- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale Kropek by sobie przecież potańczył
Ale mnie wnerwiałaby ta głośnaaaa muzyka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
koticz mam u siebie hurtownię, muszę sprawdzić czy mają jakieś ubrania niemowlęce
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a przy czym teraz młodzież się bawi??
Paulina77 to jakieś takie dzikie rytmy , ja już nie orientuję się w tych ich "przebojach". Ostatnio jak pilnowałam jeszcze na dyskotece w październiku, to doznałam szoku, jak oni potrafią bawić się przy "takiej muzyce" .
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
lafi ja też mam kilka ubrań z takich hurtowni i nie zuważyłam,żeby szybciej się partociły niż ciuchy np z targu,a ceny są zdecydowanie mniejsze w porównaniu do targowych które sięgają już zenitu!!!
Mam nadzieję,że Jagoda zdąży z nich wyrosnąć zanim sie zeszmacą
Cukier mi znowu pierdolnął...wróciłam z kina mega głodna a na talerzu leżało pół hod-doga co sobie mąż zrobił i nie dojadł...no i go zjadłam bo przecież co to jest pół hod-doga i teraz cukier 130...zajadam kapuste kiszoną...Masakra z tym cukrem jest jakaś...Nie wiem jak mam w spokoju przeżyć jeszcze 13tygodni...Prędzej zejdę na zawał...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
Cześć pindy!
mamcia rozwaliłaś mnie określeniem-SIEPANIE noooo masakra heheheh
Byłam wreszcie na Zmierzchu i jestem usatysfakcjonowana!!!Choć 1 i tak jest najlepsza!
kasia nigdy nie słyszałam,żeby ktoś miał po glukozie taki niski wynik,ciekawe jaki był poziom cukru w Twojej krwi przed wypiciem glukozy...
kika jak tam kotka?Byliście u weta?Co jej dolega?
Ja kupuję dużo ubranek w takich odzieżowych hurtowniach,napewno macie takie u siebie,kiermasze czy jak się to u Was nazywa,tam poszukajcie.Ja naprzykład kupiłam welurkowe spodnie z futerkiem w środku za 24złotówki i tam też kupuję body(po ok12pln) i półśpiochy itp.Dość tanio jest też w hipermarketach noo i są często promocje(Tesco,Auchan,Carrefour itp)
O Kochana to teraz dałaś mi do myślenia właśnie mnie to też zastanawia coprawda już po około1,5 h mi ją pobrano może nie zdarzył ten cukier urosnąć ;/ albo ten poranny rozstrój żołądka mnie tak wyczyścił z cukry. To co ja mam teraz zrobić?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dominia a widzisz jak np zjem loda to mi cukier nie skacze i po ziemniakach też nie,wydaje mi się,że najbardziej po jabłkach no i teraz po tym pszennym pieczywie.Nie lubie gotowanego mięsa ani ryb tak,że ciężko mi zupełnie zmienić nawyki żywieniowe...
Jutro np robie duszony schab z kluskami śląskimi myślisz,że mogę zjeść choć ze 3-5 klusek?Czy powinnam sobie zrobić kasze???
Prosiłabym o jakiś przepis na jakieś ciastka/ciasto albo inny deser,coś co już macie wyprubowane i chociaż smakuje "słodko"
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masz juz wypróbowane lody i ziemniaki to super możesz mieć je w swojej diecie
co do deserów ala słodkich dla nas to jeszcze nie próbowałam za bardzo, dzisiaj zrobiłam ciasteczka z jabłkiem w środku, zjadłam 4 i cukier po godzinie 109 więc nie taki mały mam jeszcze przepis na muffinki ale nie próbowałam
Możesz pokombinować z makaronem ziarnistym i np. szpinakiem jakoś przyprawionym..
Mi było się bardzo ciężko przestawić bo uwielbiam słodycze ale juz jest dobrze te wypieki z mąki z pełnego przemiału najlepiej żytniej też nie są zbyt super no ale ważne, że da się coś jeść
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
POmalowalam pazury na zielono-granatowy i ogladam Na wspolnej.
Dobra spadam stad, jestem chyba od Was uzalezniona.
A wszystko zalezy od tego czym handluje hurtownia, ja np.mam jedna w Kielcach, gdzie kupuje ciuszki z firmy Dany, sa rewelacyjne, ale nie za tanie. Poza tym jeszcze takie marki jak Ewa. To sa polskie firmy i maja naprawde wysoko gatunkowa bawelne. Wolalam je o niebo od tych z Tesco czy nawet ze Smyka. A body z Tesco maja nieladne pod szyja i sie wyciagaja. Patrzcie aby byly z boku zatrzaski.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nic ide zjeść dietetyczną kolację...pierwszą bo następne karmienie za jakie 2godziny.W ogóle to masakra jest z tym pilnowaniem tych 7-8posiłków,normalnie uwiązuje w domu.Już ze 3dni nie jem drugiego śniadania bo mnie zwyczajnie nie ma w domu i w tej książeczce samokontroli wpisuję --- ciekawe czy się lekarz przywali do tego....
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa