BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #489053 przez kika1985
mamcia pewnie nie chciało im się potem sprzątać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #489054 przez mamcia2013
Kika to cwaniak :D a przed kościołem ryż mogli sypać? hehe czy też nie?

12 lata 1 miesiąc temu #489063 przez kika1985
nikt akurat nie sypał bo było tak zimno że młodzi weszli do samochodu i pojechali na salę, życzenia też były na sali

12 lata 1 miesiąc temu #489065 przez mamcia2013
kika1985 napisał:

nikt akurat nie sypał bo było tak zimno że młodzi weszli do samochodu i pojechali na salę, życzenia też były na sali

a no chyba że tak :)

Kurcze trzeba iść się ogarnać w końcu :) miłego dzionka laski :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #489077 przez Lafi
normalnie jestem w szoku, ogarnełam troszke dom, ale to chyba z nerwów dostałam takiego powera, przez ta kuzynke, robie zupke jarzynowa tylko nie wiem co z tego wyjdzie bo zamiast dac mieszanke z kalfiorem bo wsadziąłm do garnka warzywa na patelnie ciekawa bedzie zupa a na drugie zrobie pizze,

Kika dziwny ksiądz, ale co zrobic

12 lata 1 miesiąc temu #489079 przez lenusia7
U mnie na szybko dzis makaron z tunczykiem i pietrucha... koncze robic stroik na mkolaja dla may bo wraca w czwartek z wloch a ja mam ruchy jak mucha w smole :P

12 lata 1 miesiąc temu #489083 przez mamcia2013
Lenusia co za stroik robisz? Kurczę jak ja lubię takie pierdoły świąteczne :) :)

12 lata 1 miesiąc temu #489089 przez patrycja85
ej laski-te które będą miały córeczki:) zobaczcie-tak nasi chłopcy Ignas, Henio, Wojtuś, Dawiś, Wiktorek, Dorianek, Kubuś, synek Aksy (który już pokazuje fucka)i reszta bandy będą śpiewac waszym córeczkom:)

12 lata 1 miesiąc temu #489090 przez mamcia2013
patrycja85 napisał:

ej laski-te które będą miały córeczki:) zobaczcie-tak nasi chłopcy Ignas, Henio, Wojtuś, Dawiś, Wiktorek, Dorianek, Kubuś, synek Aksy (który już pokazuje fucka)i reszta bandy będą śpiewac waszym córeczkom:)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

12 lata 1 miesiąc temu #489111 przez Depeche
Ja juz wole nie myslec co moje dzieci beda wyspierwywac, ostatnio moja corka przyniosla nowy tekst ze zlobka. W czasie zabawy z tata, zdjela gacie, wypiela mu sie na twarz z pytaniem " Nasrac ci na oczko?". A wczoraj chciala sie z nim calowac z jezyczkiem.

Wlasnie czesc dziewczyny

Moja mloda znowu ma goraczke i zadnych innych objawow. Wieczorem jade do lekarza. Wczoraj dzwonili ze zlobka zeby ja zabrac z ta goracza, zwymiotowala mi w samochodzie. Cala noc goraczkowala, spalam z nia, jestem ledwo zywa. teraz zasnela, a ja mam chwile, ale nawet nie mam slily przekopywav sie przez wczesniejsze posty ;-(.

Kika wytrzezwiala juz po weselu, czy jeszcze?

12 lata 1 miesiąc temu #489114 przez Depeche
OOO widze, ze sie weselniczka odnalazla;-)
A myslalam, ze tak zapila :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #489117 przez mamcia2013
Depeche to Ci aparatka w domu rośnie hahaha "nasrać Ci na oczko?" haha dobre :P

A teraz taki okres panuje że dzieciaki chore. MOja chrześniaczka tak samo, gorączkę ma, szczeka jak piesek masakra i na antybiotyku jest.

12 lata 1 miesiąc temu #489120 przez Depeche
Mamcia, nawet nie wiesz jak ja bym chciala zeby ona miala chociaz katar. Ale nie ma nic oprocz goraczki, to juz drugi raz . Tydzien temu bylo tak samo, po trzech dniach jej przeszlo. Boje sie, ze cos sie dzieje w jej organizmie. Ja wiem, ze przesadzam, ale u mnie na osiedlu zmarla dziewczynka na bialaczke, ktora wlasnie sie objawila takimi napadami goraczki. Szkoda mi mojej malej, ale jutro zrobie jej morfologie. Mam tylko nadzieje, ze z palca takim dzieciom pobieraja, a nie beda szukac zyly.

12 lata 1 miesiąc temu #489125 przez Gosia27
Już jestem. nadrobiłam i już się z Wami integruję :)
Andzia_zg jak się czujesz?wyglądami to na taki konkretny skurcz po tym jak opisujesz. Nie głaszcz za bardzo brzuszka bo wtedy pobudza się macicę. Leż i odpoczywaj. najwyżej obiadu nie będzie.
Depeche kurde taka pora że dzieciaki wszystko łapią. Moja szwagierka robi domowej roboty syrop z miodu i podaje dzieciom profilaktycznie i odpukać nie chorują na razie...a Laurka dopiero zacznie przynosić teksty :lol:

Byłam 3h na mieście, polatałam nieźle po sklepach. Nie kupiłam dla R tego spiewnika rockowego z akordami...bo ani w Antykwariacie ani w Empiku nie znalazłam. Za to kupiłam mu marcepan w czekoladzie i dominikańskie cygaro, bo ostatnio podniecony opowiadał jak mu siostra z Kuby przywiozła i by zapalił sobie takie...

Dla siebie kupiłam parówki cielęce :S

12 lata 1 miesiąc temu #489131 przez aksa
Patrycja hehehehe ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol:

Depeche Twoja córa to dopiero agentka! :lol: przyznaj się w kogo się wrodziła?? W tatusia czy mamusie??;p

Gosia Ty już po zakupach a ja się dopiero wybieram....

ja zauważyłam,że jak długo chodzę po sklepach itp to po pewnym czasie brzuch mnie zaczyna kłuć i to już dla mnie koniec musze się zbierać do domu i się położyć :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka