BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #485808 przez Lafi
Gosia luzik, ja łaże w rajstopach i polarze i nie che mie sie ubierac, w piżamie najwygodniej a wieczorem juz nie musisz sie ponowenie w nia wbijać:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #485810 przez kika1985
hheh Lafi niezła jesteś :P

12 lata 1 miesiąc temu #485812 przez Gosia27
Lafi muszę się ogarnąć bo m zabiera mnie na basen :D

12 lata 1 miesiąc temu #485814 przez xxElaElaEeexx
A ja na obiad zrobię kluski na parze polane sosem truskawkowym :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #485819 przez Lafi
Ela narobiłaś smaka!!!
Gosia ja sie boje na basen chodzic, a uwielbiam, kiedys byłam tu u mnie i po tym fakcie całe plecy miałam w pryszczach takich białych,wylądało paskudnie, piguła mi to dezyfekowała nie wiem co tam za świnstwo było, wiec stwierdziałm ze teraz jak jestem w ciazy to nie ide,

Leusia psychologia ogólna czy jakias inna, lubiła mten przedmiot:)

12 lata 1 miesiąc temu #485828 przez Agnieszka86
O ja też dzisiaj legginsy i podkoszulek męża i tak po domu chodzę, nie chce mi się zadbać o ciuchy dzisiaj kompletnie, poza tym i tak nie długo pójdę na wizytę to sytuacja mnie zmusi do przebrania :blush:

jejciu jakie macie dobre obiadki... a ja własnie gotuję sobie makaron pełnoziarnisty + warzywa na parze... Ja bardzo lubię takie jedzenie, ale bez przesady...

12 lata 1 miesiąc temu #485831 przez Gosia27
Ubrałam się :D zjadłam kokosową Pirncessę :D włączyłam Queen na full :D jest muza, jest impreza.Mop na mnie krzywo patrzy :D

12 lata 1 miesiąc temu #485832 przez koticz
Cześć klipy!

Aga mąż faktycznie dość nierozsądny,ale przynajmniej ma silną motywację,żeby szukać następnej pracy!!!Głowa do góry,dacie rade.

Ja mieszkam w Sosnowcu,czyli najbliżej mam do unbreakable i też jestem pośrodku między Bielskiem a Częstochową.

kika ja zażywam Chela Mag B6.
Wymyśliliście w końcu to imię dla Małej????Bo jesteście chyba jedyni któży się jeszcze nie zdecydowali :laugh:

Ja wczoraj przed snem oglałam Sierotę,więc potem miałam czady,że jakaś psycholka w przebraniu dziecka przyjdzie nas wszystkich pozabijać,mam nadzieję,że się nie spełni ;)

Moi rodzice mają dziś rocznicę ślubu ;) Gosia heheh jak Ci się mąż oświadczył????

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #485834 przez lenusia7
psychologia ogólna :) U mnie na obiad dzis swiatlo z lodowki :D nie chce mi sie isc do sklepu a tym bardziej gotowac:) To ja tez nie mam do was az tak dalako czesto bywam w Zabrzu :P

12 lata 1 miesiąc temu #485835 przez xxElaElaEeexx
Ja jestem gorąca kobieta a w ciąży to już w ogóle działam jak kaloryfer więc zawsze po domu chodzę w spodenkach i koszulce :blink: Ale czasem też cały dzień chodzę w piżamie :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #485837 przez aksa
hej dziołchy:)

Gosia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy zaręczyn :) pisałaś żeby nie pytać ale to podsyciło moją ciekawość :lol: jak się oświadczył Twój m ? :lol:

lenusia powodzenia z nauką,będziemy trzymać kciuki jutro!

a ja dziś na obiadek robie nóżki z kurczaka,do tego talarki i jakaś surówka,ale to dopiero jak m będzie wracał z pracy

Depeche łoł to zaszalałaś z prezentami w tym roku! Córa będzie przeszczęśliwa! :)

Agnieszka kurcze to odważną decyzję podjął Twój m..ale musiało być źle skoro odszedł z pracy...na pewno znajdzie coś lepszego,wszystko się poukłada :kiss:
I gratulacje z okazji wkroczenia w 7mc!!

troszkę Wam zazdroszczę tego śniegu u mnie dziś ciemno od rana, mżawka siąpi bleh,alllleeee na jutro zapowiadali śnieg :lol:

a co do ruchów to ja od jakiegoś czasu czuję młodego b.często nie ma znaczenia czy to dzień czy noc,czy leżę czy siedzę dostaję kopniaki i to ciągle siedzi mi po prawej stronie i dostaję pod żebra

\

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #485838 przez Gosia27

12 lata 1 miesiąc temu #485848 przez Gosia27
Aksa w wielkim skrócie moje wymarzone zaręczyny?!?!?!?!
Miały być iście romantyczne ale plany się r pokrzyzowały, bo ciągle mieliśmy gości.
To była sobota Andrzejkowa. Wróciłam z zajęć z Wrocka. Zrobiliśmy sobie małą imprezkę. Wróżby srety tety...:D A potem jakoś imprezka przeniosła się do łóżka. Już tu ochy achy a mój r się ubiera w bokserki i wychodzi z sypialni...a ja lezę naga i w szoku...i łzy mi do oczu napłynęły, qr co ja źle zrobiłam albo nie wiem....ubrałam się w koszulkę, przykryłam i czekam... zestresowana jak cholera. Po czym mój r wraca z czymś zapakowanym w biały papier do ksera. Usiadł na łóżku ja też i patrzę się na niego na wariata.A on nic z siebie wydusić nie potrafił, spocił się...a ja razem z nim. Aż w końcu rozwinął to białe coś i patrzę pudełeczko...no i już sobie same dopiszcie koniec :kiss:

A dwa tyg wcześniej się z nim spięłam i z hukiem wyszłam z domu, szukałam wtedy kluczy do mieszkania w jego torbie służbowej i wyobraźcie sobie że on przez miesiąc nosił tam pierścionek :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #485851 przez Beata 26
Dajcie trochę śniegu pliss -<robię właśnie kocie oczy>-

w Holandii śnieg ma to do siebie, że nie pada. w zeszłym roku spadł 3 razy, a tu taki szał, jakby kosmici wylądowali.mówie Wam dziwny to kraj.

u nas dziś na obiad ziemniaczki, marchew i kurczas z tymiankiem z piekarnika (proste! i robi się samo)

Lenusia, jak będzie potrzebowała pomocy to pisz smsy ;) ja po psychologii jestem, chociaż ogólną to miałam tylko na 1 roku, a drugie chociaż to na pewno dasz sobie radę

dziewczyny - ja już widzę te schizy jak zaczniemy liczyć kopniaki! hahah

12 lata 1 miesiąc temu #485858 przez lenusia7
OOo beatka dobrze wiedziec :P juz wiem gdzie w razie czego uderzyc :)
Ja nawet sobie nie wyobrazam co bedzie z tym liczeniem , taki panikarz jak ja bdzie was tu dreczyl :DDD swoimi obawami

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka