- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika1985 napisał:
Depeche napisał:
a moj chce, ale ja sie wstydze
a co on mało widział??
To dziwne, ale od kiedy jestem w ciazy to sie go wstydze. Wstydze sie podczas seksku, zeby mi tam nie zagladal, czuje sie malo kobieco. Czuje sie jak slon, wczoraj chcielismy od tylu, ale mnie bolalo, normalnie za duzy brzuch i skonczylo sie na tzw. lyzeczki. Na wieksze zabawy nie mam ochoty, bo sie wstydze, pewnie swojego cielksa. Nie mialam chyba tak w poprzedniej ciazy.
Co do golenia, to wstydze sie z zasady, uwazam, ze pielegncja to moj obowiazek. Nie wyobrazam sobie , jak np. moja kolezanka, rzec mozna przyjaciola, ma cotygodniowy rutual golenia pi.dzicha przez swojego meza.Ona nie potrafi sie sama jakos wygolic maszynka, tylko on jej to robi kremem do golenia. Ponoc w sobote co tydzie, jak uspia dzieciaki, ona sie rozwala na lozku, a on ja tam oporzadza. Dla mnie to jest niesmaczne. Ale i jakie smieszne, jak ona o tym opowiada
rytuał golenia pi....cha
hahahaahaha normalnie wymiękam
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zostawic kilka ciezarnych kobiet samych i prosze jakie tematy sie przewijaja.
Ja moze w wielkim skrocie: 85E stanik, piersi rosna chyba kazdego dnia - przypadkiem dzis doszla. Do wniosku, ze kazdy stanik mnie gdzies uwiera! Nic mi nie leci, a piersi sa ciezkie.
W dolinie sekretow - zero przecinek zero wloska
Dzis zwazona po raz pierwszy odkrylam 8 z przodu! Szok, ze myslalam, ze zemdleje (przy 176 cm wzrostu).
I juz zapomnialam co mam jeszcze napisac, bo pamiec plata mi figle.
Beata rozmiar biustu mamy teraz taki sam, ja mam 173 wzrostu i też 8 w przodu:P
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mogę sobie kupić w aptece magnez i brać??
dziewczyny zmieniłam suwaczek bo tamten nie działa, wpisałam tą samą datę porodu i mi wyszło inaczej
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
kika-lafi ma rację magnez. ja od wczoraj biorę 3 razy dziennie. Pani doktor mówiła żeby brać bo pomaga a nie szkodzi bo jest wydalany z moczem.
ej wam też tak szybko rosną paznokcie? nie miałam tak:)
miłego dnia
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
patrycja a mam kupić zwykły magnez czy powiedzieć że jestem w ciąży i jest jakiś specjalny???
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Ja juz po śniadanku.
Andzia bidulo, pod kołdrę i grzej się
a ja mam niedobór magnezu, bo poniżej normy. To pewnie mi zaleci coś do "Łykania"
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kika sam magnez niewiele pomoze, popros w aptece preparat przeciwko skurczom i poiwedz, ze jestes w ciazy. Ja jak bylam z Laura, mialam przez cala ciaze okropne, doslownie na obie lydki, darlam sie w nocy jak wariatka. One mi cos tam sprzedaly i mowily, ze w ciazy mozna, tam sa rozne skladniki : magnez , potas. AAA no i zwieksz spozycie pomidorow i bananow.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i kupilam mojej mlodej ten wymarzony zamek z kucykami... jestem nienormalna. Karaoke dostanie od Mikolaja, a kucyki od Gwiazdora, albo na odwrot.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
ale się rozpisałyście wczoraj:) Ja na nogach od 6, bo rano pojechaliśmy z mężem odebrać w końcu samochód. Ale to nic, wczoraj szanowny m-żonek oświadczył mi, że ... zwolnił się z pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Złapałam takiego doła, jak stąd na koniec świata, czy on zdurniał do końca! Posprzeczał się z szefem o te ciągłe delegacje i powiedział, że nie będzie tam pracował! Ja wiem, że zginąć nam nie da, ale ciężko u nas o pracę. Jak pracował, to nie raz wkurzony wracał i różnie było, ale ja miałam tą komfortową sytuację, że jest praca-jest płaca! Przynajmniej moja wypłata będzie. A teraz takie wydatki, a ten zrezygnował! No szok! A i żeby było śmieszniej dzisiaj ostatni raz poszedł do pracy!
Nie mam na nic siły przez to wszystko
U nas strasznie dzisiaj zimno, zmarzłam rano, bo jeszcze na zakupy podjechałam. Chyba zima jest już naprawdę blisko.
Za 5 godzin idę się szykować na wizytę, cieszę się (zobaczę Zosię) i boję (interpretacja wyników glukozy).
A dzisiaj wkroczyłam oficjalnie w 7 miesiąc.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzis natomiast uslyszalam tekst rroku w kolejce, na szczescie nie mojej bo ja pewnie zareagowalabym inaczej. Stoi kobieta w kolejce wchodzi przed nia elegancko ubrany facet z tekstem "przepraszam ja bez kolejki bo jestem emerytowanym lekarzem" . I co z tego ja sie pytam ?
A co do magnezu to ja lykam po prostu jakis z witamina b6
Agnieszka 86 moze glupio ze podjął taka decyzje na goraco bez konsultacji, ale pewnie wie co robi... Nie denerwuj sie bo jak powiedzialas napewno o was zadba a teraz potrzebuje Twojego wsparcia. Glowa do gory... klotnie wam nie pomoga. Trzymaj sie
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
kika-pani doktor zapisała mi na karteczce-magnez z wit B6 (3x1 tab), albo Aspargin (ten zawiera dodatkowo potas- 3x 2 tab). jako że miałam w domu ten z witaminą B6 to zużyję go i wtedy kupię ten Aspargin.
Ja od samego początku łykam magnez 2x dziennie, albo Magne B6, albo SlowMag-te mi polecił mój ginekolog.