- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
no jak bezużyteczna jak jesteś inkubatorkiem waszego maleństwa;) masz najbardziej odpowiedzialne zajęcie na świecie:)
Pięknie to napisałaś
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Unbreakable hormony ci szaleją, kobieto jak co to pisz,
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Patrycja85 na pewno zobaczę dziś "Boską"
Unbreakable kochana zdecydowanie zgadzam się z Patrycją. Nawet nie wiesz jaka jesteś ważna:* Chciała bym się Ciebie zapytać skąd jesteś, bo zapomniałam. Ogólnie mam prośbę do dziewczyn, które mieszkają w Bielsku-Białej, będziemy się przeprowadzać po nowym roku i chciała bym, żebyście mi poleciły dobrą przychodnię rodziną z godnymi polecenia pediatrami. Przecież przy porodzie musicie dziewczyny podać przychodnię, do której będzie należał Wasz maluszek.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Idę kończyć obiadek, bo Mężuś wraca z pracy...
Gosiu z Siemianowic Śląskich koło Katowic. To miasto sąsiadujące z Katowicami. Niestety poradni z Bielska nie znam chociaż bardzo często bywam.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Jagódka zdrowa i to najważniejsze!!!Standardowo przespała całe usg leniuszek mój malutki mam kiepskawe wyniki z krwi,ale nie przepisała mi żelaza tylko kazała jeść więcej jaj i zielonych warzyw.Powiedziała,że jest ze mnie dumna,że mam takie wyniki na diecie i tylko tak dalej.Ogólnie pozytywna wizyta
Następna dopiero 2stycznia i mam wcześniej jeszcze przyjść do szpitala i zrobi mi takie porządne badania jak prenatalne
My rozłożyliśmy trochę świąteczne zakupy,na dwa miesiące.Na Mikołaja tylko paczki z cukierkami zrobiliśmy,dla dzieci i jeszcze zapewne dokupię coś mojemu mężowi.A pod choinkę robimy prezenty tylko dla rodziców i dzieci,pomijając rodzeństwo i ich współmałżonków i wszystkim jest to na rękę sobie w ramach prezentu chyba kupimy meble do kuchni bo i tak musimy kupić zanim się Jagódka urodzi więc będziemy mieć z głowy.Chciałam mężowi kupić zegarek,ale niestety rzucił mu się w oczy taki za 2,500zl i nic innego już mu się nie podoba więc niestety zegarka nie dostanie chyba,że znajdzie coś w rozsądnej cenie!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
dziewczyny!!! właśnie widziałam zapowiedź-dziś o 20.20 na jedynce teatr telewizji BOSKA!!! obejrzyjcie koniecznie-super komedia:) ja widziałam teatr telewizji ale moi rodzice widzieli na żywo w teatrze i byli zachwyceni:)))) grają to od kilku lat i ciągle jest komplet mimo że bilety dość drogie. polecam;) barwy szczęścia i m jak milość będą powtarzac:)
Oglądałam już Boską parę miesięcy temu w TV w Teatrze Telewizji
Agnieszka super, że udało sie wszystko załatwić jednego dnia
Unbreakable pamietaj, że jestes z maleństwem najważniejsza - super określenie "jesteś inkubatorkiem dla maleństwa"
koticz super ze z Jagódką ok Podjesz trochę warzyw i wyniki znów będa w normie
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Unbreakable pamietaj, że jestes z maleństwem najważniejsza - super określenie "jesteś inkubatorkiem dla maleństwa"
Chociaż odkąd w ciąży muszę sporo leżeć i nie mogę pracować i żyć w biegu jak dotychczas, serio mam wrażenie, że kompletnie nic nie robię i fakt, że caly świat może się obejśc bez tego mojego biegania również jest zastanawiający
koticz gratulacje kolejne tygodnie za nami, każdy kończący się dobrymi wieściami jest na wagę złota
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
koticz-super że z Jagódką ok.
andzia-jak oglądałaś to na pewno chętnie obejrzysz jeszcze raz:)
a ja dziś to miałam jakieś zaćmienie-wymyśliłam że zaproponuję wam żebyśmy robiły sobie prezenty mikołajkowe-znaczy nie dla siebie tylko dla dzieci- np. od Ignasia dla Henia, albo od Wojtusia dla Zosi itd... najpierw miałam rozkminkę co to mogłoby być-np. ciuszki z allegro tak do 15 zł z przesyłką potem zastanawiałam się jak zorganizować losowanie, i dopiero wtedy skumałam że to bez sensu bo naszych maluszków jeszcze nie ma przecież i moze lepiej nie zapeszać. ale może w przyszłym roku co?))
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A z dobraniem osób może być mały problem bo na liście porodów jest 36 osób, a rzeczywiście aktywna jest tylko mała grupka.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna