BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #485871 przez Beata 26
Gosia27 napisał:

Aksa w wielkim skrócie moje wymarzone zaręczyny?!?!?!?!
Miały być iście romantyczne ale plany się r pokrzyzowały, bo ciągle mieliśmy gości.
To była sobota Andrzejkowa. Wróciłam z zajęć z Wrocka. Zrobiliśmy sobie małą imprezkę. Wróżby srety tety...:D A potem jakoś imprezka przeniosła się do łóżka. Już tu ochy achy a mój r się ubiera w bokserki i wychodzi z sypialni...a ja lezę naga i w szoku...i łzy mi do oczu napłynęły, qr co ja źle zrobiłam albo nie wiem....ubrałam się w koszulkę, przykryłam i czekam... zestresowana jak cholera. Po czym mój r wraca z czymś zapakowanym w biały papier do ksera. Usiadł na łóżku ja też i patrzę się na niego na wariata.A on nic z siebie wydusić nie potrafił, spocił się...a ja razem z nim. Aż w końcu rozwinął to białe coś i patrzę pudełeczko...no i już sobie same dopiszcie koniec :kiss:

A dwa tyg wcześniej się z nim spięłam i z hukiem wyszłam z domu, szukałam wtedy kluczy do mieszkania w jego torbie służbowej i wyobraźcie sobie że on przez miesiąc nosił tam pierścionek :lol:

hahah niezle! bilay papier od ksera:) mistrzostwo swiata:)

moj tez taki zestreswoany byl, ze zapomnial mi kupic kwiatow!!! no nie wiem gdzie oni mozgi maja :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #485877 przez aksa
Gosia hehehe dobre!ale super jest co wspominać! :lol: :lol:
Moje były full romantyczne,byliśmy na wakacjach w Bułgarii,przemknęło mi przez myśl że może się oświadczyć ale mijały dni i nic więc uznałam że nic z tego, i przedostatni dzień wieczorem na plaży mi się oświadczył:) pięknie było:) później piliśmy i tańczyliśmy całą noc :silly: pierwszy dzień jako narzeczeństwo powitaliśmy z kacem mordercą :S

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #485883 przez Agnieszka86
Gosia masz gwarancję niezapomnianych zaręczyn, wiele doznań: ochy-achy, stres... samo życie :silly:
Ja wiedziałam kiedy to się stanie... czułam to... Strasznie był zestresowany, ale jak już wypowiedział te słowa <:)> to ja głupia palnęłam : "czyś Ty zwariował?", ale zaraz potem było tak;))

12 lata 1 miesiąc temu #485885 przez Gosia27
Beata26 o kwiatach mogłam pomarzyć, skoro było grubo po północy a tu ni z gruszki ni z pietruszki się oświadcza. A tu dopiero rok byliśmy razem i dopiero miesiąc ze sobą mieszkaliśmy. Noc wtedy była bardzo długa. A o 6 wracałam do wrocka na zajęcia :D

12 lata 1 miesiąc temu #485886 przez xxElaElaEeexx
Beata 26 napisał:

Gosia27 napisał:

Aksa w wielkim skrócie moje wymarzone zaręczyny?!?!?!?!
Miały być iście romantyczne ale plany się r pokrzyzowały, bo ciągle mieliśmy gości.
To była sobota Andrzejkowa. Wróciłam z zajęć z Wrocka. Zrobiliśmy sobie małą imprezkę. Wróżby srety tety...:D A potem jakoś imprezka przeniosła się do łóżka. Już tu ochy achy a mój r się ubiera w bokserki i wychodzi z sypialni...a ja lezę naga i w szoku...i łzy mi do oczu napłynęły, qr co ja źle zrobiłam albo nie wiem....ubrałam się w koszulkę, przykryłam i czekam... zestresowana jak cholera. Po czym mój r wraca z czymś zapakowanym w biały papier do ksera. Usiadł na łóżku ja też i patrzę się na niego na wariata.A on nic z siebie wydusić nie potrafił, spocił się...a ja razem z nim. Aż w końcu rozwinął to białe coś i patrzę pudełeczko...no i już sobie same dopiszcie koniec :kiss:

A dwa tyg wcześniej się z nim spięłam i z hukiem wyszłam z domu, szukałam wtedy kluczy do mieszkania w jego torbie służbowej i wyobraźcie sobie że on przez miesiąc nosił tam pierścionek :lol:

hahah niezle! bilay papier od ksera:) mistrzostwo swiata:)

moj tez taki zestreswoany byl, ze zapomnial mi kupic kwiatow!!! no nie wiem gdzie oni mozgi maja :)

To mój facet o niczym nie zapomniał :) Oświadczył mi się nad jeziorem w takim ładnym miejscu( kiedyś jak tam byliśmy to mu powiedziałam,że tu mógł by mi się oświadczyć i zapamiętał) .Więc byłam w szoku :) A potem zabrał mnie na kolację do karczmy :) I dostałam od niego piękny bukiet róż :) Ale był mega zestresowany :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #485894 przez Gosia27
No same widzicie, u was tak romantycznie a u mnie r z pisiorem na wierzchu.Matko a jak mi się rodzice zapytali jak to było. Boshe jaka historię ułożyłam.... :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #485896 przez xxElaElaEeexx
Gosia27 napisał:

No same widzicie, u was tak romantycznie a u mnie r z pisiorem na wierzchu.Matko a jak mi się rodzice zapytali jak to było. Boshe jaka historię ułożyłam.... :silly:

hehehe :laugh: Dobra ściema nie jest zła :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #485899 przez Lafi
Gosia zaręczyny rewalacyjne:) nie zapomnisz napenwo:)
A nasze, bylismy na wkacjach i zrobilismy wypad nad morze, kolacja zachód słońca a mój zapomniał pierścionka:) niezły, ale na drugi dzień juz kolacja i zareczyny:)

12 lata 1 miesiąc temu #485901 przez Agnieszka86
Gosia27 napisał:

Oj tam, fajne zaręczyny:) Są dwie wersje zaręczyn, jedna dla Was (i dla nas:)) i druga dla reszty społeczeństwa:)

12 lata 1 miesiąc temu #485903 przez Lafi
Gosia ale oświadczył ci sie w pełnej okazałości:) nie brałaś kota w worku:)
a tak wogóle czy któraś z ws czekała z seksem do slubu? bo my nie:)

12 lata 1 miesiąc temu #485908 przez lenusia7
polozylam rozjasniacz na wlosy Boze chyba zwariowalam pozniej klade rudy ... jak mnie tu nie bedzie to znaczy ze wygladalam okropnie i sie odstrzeliłam :D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #485910 przez andzia_zg
No i nie wytrzymałam bez was. Musiałam wstać z łóżka i przyniosłam laptopa do łóżka bo umierałam z ciekawości co tam piszecie :P

kika niezły taniec :woohoo: :woohoo:

Gosianiezłe zareczyny :P Moj mi sie nie oswiadczyl z zaskoczenia bo wiedział, że bede ryczała. Poprostuwiedzielismy, ze musimy sie zareczyc skoro mam sie wyprowadzic z domu. Poszlismy wybrac pierscionek i zaręczyny były oficjalne przed rodzicami. Poprosił moich rodziców o moja reke,a potem kleknął przede mna z pierścionkiem :P

A 2 tygodnie po zaręczynach juz na legalu wyprowadzilam sie z domu :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #485911 przez aksa
Lafi ja nie czekałam, mój m to drugi facet z którym spałam, pierwszy to moja pierwsza miłość, a drugi to mój małż:) i ja też jestem jego drugą partnerką i nie żałuję niczego :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #485912 przez xxElaElaEeexx
Lafi napisał:

Gosia ale oświadczył ci sie w pełnej okazałości:) nie brałaś kota w worku:)
a tak wogóle czy któraś z ws czekała z seksem do slubu? bo my nie:)

Ja się nie będę na ten temat wypowiadać :lol:
Bo ślub za miesiąc :lol: A dzidziusia to nam bocian przyniósł :woohoo: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #485915 przez xxElaElaEeexx
lenusia7 napisał:

polozylam rozjasniacz na wlosy Boze chyba zwariowalam pozniej klade rudy ... jak mnie tu nie bedzie to znaczy ze wygladalam okropnie i sie odstrzeliłam :D

Lenusia nie szkoda Ci ,bo tak ładnie czarnulko wyglądałaś ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka