BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #465496 przez kika1985
andzia to niezła historia z tą dziewczyną, ludzie na prawdę nie rozumieją takich rzeczy że ktoś może nie lubi jak się go dotyka za brzuch bądź że tak nie wolno , mnie póki co nikt jeszcze nie macał po brzuchu oprócz rodziny no ale na to pozwalam

sylwka ja wczoraj z godzine się szykowałam na dziesiejsza wizyte, nawet pazurki u stóp malowałam , a potem kazalam mężowi sprawdzić tam na dole czy ładnie wyglądam:p bo sama nie widziałam za wiele:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #465512 przez andzia_zg
kika1985 napisał:

kazalam mężowi sprawdzić tam na dole czy ładnie wyglądam:p bo sama nie widziałam za wiele:)

hihi :woohoo: :woohoo: :woohoo: dobre :woohoo: :woohoo: :woohoo: Fajnie to zabrzmiało :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ja tez się wczoraj gimnastykowałam z goleniem pod prysznicem,ale dochodze do wprawy z wyginaniem się :blink: Gorzej będzie później :dry:
Jest jedna rzecz, która mnie cieszy - w ciąży wolniej rosną mi włosy na nogach :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465514 przez Unbreakable
Dziękuję Wam :*
Strasznie się wczoraj zdenerwowałam.

A propos przygotowań do wizyt, to mnie ostatnio mój lekarz (starszy i bardzo wyluzowany) powiedział, że trochę niesymetrycznie, ale to miło że się starałam ;P

Ale Wam zazdroszczę tych wizyt ... ja dopiero 19 - go :(

12 lata 2 miesiąc temu #465518 przez andzia_zg
Unbreakable napisał:

A propos przygotowań do wizyt, to mnie ostatnio mój lekarz (starszy i bardzo wyluzowany) powiedział, że trochę niesymetrycznie, ale to miło że się starałam ;P

Hihi :woohoo: :woohoo: :woohoo: ale fajny koleś hihi :woohoo: :woohoo: :woohoo:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465521 przez sylwia2
:laugh: Witam:)
Unbreale Lenka to piekne imie, sama chciałam dac tak na imie swojej córeczce no ale po pierwsze bedzie synek a po drugie u nas jest wielki szał na to imie,teraz jest dosc duzo dziewczynek o tym imieniu i wszystkie sliczne.

sylwia727 ja mam to samo z nerwów przed wizyta, lek i strach prawie mnie cofa.

kika najgorsze jest czekanie, a co do higieny tam to ostatnio u mnie lusterko poszło w ruch dla sprawdzenia, :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #465527 przez Gosia27
Dzień dobry dziewuszki, ale od rana produkujecie. Ja się dziś czuję zdecydowanie lepiej, choć jakieś zawroty głowy mam :dry: nie wiem o co chodzi. Na śniadanie też za wiele w siebie nie wcisnęłam bo nie da rady zjeść więcej. Żołądek mi odmawia :dry: W ogóle Ela jak zobaczyłam jaki masz brzuszek to się popłakałam, ja to dosłownie płaska jestem :( strasznie mi smutno od rana. Gdzie ta moja Zosieńka jest, taka kruszynka. dziś na 15:30 idę na kontrolę do siebie na oddział po tej jelitówce.

Unbreakable Lena to piękne imię. A w każdej rodzinie są ciotki i wujki "dobra rada". Tylko wqrwiają. A tekst lekarza powalający :laugh:
Kika kochana do poniedziałku szybko zleci. choć każda z nas codziennie chciała by podglądać swojego maluszka.

Zabieram się za placek z jabłkami a na kolację zrobię sałatkę gyros. Może koleżanka z pracy wpadnie dziś do mnie.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465540 przez andzia_zg
Dziś mam 23t1d czyli zaczynam 24 tydzień - to mój dzisiejszy brzuszek (suwaczek mi troszke źle pokazuje)

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #465542 przez mamcia2013
hej Wam, kurcze ja nie mogę ostatnio spać w nocy :angry: kręcę się wiercę ehh żenada.
Dorian od 6 wariował w brzuszku i też nie dał mi spać...

Gosia brzuszek na pewno Ci niebawem wyskoczy, nie zamartwiaj się Kochana :)

Kika to w poniedziałek razem będziemy przeżywały wizytę, jeszcze tylko 4 dni :lol:

Unbreakable mojej kuzynki córka ma tak na imię, mała blond grubaseczka :D a w ogóle to imię kojarzy mi się z "na dobre i na złe" :)

12 lata 2 miesiąc temu #465544 przez mamcia2013
Andzia nie za duży Wojtuś ma domek :) ale fajny.

12 lata 2 miesiąc temu #465548 przez kika1985
Unbreakable napisał:

Dziękuję Wam :*
Strasznie się wczoraj zdenerwowałam.

Ale Wam zazdroszczę tych wizyt ... ja dopiero 19 - go :(

hahaha dobry staruszek:P

12 lata 2 miesiąc temu #465550 przez kika1985
andzia śliczny brzuszek no i rzeczywicie malutki

gosia nie martw się Zosieńka ma miejsce i dlatego się mieści w malutkim brzuszku mamusi

mamcia mi się to imie spodobało właśnie dzięki na dobre i na złe

ja dziś w pracy do 16 , kierowniczka prosiła bym została do końca, i dlatego zamówiłam sobie z baru naleśniki ze szpinakiem i feta:P bo bym padla do 16 na jednej kanapce i jogurcie

12 lata 2 miesiąc temu #465553 przez koticz
Cześć pipki!

Mój mąż wziął sobie wczoraj wolne i poszliśmy do kina na "Pętle czasu" polecam,planuję jeszcze iść na silent hill no i oczywiście na zmierzch(już się doczekać nie moge!!!)

Co macie na obiad dziś???Bo u mie pomysłu brak:(

Lena to bardzo ładne imię i nie przejmuj się co rodzina gada,a tym bardziej,że jest teraz dość popularne to w przyszłości młoda nie będzie miała pretensji,bo będzie więcej dziewczynek o tym imieniu.

Ide zaraz po wyniki z tego obciążenia glukozą,trzymajcie kciukaski żeby wszystko oko było.

A jutro wybieram się do fryzjera i planuję mega zmianę :) z bląd na brąz i zcinam na boba bo teraz i tak wiecznie mam w kucyku bo mi wygodniej,a jak się Jagódka urodzi to planuję już tak maksymalnie skrócić (jak ma Kożuchowska w rodzince.pl) żeby Mała nie miała jak mnie za kudły ciągać,no i krótka fryzurka = szybsze układanie ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #465558 przez mamcia2013
Koticz to faktycznie mega zmiana, ja to się boje eksperymentować z włosami :)

Wrzucam mojego brzusia, ale robione jakieś 2 tygodnie temu :D
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #465562 przez andzia_zg
Mamcia to było 2 tygodnie temu zdjęcie? toz Ty masz już salon dla synusia :-) :lol:
W porównianiu z Waszymi willami to ja faktycznie mam malutki brzuszek. Ale jak to się mówi: "ciasny ale własny" :P Może przez to, że mam mały brzuch tak czuję kopniaczki Wojtusia :-)

koticz niezła zmiana. Koniecznie musisz nam wstawić fotke jak wrócisz od fryzjera :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #465565 przez Gosia27
Koticz to jesteśmy fankami krótkich fryzurek, ja je uwielbiam. I fryzurkę Kożuchowskiej polecam. Na święta mam zamiar sobie taką zafundować, tym bardziej, że włosy rosną mi w szybkim tempie.

Mamcia ale masz brzuchol :P wow

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka