BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475750 przez Paulina 77
lenusia7 napisał:

O matko mnie czeka w piatek ta glukoza . u mnie pobieraja od 7 30 do 9 jak trafie na jakis chamow i nie puszcza mnie jako pierwsza to nie zdarze wrrr

położna mi mówiła ostatnio że u nas na krzywą cukrową się idzie bez kolejki, może u Ciebie też tak jest?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475754 przez Depeche
Lenusia, wez sobie cytryne , mi pozwolila do tego dodac, bardziej znosne. Ale biedna bedziesz, jak masz odruchy wymiotne. To jest az za slodkie.

12 lata 1 miesiąc temu #475755 przez lenusia7
postaram se wepchać ale roznie to bywa nieraz ludzie sa tacy chamscy bezduszni ze szok

12 lata 1 miesiąc temu #475756 przez xxElaElaEeexx
mamcia Dobrze ,że masz to za sobą :laugh:

Unbreakable Nie tylko twój facet jest taki leniwy .Mój to ciastko zje i papierek na stole zostawi ,bo się mu nie chce tyle do kosza wyrzucić.Ale już go ćwiczę :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #475757 przez lenusia7
Tak zrobie Depeche dziekuje za podpowiedz.. bedzie ciezko bo mnie ciagne z byle powodu

12 lata 1 miesiąc temu #475758 przez Depeche
Lenusia , a TY na Lecha chodzisz do przychodni?

12 lata 1 miesiąc temu #475762 przez lenusia7
Nie nie chodze na karczókowska a bede rodzic na grunwaldzkiej

12 lata 1 miesiąc temu #475763 przez andzia_zg
Ja jak mieszkałam w Zielonej to tam były masakryczne kolejki. Jak się było np o 7:00 to było juz z 20 osob jak nie więcej. Tu na szczęście chodze na badania w szpitalu i jak jestem przed 7:00 to zdarza się, że jestem pierwsza albo jest tylko kilka osób.

mamcia ale masz fajnie,że masz juz to za sobą. Mnie to czeka za tydzień. Fuj :dry:

A teraz siedze przed kompem i zajadam sie waflami ryzowymi. Lepsze chyba to niz słodycze... :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #475766 przez Unbreakable
Osuszone już prawie jest, tylko kafelki mogę sobie zbierać jak puzzle z podłogi bo odeszły od niej. Czyli zamiast nieba na suficie będziemy mieli nową podłogę... super :/

Patrycja mam jeszcze kilka godzin na przemyślenia zanim wróci z pracy... ale to w sumie mała szkodliwość czynu, działanie w afekcie... nic z tych rzeczy?;)

U mnie w przychodni niestety kolejki są okropne i niema mowy żeby ktoś przepuścił :/ Ostatnio jak czekałam 40 minut i chciałam tylko na chwilkę posadzić tyłek na krześle to usłyszałam że tutaj jest pan któremu trzeba ustąpić "bo ja jestem stary i komune przeżyłem" MASAKRA :/
a o cytrynie też słyszałam, podobno dużo lepiej się to znosi.

12 lata 1 miesiąc temu #475768 przez Depeche
a bo to te stare dziadki nie maja co robic, nie moga spac, przyzwyczajenie za Komuny takie, wstaja skoro swit i popierniczyc pierdoly o lekarza leca. A jak ktos chory to stoi. Ja ostatnio poszlam po recepte, na konkretna godz. bylam umowiona, a tam juz kolejka oczywiscie z pozniejszych godzin i sie jeszcze w polemike z baba w ciazy wdaje stary dziad, ze on nie ma pewnosci, ze ja na te godzinie. Jak sie wkurwi.am, weszlam i tak pierwsza. A potem sa oburzeni , ze mamy taka mlodziez, a sami jakie daja przyklady.Zenada.

12 lata 1 miesiąc temu #475769 przez Depeche
Unbreakable napisał:

Osuszone już prawie jest, tylko kafelki mogę sobie zbierać jak puzzle z podłogi bo odeszły od niej. Czyli zamiast nieba na suficie będziemy mieli nową podłogę... super :/

Patrycja mam jeszcze kilka godzin na przemyślenia zanim wróci z pracy... ale to w sumie mała szkodliwość czynu, działanie w afekcie... nic z tych rzeczy?;)

U mnie w przychodni niestety kolejki są okropne i niema mowy żeby ktoś przepuścił :/ Ostatnio jak czekałam 40 minut i chciałam tylko na chwilkę posadzić tyłek na krześle to usłyszałam że tutaj jest pan któremu trzeba ustąpić "bo ja jestem stary i komune przeżyłem" MASAKRA :/

A juzbym mu ustapila!

12 lata 1 miesiąc temu #475770 przez Depeche
Unbreakable napisał:

A juzbym mu ustapila!

12 lata 1 miesiąc temu #475771 przez xxElaElaEeexx
lenusia Ludzie to istne świnie !A najgorsze są mohery !
Wczoraj byłam u lekarza rodzinnego tacie po recepty na tabletki na zbyt wysokie ciśnienie itp.Rano tam zadzwoniłam zarejestrowałam się telefonicznie miałam numerek 6 w kolejce.Nio i przyszłam do przychodni siedzę z tym numerkiem i zawsze go tak w ręce trzymam ,żeby wszyscy widzieli .Siedzi koło mnie dziadek z numerkiem 8 .Pięć razy się wszystkich pytał jakie mają numerki.A i tak skur...l się wcisnął przede mnie a potem taka babka z numerkiem 10 bo ona tylko po recepty.A ja się wkur.I mówię,że chyba po to są te numerki ,żeby wchodzić po kolei i że ja też tylko po receptę.Ludzie na mnie popatrzyli jak na wariatkę.No ,ale cóż ja gówniara w dodatku z brzuchem to mogę siedzieć jak głupia piz...a i czekać .
Czasem w ciąży mam takie napady złości ,że się wydzieram jak głupia.Na szczęście tam się powstrzymałam ,bo za dużo było znajomych z okolicy.Ale mogłam się na nich wydrzeć :lol: Teraz żałuję :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #475772 przez Depeche
Hehehe, a ja kiedys wlazalam do gabinetu lekarskiego i wywalilam stamtad przedstawiciela medycznego. Wpierdzielil sie przed kolejke, ale mial mine ;p

12 lata 1 miesiąc temu #475779 przez xxElaElaEeexx
Ja wczoraj nikomu w przychodni miejsca nie ustąpiłam.Jak do kościoła babki gonią 5 razy dziennie to znaczy ,że nogi mają zdrowe .Niech stoją :P Jestem wredna do tego typu spraw. Ale np.mojej koleżanki babka to niby taka schorowana ledwo na nogach stoi o laskach chodzi.A do kościoła rano i wieczór na rowerze śmiga wiosna,lato jesień zima. :S

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka