- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Kochane czy któraś może mi podać link do tego snajpera allegrowego, chętnie go przetestuję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lenusia7
- Gość
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
agnieszka, lenusia- ze snajperem to pewnie depeche pomoze albo mój B ale jak wróci bo ja jemu to zleciłam. wylicytowałam wczoraj spodenki na allegro i licytuję sweterek ale dostałam ochrzan od B żeby nie przesadzać (jego szefowa na początku roku straciła dzidzię w 6 miesiącu- a wszystko było ok, łożysko się odkleiło...). w sumie ma rację-jeszcze zdążę z ciuszkami...
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia no to wczoraj nie za ciekawie miałaś z tym brzuchem. U mnie czasem też takie rewolucje z niczego się dzieją, ja to zaliczyłam do "uroków" ciąży...
Kochane czy któraś może mi podać link do tego snajpera allegrowego, chętnie go przetestuję
Bardzo prosze, ja korzystam z takiego:
www.snip.pl/pl/
10 strzalow, czylo 10 aukcji, koszt 6 zl.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale macie produkcję postów Ja siedzę jak zgon. Całą noc leżałam.Zasnęłam dopiero o 4:00 a już 4:20 było po spaniu zjadłam jabłko, bo byłam głodna i ok 5 w koncu zasnełam i spałam do 6:00. O dziwo mąż mi o 6 zrobił śniadanie i kazał się dalej kłaść spać. Spałam jeszcze może z 1,5 godz.Teraz siedze jak zombiak.Do lekarza nie mam szans sie dostać, bo nigdy nie rejestruja na wizyte tego samego dnia. Najwczesniej mam dzwonic w poniedziałek żeby sie umówic na wtorek
Wieczorem płukałam gardło wodą z solą,w nocy też ale mam wrażenie jakbym po tej soli miała jeszcze bardziej podrażnione gardło Nie wiem czemu, bo przecież to powinno pomóc... i mam tak dziwnie zawalone zatoki. zawsze przy zawalonych zatokach mialam mega zapchany nos, a teraz nos pusty a to świństwo spływa do gardła i nie ma szans tego wysmarkać a nos czysty (sorki za obrzydliwe określenie ale inaczej nie wiem jak to opisać) Stąd pewnie ten ból gardła No cóż. Pozostaje dalej płukac woda z solą i zobaczymy co będzie.
Agnieszka nie dziwie sie, że sie zdenerwowalas jak mąż rzucił prace... faktycznie wybral sobie nieodpowiedni moment...
kika dziewczyny maja racje. Skurcze łydek to brak magnezu.Kup z witamina B6. Mi np lekarka mowila,że gdybym czuła,że np mam jakies kołatania serca,zwiekszony puls lub skurcze nog to mam brac magnez. Żebym nie musiala kupować dała mi próbke syropu Prenelen +magnez.
A u mnie zima.Cała noc padał snieg, a ja tak leżałam w nocy i nie mogąc spać gapiłam się w okno i patrzyłam jak pada...
Dziewczyny powodzenia dziś na glukozie. Dajcie znac jak wyniki.
patrycja mi paznokcie rosną tak samo wolno jak przed ciążą i wcale mi sie nie wzmocniły. Nadal mam łamliwe. Jedyną zmianą jest to,że wolniej mi rosną włosy na nogach
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamcia2013 normalne jest kiedy maluszek nie rusza się przez godzinę-dwie. Musi też spac. Jak spacerujemy to kołyszemy,wtedy normalne, że go nie czujemy. Ale jak nie czujecie ruchów przez np 4-5 h nalezy ;położyć się wygodnie na wznak, zjeść coś słodkiego, można zmienić pozycję na boki. Mówi się, że jak się nie czuje ruchów przez 12 h to powinno się skontaktować się natychmiast z lekarzem...ale wydaje mi się że 12h to za długo i trudno mi powiedzieć kiedy jest najlepszy moment...wg mnie cięzarne mają prawo zgłosić się do IP czy lekarze wtedy kiedy je coś niepokoi...
Aha bo tak sobie myślę że mój młody raz siedzi cicho a raz tak buszuje jakby tańczył w środku. Przez to liczenie pewnie nie jedna z nas nasieje paniki
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze nie mam szałwii ;/ mam tylko lipe i rumianek. ale lipa też może podraznić gardło no i lipa raczej rozgrzewa.
To na razie odstaw tą samą sól, bo Ci nie potrzebnie jeszcze wyżera gardło Poproś męża niech Ci kupi w aptece roztwór z szałwii i wieczorem spróbuj jeszcze raz.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Az sie boje, jakby tak w nocy spadl, to mnie z rana pogoni na dwor, zeby lepic balwana, a ja taka teraz ruchliwa, ze co najwyzej moge orla zrobic.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa