- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiecie co mi się śniło
Że siedziałam w lodówce
I facet przyszedł i się mnie pyta : kiedy w końcu przestaniesz jeść i wyjdziesz w końcu z tej lodówki
hahaha
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Co do kalmarów to przyznam,że nigdy w zyciu nie jadłam a krewetke to kiedyś jadłam w paście jajecznej i mi smakowała,siostra kiedyś usmażyłakrewetki ale mi nie podeszły. Zadnych innych owoców morza nie jadłam.
vernix koniecznie sie pokaż po fryzjerze
Ja ide na początku grudnia.co prawda wyglądam jak miotła ale poczekam do grudnia,apotem zetnę włosy w lutym żebym po porodzie nie musiała dumać co z nimi zrobic i zetnę na krótko. Cos mi nie idzie zapuszczanie, mam pocieniowane i jak zrobie kitkę to wychodzi mi z każdej strony więc chyba zostanę przy krótkich lokach.
Własnie zrobiłam pulpety. Potem wstawie tylko ziamniaki lub kasze i będe miec z głowy.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mówię od kilku tygodni "kochanie,jak myje brodzik to odpada silikon i w zasadzie niewiele go zostało" na co słyszę "Skarbie, to tak ma być, ja Ci się do pomidorowej nie wtrącam" więc dobrze. Wczoraj wieczorem wchodzę do łazienki a tam jak ja staję na kafelki tak słyszę "chlup, chlup" i wycieka woda z fug. Jak usunęliśmy taką zasłonkę z brodzika to nie pytajcie jaki basen pod nim był i niestety pod całą łazienką. Teraz zamiast robić pokój Małej musimy skuć kafelki z podłogi i położyć sobie nowe bo cała podłoga pod nimi pływa ehhhhh... Całe szczęście że pod nami mieszkają tylko szczury w piwnicy i co ja mam z Nim zrobić?
- lenusia7
- Gość
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
lenusia7 Ja też nigdy nie jadłam kalmarów .Kawałeczek wędzonej krewetki nad morzem spróbowałam ,ale była okropna
A mi się wczoraj spalił monitor od kompa Zresztą z 5głośników idą tylko 2 ,bo świnki morskie mi kable już wcześniej zeżarły . I w końcu mam pretekst żeby się pozbyć biurka,fotela i kompa z pokoju z tymi wszystkimi kablami i drukarką .Będzie miejsce na choinkę a potem na łóżeczko dzidzi ( bo kilka miesięcy po porodzie chcemy zostać jeszcze u mnie w domu żeby mama mogła mi pomóc). Ja i tak przy kompie nie siedzę ,tylko jak coś drukowałam.Wole korzystać z laptopa.Tylko facet będzie zły ,bo on zawsze siedział przy kompie a ja przy laptopie.Ale będzie pretekst co może pod choinkę kupić Nowego laptopa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Dobrze że mam to za sobą!
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
A dopiero 2,5 roku temu była robiona nowiutka siedzę przy niej i normalnie łzy cisną mi się do oczu. Dlaczego faceci są tak leniwi?
- lenusia7
- Gość
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
nie duś będzie miał nauczkę na całe życie. U mnie juz od dawna na lodówce wisi magnesik "Jeśli za pierwszym razem Ci się nie uda, zrób tak jak radziła żona"
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja sie obzarlam grzybowej i leze jak bąk w tulipanach.
Hm, no coz, ja bym go z ta cala robota zostawila w tym kiblu, niech robi, a jakze bylamym przy tym niemila i uszczypiliwa.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
a w przychodni do której ja chodzę jest osobny zabiegowy dla kobiet w ciąży i nie ma kolejek:)