BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475500 przez andzia_zg
Gosia mam pytanie.Czy jest może w Jeleniej jakis niezbyt dogi sklep z wózkami? Bo jak np patrzyłam w Zielonej Górze to wszystkie wózki były drożej niż w Lubaniu a zastanawiam sie czy będzie można zamówić w Lubaniu ten kolor wózka jaki chcę.A nie chce zamawiac przez neta bo wiadomo jak to jest z gwarancja przy zakupach internetowych. Wole takie cos jak wózek kupic w sklepie.

Ja zaraz musze zabrać się za robienie obiadu, a tak mi sie nie chce,że szok.Dziś pulpety w sosie koperkowym (bo pomidorowy coś niebardzo mi wychodzi - może ma któras z was fajny przepis i łatwy?)

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475505 przez xxElaElaEeexx
Witajcie ;)

Ja właśnie wstałam,zjadłam śniadanie i oglądam tv.
Dziś na obiad barszczyk i pierogi (ale kupne) :P

12 lata 1 miesiąc temu #475507 przez lenusia7
Ela u mnie tez barszczyk ale robilam paszteciki :)

12 lata 1 miesiąc temu #475509 przez Lafi

12 lata 1 miesiąc temu #475513 przez Lafi
kilogramami nie km:) na obiad to nie wiem co zrobie moze kapusniak:) i będie na dwa dni.

12 lata 1 miesiąc temu #475519 przez andzia_zg
kapuśniak... mmmm...lubię :lol: a np jak byłam mała to strasznie nie lubiłam kapuśniaka :P a teraz to pochłaniam wszystko co kwaśne... wczoraj miałam ogórkową, lubie kwaśne śledzie, a jak vernix napisała o zupie szczawiowej to aż mi ślinka poleciała :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #475520 przez Gosia27
Andzia_zg powiem Ci szczerze,że nie wiem czy jest taki sklep. Na pewno jest, ale ja się nie orientowałam, bo wózek mam. Także trudno mi powiedzieć, ale jak będę na mieście to na pewno się rozejrzę. A miałam się Ciebie zapytać czy nie wybierasz się tak czasem do Jeleniej??? :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #475523 przez patrycja85
Lafi-dobry pomysł, od dziś wagę wyrażamy w km:)))

Andzia-moim zdaniem spokojnie możesz zamówić w necie. gwarancja jest tak samo ważna:) a sklep też nie ma części zapasowych na stanie tylko wszystko zamawia i też trzeba czekać trochę więc wychodzi na to samo. a w necie moim zdaniem można taniej znaleźć.

a słyszałyście o takiej firmie tutek? mają być niebawem dni otwarte to chyba się wybierzemy podotykać wózki:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475526 przez andzia_zg
No właśnie mąż ostatnio kupił sobie buty jak bylismy w Zielonej, a szkoda, bo mialam nadzieję na wyjazd do Jeleniej :-)

Patrycja ostatnio coś czytalam w necie o tej firmie jakis artykuł. Szkoda, ze nie zapisalam sobie strony w ulubionych. Chwalili wózki.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #475535 przez aksa
bry :)

pracowite pszczółki produkują od rana :silly:

ja jak jestem sama to nie gotuje bo mi się nie chce :blink: więc na obiad dziś będzie jakiś jogurt pewnie;p

wczoraj na kolacje zjadłam dwa jabłka i junior tak buszował chyba ze dwie godziny pózniej ale to tak że aż wybrzuszenia było widać,brzuch mi podskakiwał no istne szaleństwo nie wiem co on tam pogo tańczył chyba :side: :side: i właśnie drugi raz tak miałam że na kolacje jak jabłko to on tak szaleje i teraz za bardzo nie wiem czy mu się tak podobało czy odwrotnie????tak mu nie pasowało i się buntował :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475540 przez andzia_zg
Czytalam kiedyś, ze jedzenie jabłek w ciąży wpływa na inteligencję dzieci :-) :silly: i też się zajadam jabłuszkami :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #475542 przez patrycja85
andzia-www.tutek.pl, ale jeszcze nie oglądałam i nie czytałam zadnych opinii

aksa-na pewno mu się podobało:) mój po mandarynkach i pomarańczach ma treningi karate:)

12 lata 1 miesiąc temu #475543 przez lenusia7
Ojjj to moj nie bedzie zbyt inteligentny gdyz po jablku zaraz wymiotuje nie moge ich jesc

12 lata 1 miesiąc temu #475551 przez andzia_zg
lenusia aż mnie zaskoczyłas,bo nie sądziłam, że zjedzenie jabłka moze wywołac taki efekt. Pierdzenie po jabłku to normalne, ale wymioty... zaskoczylaś mnie.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #475565 przez Depeche
Czesc dziewczynki
Dopiero dotarlam do domu, zawloklam dzis mala do zlobka ;-). Wczoraj tesknila juz za swoja przyjacioleczka Madziunia, nie moge ich tak rodzielac.

Patrycja nie wiem jak to jest mozliwe , ze w pierwszej ciazy przytylam tylko 4 kg. Ja mam ogolnie od kilku lat problem, ale nikt z lekarzy nie wie z czym. Zawsze bylam bardzo szczupla, az za bardzo, zero tendencji do tycia. Potem doslownie w rok, dwa przytylam z 20 kg, w sumie wiekszosc w gorne partie ciala, z nikad doslownie. Poniewaz teraz jestem taka sobie, to cyba lekarze to bagatelizuja, gdzie ja nie bylam. Gruba nie jestem, wiec mam wrazenie , ze maja gdzies moje dolegliwoscie. Mam wrazenie, ze to wszystko cos przez jajniki, bo wlasnie w ciazy, kiedy wiadomo, ze one nie pracuja to moja figura wracala do stanu dla mnie normalnego. Rosl mi tylko brzuszek, swietnie sie czulam figurowo po porodzie, bo nosialm stare rzeczy. Niestety po 5 m-cach dostalam okres i znowu akcja wrocila. Teraz jest inczej, przybieram na wadze. Nie wiem od czego to zalezy, po tej ciazy moze jakis normalny lekarz tak mi dopauje hormony,ze jakos wylacze te jajniki i w koncu zrzuce tyle co chce.

A u mnie dzis grzybowa, wysepilam grzybki od tesciowej. Nie chciala mi dac, bo w ciazy nie wolno, ale ja myszami postraszylam. :P Dala. Aksa, to chyba Ty mozesz jesc grzyby, oby tez mi nic nie bylo. Pieknie pachnie. A na drugie maz obiecal zrobic kalmary w panierce, na salacie lodowej. Mniami . Uwielbiam je.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka