BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #485718 przez mamcia2013
Haha Debeche dobra jesteś :D tylko na plecach rób orła :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #485722 przez Depeche
Cycki to mnie za bardzo bola.

12 lata 1 miesiąc temu #485726 przez patrycja85
andzia-ja płukałam wodą z solą i mi pomogło. a miałam zawalone bo to była najprawdziwsza angina;) tylko tak rozsądnie z tą solą-moze za dużo wsypałaś? też słyszłam o tej wodzie utlenionej. andzia ale nie czekaj do pon bo jak ci zejdzie na płuca to masakra. jedź na IP w ostateczności. ciężarną przyjmą.

12 lata 1 miesiąc temu #485728 przez andzia_zg
Na szklankę wody wsypałam łyżeczkę soli... myślisz że za dużo? :unsure:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #485730 przez Lafi
andzia ja na zatoki to nawsze robiłam sobie inhalacje, to znaczy do garnka zaparzyłam zioła, najlepszy jest olejek do inhalacji, głowa nad garnek przykryć ręcznikiem i starac sie wdychać, mi pomagało, po paru sesjach puszczały zatoki.

Mnie tez ostatnio cyce zaczynaja pobolewac

12 lata 1 miesiąc temu #485731 przez andzia_zg
Lafi ja na zatoki tez zawsze robiłam sobie inhalacje z olejku Oilbas Oil ale czytalam ze w ciązy to zakazane bo jest za duze strezenie tych ziółek tam i podraznia sie mega sluzówka nosa i mozna dostac krwotoku z nosa. Wiec dlatego nie ryzykowalam nawet z inhalacjami takimi z szalwii itp

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #485736 przez xxElaElaEeexx
Agnieszka86 napisał:

Dzień dobry brzuchate kobietki:)
ale się rozpisałyście wczoraj:) Ja na nogach od 6, bo rano pojechaliśmy z mężem odebrać w końcu samochód. Ale to nic, wczoraj szanowny m-żonek oświadczył mi, że ... zwolnił się z pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Złapałam takiego doła, jak stąd na koniec świata, czy on zdurniał do końca! Posprzeczał się z szefem o te ciągłe delegacje i powiedział, że nie będzie tam pracował! Ja wiem, że zginąć nam nie da, ale ciężko u nas o pracę. Jak pracował, to nie raz wkurzony wracał i różnie było, ale ja miałam tą komfortową sytuację, że jest praca-jest płaca! Przynajmniej moja wypłata będzie. A teraz takie wydatki, a ten zrezygnował! No szok! A i żeby było śmieszniej dzisiaj ostatni raz poszedł do pracy!
Nie mam na nic siły przez to wszystko :(
U nas strasznie dzisiaj zimno, zmarzłam rano, bo jeszcze na zakupy podjechałam. Chyba zima jest już naprawdę blisko.
Za 5 godzin idę się szykować na wizytę, cieszę się (zobaczę Zosię) i boję (interpretacja wyników glukozy).
A dzisiaj wkroczyłam oficjalnie w 7 miesiąc.

Gratuluje 7miesiąca :kiss:
Jeju nie martw się tak.Na pewno Twój m znajdzie jakąś inną pracę .Bądź dobrej myśli :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #485737 przez patrycja85
andzia-ja na szklankę wody sypałam 1,5 łyżeczki. a moze to że cię bardziej drapie to znaczy ze działą-w sensie zwalcza bakterie... wypłucz sobie, wez apap (rozgrzeje), ubierz się ciepło i pod kołdrę-najlepsze lekarstwo to sen. albo lepiej jedź do tego szpitala. albo przeciez są tzw wizyty domowe-na tel chyba.

a te paznokcie to mi rosną jak szalone. i są dużo mocniejsze. może to dzięki tym witaminom:)

12 lata 1 miesiąc temu #485739 przez xxElaElaEeexx
kika1985 napisał:

a ja z innej beczki

dziewczyny liczycie ruchy?? od kiedy trzeba zacząć i czy w ogóle trzeba?? B)

Ja ostatnio wieczorem jak leżałam to z ciekawości liczyłam i w ciągu 20min ponad 14 razy.Potem już nie liczyłam ,bo mi się nie chciało a dzidziuś skakał,kopał jak oszalały więc stwierdziłam ,że wszystko z nim ok ;)

12 lata 1 miesiąc temu #485741 przez Depeche
W ciazy czasem tak rosna , wlosy tez. Ja z LAura tak mialam, jak zaszlam mialam krotkie wlosy, takie sciete na chlopka prawie, a jak urodzilam to prawie do lopatek. A normalnie to wcale mi nie rosna. Z paznokciami bylo to samo.

12 lata 1 miesiąc temu #485745 przez lenusia7
Mi owszem puscily sie włosy że ho ho :) ale na brzuchu .Na dlowie mam mopa paznokcie tez w sumie rosna mi normalnie . Dziewczyny ja w dzien w ogole nie czuje ruchów , wieczorem jakies pol godzinki troche sie martwie

12 lata 1 miesiąc temu #485750 przez Depeche
lenusia7 napisał:

Mi owszem puscily sie włosy że ho ho :) ale na brzuchu .Na dlowie mam mopa paznokcie tez w sumie rosna mi normalnie . Dziewczyny ja w dzien w ogole nie czuje ruchów , wieczorem jakies pol godzinki troche sie martwie

Moj tez aktywny wieczorem i czasem nad ranem.

12 lata 1 miesiąc temu #485754 przez andzia_zg
A mój Wojtus fika bardzo często. W dzień, w nocy... najbardziej jak się kładę spac i rano po 8 mnie juz budzi kopniakami na sniadanie.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #485764 przez xxElaElaEeexx
Hej dziewczyny ;)

Ja dziś wyspana,zjadłam śniadanko i oglądam na wspólnej :)
Pogoda u mnie ponura ,ale ani nie pada śnieg ani deszcz :)
A tak to nuuuuuuuuuuudddddddddyyyyyyyyyy ;)

Kobietki co Wam się dziś śniło ?Bo dziś była noc Andrzejkowa i podobno sny się mają sprawdzić a ja jak na złość nie mogę sobie przypomnieć co mi się śniło :unsure: :)

12 lata 1 miesiąc temu #485767 przez lenusia7
jakis horror ... lepiej by sie nie spelnil :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka