BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #476035 przez koticz
Dziś znowu mam te skurcze...Jagódka chyba się przesunęła,na ostatnim usg była po prawej stronie i pupę miała na wysokości pępka a główkę tuż nad kością łonową, a ostatnio czułam jak puka po drugiej stronie pępka i tak mi twardnieje tuż pod pępkiem....

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #476036 przez Paulina 77
koticz ja Cię nie straszę, chi chi, ale w ciąży u dentysty bardziej mnie bolało (załatwiłam dentystę na początku ciąży i nie chcę już o nim słyszeć, brrrr) ;)

12 lata 1 miesiąc temu #476038 przez andzia_zg
Paulina Ja też lubie jak kopie z przodu brzucha bo fajnie wtedy brzuch podskakuje :P

patrycja ja swoją studniówke trochę źle wspominam :P Daleko od sali do tanczenia no i oczywiście popijawa :P a na koniec dowóz do domu az godzine autobusem... porażka :P

a do porodu 3 miesiące i już dzidzie będą z nami :lol: Zobaczycie jak nam czas szybko zleci do świąt. Gorzej będzie styczeń i luty - wtedy będzie zimno,snieg i dopiero będzie nam sie dłużyło :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #476043 przez Paulina 77
mnie się wydaje, że to już zaniedługo poród i mam wielki dylemat czy do szpitala zabrać ubranka rozmiaru 56 czy 62... wezmę oba rozmiary, bo te 56 wydają mi się takie duże :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476044 przez andzia_zg
Paulina ja też będę brała oba rozmiary do szpitala.

Ale kaftaniki mam tylko w rozmiarze 56, bo jak już odpadnie pępuszek to będę wkładała bodziaki

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #476046 przez koticz
A tak w ogóle to ja też wczoraj o sylwce myślałam ale założyłam,że z lutówkami pisze bo wiem,że tam też się udziela.Martwię się trochę o nią tym bardziej,że Adrianka i Mateuszka urodziła właśnie w 26tc o ile dobrze pamiętam...Mam nadzieję,że robi sobie tylko odwyk od forumowego uzależnienia...

SYLWKA ściągamy Cię myślami!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #476047 przez Paulina 77
koleżanka dla synka miała wszystko 56 i w końcu jej mąż musiał przywieźć 62, bo był taki duży - nie wiem gdzie się nam te dzieci mieszczą ;)

12 lata 1 miesiąc temu #476049 przez patrycja85
laski, na ostatnim usg przed porodem dowiemy się jaka dzidzia jest duża i wtedy będziemy wiedzieć jakie brać rozmiary:)

ja też wczoraj myślałam o sylwii. ale tak jak ktoś pisał ona coś pisała o szpitalu... jeśli mamy ją tu ściągnać to wiem jak-KINDER BUENO, KINDER BUENO, KINDER BUENO, KINDER BUENO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #476058 przez koticz
pati dobrrrreeeeeeeeeeeeeeee :side:

12 lata 1 miesiąc temu #476064 przez katarzyna1702
A właśnie dziewczyny u mnie w szpitalu nie są preferowane swoje ubranka tylko szpitalne i nie muszę nic zabierać dla Wiktorka nawet rożki , kocyki dają.

12 lata 1 miesiąc temu #476065 przez Agnieszka86
O matko dziewczyny, ale naklepałyście-112 nowych postów!! Szok!
Na obiad u mamy były pierogi z kapustą i leśnymi grzybkami-pycha:) W Pepco kupiłam kocyk dla Zosi za 19,90, może nie jakiś mega gruby, ale całkiem fajny. Kupiłam też 2 kartonowe pudła za 14,90, w jednym składam to co mam dla malutkiej, a że nie wiele mam to spokojnie mogę tam to składować. Przed nami remont sypialni, to wtedy będę kombinować jakąś komodę i układać wszystko tak jak należy.

patrycja85 napisał:

ja też wczoraj myślałam o sylwii. ale tak jak ktoś pisał ona coś pisała o szpitalu... jeśli mamy ją tu ściągnać to wiem jak-KINDER BUENO, KINDER BUENO, KINDER BUENO, KINDER BUENO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Jesteś obłędna:) Też o Sylwii myślałam wczoraj, za długo się nie pokazuje...

12 lata 1 miesiąc temu #476068 przez Agnieszka86
Kasia ale masz fajny szpital<wow>

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476074 przez andzia_zg
U mnie w szpitalu podobno też daja ubranka, tylko pampersy trzeba miec swoje. Ale i tka bede miała na wszelki wypadek swoje ciuszki (takie na wyjście tylko w 2 rozmiarach)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #476085 przez Agnieszka86
Andzia kurczę to muszę się lepiej zorientować co i jak u mnie jest, ale chyba nic nie dają :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #476087 przez Paulina 77
U mnie też wszystko trzeba mieć - ubrania, rożek, pampersy, podkłady poporodowe. No, lewatywę dają szpitalną ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka