i bicze szkockie. To było za mniej więcej 500zł a potem do tego kupiliśmy jej nowe złote kolczyki,które oczywiście zgubiła :dry: ale z tego SPA była bardzo zadowolona

12 lata 2 miesiąc temu #465762 przez Depeche
Czesc dziewczynki
Dzis zostalam z mala w domu, wiec nie bardzo mialam czas tu zajrzec, ale teraz spi wiec odrabiam
lenusia7 napisał:{/quote]Nigdy nie mialam nieprzyjemności związanych z moim imieniem. Wrecz przeciwnie jesli tylko sie przedstawialam kazdy mowil ze nietypowe ale piekne imie. pasuje zarowno do malej dziewczynki Lenka i do doroslej kobiety czy staruszki . Nie przejmuj sie mi rowniez dogadywali gdy chcialam dac tatiana czy eliza . to twoje dziecko i twoj wybor. nie sluchaj innych tylko kieruj sie serduchem . rodzina z czasem sie przyzwyczai a wymyslac zawsze musza nikomu nie dogodzisz inaczej na tym swiecie bylby same basie anie itd ciesze sie ze mam takie imie i nie zmienilabym go na zadne inne :D[/quote]

Tak to jest z imieniem , nie ma mozliwosci zeby wszystkim dogodzic, jedni maja skojarzenia i nic nie podradzisz, ale od Elizy to niech sie odawala ( heheh to moje imie). Ja tez myslalam nad Lena, bo pierwsza corka ma na L, ale stanelo chyba jednak na Pauli o ile sie dzis okaze , ze to dziewczynka, bo pierwsze wybralam ja, drugie uprl sie tata i za nic nie podobalo mu sie akurat zadne ladne na L, a wg mnie jest ich mnostwo: Lena, Liliana, Luiza, Liwia. Ale co zrobie.
Ela, nie martw sie ja dobijam juz pewnie do 90 ( juz widze, jak mnie dzis lekarz objedzie), na te okolicznosc zjadlam wlasnie pol opakowania ptasiego mleczka, ktore kupilam w promocji Reala. Takie tanie bylo, to wzielam w zapasie, wrzuci sie do paczek na swieta. A tu termindo 8 grudnia. Ja stary handlowiec dalam sie tak podejsc , ech. No nie wrzuce ludziom na Mikolaja z dwudniowym terminem wanosci, nie ma wyjscia, trzeba je zezrec, ale niezle mi idzie.
Beata, ciesze sie, chociaz ja na tym punkcie to raczej jestem lekko schiznieta.

12 lata 2 miesiąc temu #465765 przez kika1985
patrycja ja tez zawsze mamy problem z mama i tesciami co im kupić bo oni wszystko maja, też robimy burzę mózgów i cos wymyslamy , w tym roku tęz ten sam problem co kupić :P

nad tym SPA też się wiecznie zastanawiamy bo to kosztuje, no ale skoro wy macie przeznaczyć 1000 zł to na jakis weekend w SPA spokojnie starczy, trzeba tylko poszuakać

polecam stronkę sweetdeal tam są różne poromocje

12 lata 2 miesiąc temu #465768 przez kika1985
depeche ale ci zrobili z tym ptasim mleczkiem w jajo

12 lata 2 miesiąc temu #465771 przez andzia_zg
xxElaElaEeexx w zyciu bym Cie nie poznała gdybym znała Cie tylko z pierwszego zdjęcia. kolosalna różnica - jak nie ta osoba :lol: :lol: :lol: Ale naprawdę ładnie Ci w jasnych włosach :lol: :lol: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465772 przez Depeche
koticz napisał:

A jutro wybieram się do fryzjera i planuję mega zmianę :) z bląd na brąz i zcinam na boba bo teraz i tak wiecznie mam w kucyku bo mi wygodniej,a jak się Jagódka urodzi to planuję już tak maksymalnie skrócić (jak ma Kożuchowska w rodzince.pl) żeby Mała nie miała jak mnie za kudły ciągać,no i krótka fryzurka = szybsze układanie ;)

Hi hi hi ja sie teraz wlasnie zrobilam na Kozuchowska, tylko mam czarne wlosy.

A wiecie, ze przesad mowi, ze nie wolno w ciazy scinac wlosow, bo dziecko nie bedzie mialo rozumu :laugh:

Zobaczymym ja sie opierdzieliam tak jak nigdy, dobrze mi sciela te wlosy, szybko je na palacach ukladam.

12 lata 2 miesiąc temu #465779 przez andzia_zg
Depeche to pokaż nową fryzurkę :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465783 przez Depeche
andzia_zg napisał:

Depeche to pokaż nową fryzurkę :lol:

Nie pokaze sie i juz, mam mega syfy w tej ciazy, biora sie chyba z kosmosu.
Serio, mam takie akcje hormonalne , ze bania mala. Musicie sobie wyobrazic :P

Lenusia, moj Boze, pewnie grypa zoladkowa, na szczescie nie jezdze autobusem, taki zarcik. Wspluczuje Ci, to musialo byc straszne. Jakby co konsultuj sie z lekarzem i sie nie odwodnijj..

Aksa no wlasnie, niby czlowiek nie wierzy w znaczenie imion, ale w moim jest sporo prawdy ( chociaz nie 100%), np. moje dziecko Laura - kobieta ktorra uwielbia rzadzic, wypisz wymaluj, ja zawsze zwalalam, na to , ze to uparty zodiakalny baran, ale niedawno przeczytalam o znaczeniu imienia Paula i takie nie bardzo jes, rozchwiane emocjonalne, patrza na swiat przez emocje. No tak nie bardzo mi pasuje to znaczenie.

Co do farbowania wlosow, ja tam w pierwszym trymestrze farbowalam Lorealem. Podobno nie ma to znaczenia, sa rozne opinie. Rzeczywiscie ten amoniak to moze przez skore przenikac w wewn.

Zostala mi jeszcze strona zaleglych postow. Juz blizej niz dalej.

12 lata 2 miesiąc temu #465789 przez patrycja85
Gosia- no właśnie w okolicach mojego rodzinnego miasta nie ma żadnego takiego ośrodka zeby tak z doskoku. najbliżej jest spa dr eris a tam to ceny kosmiczne.
kika-dzięki, poszukam na tej stronie:)

my 2 albo 3 lata temu na gwiazdkę znaleźliśmy taką dziewczynę która odrysowywała zdjęcia-w sensie że to co było na zdjęciu przerysowywała na duży arkusz. mieliśmy w miarę aktualne zdjęcie naszej trójki i wyszło to świetnie. wisi w ramce w salonie:) mama się bardzo wzruszyła. także jakbyście nie miały pomysłu na święta to polecam:)

ptasie mleczko... ej może wprowadzimy zakaz opisywania co się je?:) bo ja wczoraj przez te rogaliki kulfony zasnąć nie mogłam-taką miałam ochotę;)

12 lata 2 miesiąc temu #465790 przez xxElaElaEeexx
andzia dziękuje za miłe słowa ;)

U mnie w rodzinie nie ma tradycji obdarowywania się prezentami na święta .Oczywiście jak byłam mała i mój brat to dostawaliśmy ogromne paczki od Mikołaja :) Teraz tylko z facetem podtrzymujemy ten zwyczaj i też nigdy nie wiem co mu kupić . Rodzicom kupujemy prezenty na imieniny a oni nam :) W tym roku mojej mamie kupiliśmy piękny obrus w Zakopanem i firankę do kuchni bardzo prezent jej się podobał .Mój tata ma na imię Andrzej więc imieniny nie długo nie mam pojęcia co mu kupimy :laugh: A 28listopada mój facet ma urodziny i imieniny w tym samym dniu więc już się zastanawiam nad tym jak go zaskoczyć :) Myślę ,że upiekę albo kupię tort zrobię romantyczną kolację i coś mu kupię ;) Ale jeszcze nie wiem co...

Z tymi prezentami to zawsze są problemy :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465792 przez andzia_zg
Depeche z moją wyobraźnią to raczej ciężko hihi :P No to co,że masz syfki.Każda z nas ma. To normalne, że wyglądamy jak księżyc z kraterami.Nic nie poradzimy na hormony. Ja tez bez tapety się nie ruszam z domu :P

co do prezentów to fakt... zero pomysłów :dry: Ja antytalencie to ani nie umiem coś sama zrobić, ani nie mam pomysłów... niedługo święta to będziemy sobie doradzać :laugh:
Jak np moi rodzice mieli 25 rocznicę ślubu to dostali od nas porcelanowy komplet obiadowy na 12 osób. A mężowi to juz w ogóle nie wiem co kupić :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465798 przez Gosia27
Patrycja85 to wałek jak nie macie nicw pobliżu, ale przecież możesz wykupić mamie karnet do kosmetyczki, też całkiem nie złe, oczywiście jak lubi.
Dobra uciekam, zjem obiad i lecę na kontrolę do szpitala. Do potem. Nie na trzaskajcie zbyt dużo bo potem mam problem z nadrobieniem.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka