BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #485984 przez Unbreakable
Noooo, jakoś doszłam do siebie po badaniu,ale ciężko było. Kilka razy już naprawdę myślałam że zemdleję, nie wiem czy z głodu czy ta glukoza tak zadziałała. Za godzinkę zmykam po wyniki ;)
Jest jeden plus... nie mogę patrzeć na słodkie - nawet na Bueno ;)

Gosia zaręczyny pierwsza klasa :D Mój Mąż zabrał mnie w środku lutego na spacer do parku przy - 15 stopniach. Pomyślałam, że coś z nim nie tak,ale powiedział, że tak dawno nie spacerowaliśmy... Uklęknął i nic nie powiedział, a ja widziałam, ze zamiast długich skarpetek ubrał stopki i mi go żal było, że mu do butów śnieg leci :D:D Powiedziałam tylko "wstawaj głupolu" i tylko to pamiętam ;)Później zabrał mnie jeszcze na kolację i był jeden stolik na antresoli. Weszłam tam i zobaczyłam tabliczkę "rezerwacja" i róże w wazonie, więc ja w tył zwrot i mówię Mu "Kochanie ale tu jest rezerwacja". Była oczywiście nasza :D Głupia ja.

A z seksem nie czekaliśmy, ale oboje byliśmy dla siebie pierwsi ;) No ale cóż, ja miałam 17 lat jak Go poznałam a On 19 i tak od szkoły średniej jesteśmy razem.

Za wizytę trzymam kciuki, a Ty Andzia zdrowiej ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #485989 przez xxElaElaEeexx
Unbreakable To też miałaś romantyczne zaręczyny :)

A ja właśnie przeglądam album ze zdjęciami .
Mam nadzieję ,że jak pójdę we wtorek na usg to mi lekarz powie ,że mam córkę
i niech do mamusi będzie podobna.Przecież ja byłam tak słodka jak byłam mała :

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #485996 przez Depeche
Lenusia rob ja chcesz, ale ja z tym rozjasniaczem to chyba dalabym sobie spokoj w ciazy.

Wlasnie lezy u mnie sredni braz, a chcialabym refleksy i tak sie zastanawiam, moze zadzwonie do fryzjera czy mozna zrobic, czy poloze ylko te farbe, a na wiosne sobie zrobie refleksy.

Ja mam za kiepskie wlosy na sciaganie koloru, poszlam kiedys z ta mysla do fryzjera i mi odmowil.

12 lata 1 miesiąc temu #485999 przez chiczi
lenusia7 napisał:

Mi owszem puscily sie włosy że ho ho :) ale na brzuchu .Na dlowie mam mopa paznokcie tez w sumie rosna mi normalnie . Dziewczyny ja w dzien w ogole nie czuje ruchów , wieczorem jakies pol godzinki troche sie martwie

Lenusia u mnie z tymi włosami to tak samo hehe ;)

A mój Kropek w ciągu dnia też mało aktywny jest- a wieczorem raz kopie, raz mniej szaleje, zależy od dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu #486004 przez andzia_zg
xxElaElaEexx jakie miałaś fajowe loczki :lol:

Unbreakable ja też zasłabłam po ok godzinie po glukozie więc myslę, że to taka reakcja organizmu na czystą glukozę.
Daj znac jak odbierzesz wyniki.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #486031 przez aksa
lenusia jak tam włosy??;p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #486037 przez katarzyna1702
xxElaElaEeexx napisał:

kika1985 napisał:

tak bedę jutro tańczyła na weselu :P:P:P

www.pudelek.tv/video/Tak-sie-tanczy-na-weselu-Ponioslo-ja-1537/

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kika gacie mokre zsikałam się ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :S

12 lata 1 miesiąc temu #486049 przez Lafi
A ciekawe ja ktam offca, nie odzywa sie coś.

Ale numer przysło mi to ubranko dla małej, nowiutkie to jest, udało mi sie:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #486050 przez vernix
Cześć Dziewuszki!

ufff! nadrobiłam 12 stron, nie odpoczywałyście od wczoraj :) Tematy od oświadczyn po intymną depilację-tylko na naszym forum można znaleźć taką problematykę :P

Dopiero doczłapałam się do domu. Od 8. byłam na badaniu poziomu glukozy, a potem w szkole rodzenia i na zakupach. Padam ze zmęczenia, dlatego nie odniosę się do Waszych postów, bo połowy już nie pamiętam :silly:

Co do badania-słodkie to cholerstwo, ale z cytryną jakoś przełknęłam. Po 2 minutach miałam ostry odruch wymiotny, ale mężol mnie uspokajał i mówił, że dam radę :lol: Zrobiło mi się gorąco, potem zamuliło mnie i 1, 5 godziny czułam się jak po...2 drinkach :cheer:
Koniec końców pobrano mi 2 razy krew: na czczo i po obciążeniu, poprosiłam tez o zbadanie żelaza i ogólnie morfologii+moczu.
Mam nadzieję, że będzie ok, jutro mężol w drodze do pracy odbierze wyniki, bo dzisiaj już nie mam siły wracać do laboratorium. Miałam tylko dziwny objaw zaczęłam się po 2 badaniu trząść jak osika :unsure: :laugh:

Ale jajca! siadałam do kompa i padał deszcz, teraz wstałam na chwilę, patrzę w okno i jest biało:):) z Wami zawsze szybciej płynie czas, bo dzisiaj myślałam, ze chciałabym, aby już było biało :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #486060 przez xxElaElaEeexx
Lafi To świetnie ,że jesteś zadowolona z zakupu :) i racja ciekawe co tam u offcy

Vernix Na szczęście masz już to za sobą ;) Teraz odpoczywaj :)

12 lata 1 miesiąc temu #486069 przez koticz
Mój mąż też się zimą oświadczał.19 grudnia(w tym roku 3rocznica) myślę,że było mega cudnie,ja akurat wyszłam z pracy(pracowałam wtedy w sklepie) i on mi się tak na środku ulicy oświadczył,ukląkł i wygłosił piękną długą mowę o miłości i rodzinie(ale nie pamiętam ani jednego słowa taka byłam zdenerwowana :blink: ) długo stał na tym mrozie i tak mu się już z nerwów i zimna ręce trzęsły,że musiałam sama sobie pierścionek założyć bo nie mógł trafić w mój palec.Były kwiaty i kolacja w restauracji,potem imprezka z przyjaciółmi :woohoo: a w styczniu takie oficjalne zapoznanie naszych rodzin(bo wcześniej w ogóle się nie znali) mój przyszedł z jakimś brandy dla taty i kwiatami dla mojej mamy i dla mnie.I zapytał przy wszystkich oficjalnie mojego taty czy się zgadza,a mój tata odpowiedział;"dupe wziąłeś bez pytania to i rękę teraz weź" :woohoo: :side: :S

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #486074 przez xxElaElaEeexx
koticz To też bardzo romantyczne miałaś zaręczyny :)
Haha i tekst Twojego taty boski :laugh: :laugh:

Mi facet oświadczył się w walentynki :) Przynajmniej kłopotu z zapamiętaniem daty nie mamy :woohoo:

Właśnie wyprasowałam stertę prania i zrobiłam te kluski.Teraz mogę znowu leniuchować :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #486090 przez koticz
nooo heheh ale trzeba było widzieć minę mojej świrki :side:

Myślę,że teraz dość mało ludzi czeka do ślubu ze zbliżeniem...ja osobiście nie znam żadnej takiej pary :huh: My mieszkaliśmy ze sobą już prawie dwa lata przed ślubem więc wiadomo,że się kochaliśmy,zresztą jak się poznaliśmy to oboje mieliśmy "pierwszy raz"już za sobą wię nie było sensu czekać do ślubu :)

Zresztą ja bym chyba się tak w ciemno nie zdecydowała,to jednak jest bardzo ważny aspekt życia i fajnie żeby w tym temacie wszystko do siebie pasowało i grało ze sobą :P

Powoli się robi cisza na forum :cheer: wiadomo piątek

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #486095 przez xxElaElaEeexx
koticz Właśnie przed chwilą się zastanawiałam czemu tu taka cisza .
Masz rację weekend się zbliża i to dlatego :lol:

Ja też nie znam żadnej pary która czekała by z tym do ślubu :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #486097 przez mamcia2013
Jeśli chodzi o zaręczyny to hmm mój T przyszedł po pracy z kwiatami, uklęknął w kuchni (bo akurat tam byłam) i dał mi pierścionek :D mega romantyzm hahah
Do ślubu też nie czekaliśmy z siepaniem :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka