BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #488233 przez katarzyna1702
office już Cię mam ;) klawa kobitka z Ciebie ale pokaż brzucha ;)

Andzia dzięki w tym roku remontowaliśmy i właśnie w trakcie remontów powstał Wiktorek ;) zdjęcia w jednym miejscu bo tylko tak stawiam aparat na komodzie i samowyzwalacz w ruch ;) bo mąż leń nawet nie chce Mu się żonce cyknąć fotki. Wczoraj byliśmy u znajomych i zaproponowali Nam sesję zdjęciową brzuszka niby nie profesjonalna ale zdjęcia im wychodzą cudne. Na pewno się zdecydujemy ale to po świętach.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488234 przez Unbreakable
Działamy działamy, tzn nie ja, bo pracownicy ale poszukamy czegoś ;)

Katarzyna, moi rodzice mają identyczny układ w domu ;)W sensie to duże okno obok balkonowe... a za Twoim stołem jest kuchnia;) Patrze i normalnie jakbym u nich była ;)

12 lata 1 miesiąc temu #488238 przez Depeche
Matko, ja "tylko" 1500 zl w pakiecie ;-), to nie ma znaczenia jak dlugo masz prawko, ale od kiedy masz na siebie zarejestrowane auto, oczywiscie bezszkodowa jazda, wiek itp. Sporo jest tych wytycznych, a i roznice pomiedzy ubezpieczycielami sa tez spore, ja przed kazda nowa polisa siedze i analizuje. Ja mam pelna znizke na OC, ale na AC nie mam nic, bo nigdy nie kupowalam, jak przyszlo do tego, ze w koncu kupie, to mnie zatkalo.

12 lata 1 miesiąc temu #488245 przez AniaCzajka
a u nas było 1000zł ksiądz z organistką, 150 zł kościelny a i dekoracja kościoła w własnym zakresie.

12 lata 1 miesiąc temu #488249 przez xxElaElaEeexx
offca Masz świetne zdjęcia na fb ! I też chodziłam do tego LO co Ty,ale później więc nawet z widzenia się znać nie będziemy ;)

12 lata 1 miesiąc temu #488250 przez andzia_zg
Jeśli chodzi o dekorację kościoła to ja kupiłam w hurtowni sporo kwiatów za 200zł i pani która sprząta kościół mi ślicznie go ubrała. Nie chciała nic, bo ma niby za to płacone, ale dałam jej symboliczne 50zł na kawę żeby nie było głupio.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488251 przez Unbreakable
Ja już nie pamiętam tych wydatków, ale jestem przeszczęśliwa, że już nie musze się tym martwić;) Z dekoracją dogadywaliśmy się z innymi parami, które brały w ten dzień ślub.
Z pewnością to najpiękniejszy dzień w życiu, przynajmniej do tej pory ;) ale też najbardziej stresujący. A te przygotowania... dla mnie to było straszne. Te nerwy, masa "dobrych rad" ufff... jak było po wszystkim to dopiero mieliśmy czas żeby się sobą nacieszyć ;)

12 lata 1 miesiąc temu #488254 przez offca87
xxElaElaEeexx napisał:

offca Masz świetne zdjęcia na fb ! I też chodziłam do tego LO co Ty,ale później więc nawet z widzenia się znać nie będziemy ;)

No właśnie teraz zobaczyłam, że Monikę znasz, a to moja sąsiadka z Polski, tzn. doslownie 2 domy ode mnie i nawiasem, chodziła do szkoły z moją siostrą. nieźle! świat mi się kurczy :D
A Wasze zdjęcia zaczynam zaraz oglądać, bo dopiero ogarniam, kto jest kto na fb i tutaj na forum. Mam sporo do nadrobienia. I dobrze ;)

A'propo samochodów - ja swój i mojego byłego sprzedałam. Wygoda, komfort itd. - niezaprzeczalnie, ale wydatki na ubezpieczenie, paliwo, ciągle trzeba cos dokupić, naprawić, mechanik, przegląd... ufff... olałam to i przerzuciłam się na rower. Zdrowszam. I szczuplejsza (byłam :P )
[/color]

12 lata 1 miesiąc temu #488257 przez xxElaElaEeexx
AniaCzajka napisał:

a u nas było 1000zł ksiądz z organistką, 150 zł kościelny a i dekoracja kościoła w własnym zakresie.

U nas dekoracja kościoła płatna 300zł ,bo taka babka co mieszka obok kościoła dobrze z księdzem żyje i nie wolno wsiąść np. dekoracji z jakiejś kwiaciarni tylko księdzu się daje 300zł a on to przekazuje tej babce i ona ubiera kościół.I to tak ubiera ,że nie widać ,że kościół jest na ślub ubrany .Zresztą ślub mamy w okresie świątecznym więc zawsze żywe choinki są i kościół zawsze jest jakoś ubrany więc mam ich gdzieś :) Grzecznie podziękuję za ubranie kościoła i niech sobie myślą co chcą -nasi znajomi też tak zrobili .

12 lata 1 miesiąc temu #488261 przez xxElaElaEeexx
offca87 napisał:

xxElaElaEeexx napisał:

No właśnie teraz zobaczyłam, że Monikę znasz, a to moja sąsiadka z Polski, tzn. doslownie 2 domy ode mnie i nawiasem, chodziła do szkoły z moją siostrą. nieźle! świat mi się kurczy :D
A Wasze zdjęcia zaczynam zaraz oglądać, bo dopiero ogarniam, kto jest kto na fb i tutaj na forum. Mam sporo do nadrobienia. I dobrze ;)

A'propo samochodów - ja swój i mojego byłego sprzedałam. Wygoda, komfort itd. - niezaprzeczalnie, ale wydatki na ubezpieczenie, paliwo, ciągle trzeba cos dokupić, naprawić, mechanik, przegląd... ufff... olałam to i przerzuciłam się na rower. Zdrowszam. I szczuplejsza (byłam :P )
[/color]

Z Moniką chodziłam do klasy :) Bardzo fajna dziewczyna :) Racja ,świat jest bardzo mały hehe :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #488263 przez patrycja85
depeche-uwierz mi że my też analizowalimsy i szukaliśmy taniej- a ta oferta była wtedy najtansza... mam nadzieje, że w przyszłym roku to się jakoś wyrówna- w sensie ze będzie taniej...

12 lata 1 miesiąc temu #488264 przez aksa
piękne macie brzuszki:)

ejj ale wstawiajcie też tu fotki bonie wszyscy mają fb :S

biorę się za robote jakąś, właśnie zabrałam się za komodę,musze przebrać bieliznę powywalać część..smutek na ale trudno ;P

u nas za kościół 500zł i organista powiedział,że nic nie chce bo to jego praca :ohmy: szok ale jaki pozytywny :)

buziaki brzuchatki

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #488266 przez Unbreakable
Patrycja spadnie Wam wartość pojazdu, jeśli nie będzie żadnej szkody to wzrosną zniżki, więc pewnie będzie taniej.

Ela niezły interes ;) nam ksiądz nawet nie chciał nikogo polecać a co dopiero nakazywać korzystanie z usług konkretnej firmy czy osoby.

12 lata 1 miesiąc temu #488273 przez kika1985
hej

nie był mnie od piątku a tu tyle do czytania :p jak zwykle nie próżnowałyście :P

wesele była fajne, goście dopisali, wytańczyłam się, najadłam :) do łóżka położyłam się punkt 4 rano :) a na drugi dzień poprawiny ale już bez tańców były, na spokojnie

dziewczyny piekne brzuszki naprawdę już spore:)

my dziś też byliśmy na zakupach prezentowych-mikołajkowych, potem zapisałam Dominika do 1 klasy, zrobiłam obiad, a teraz z Dominikiem wieszaliśmy lampki choinkowe na jego okno i skarpetę mikołajkową na drzwi :lol:

u nas też od rana pada śniegi jest bosko:)

12 lata 1 miesiąc temu #488276 przez kika1985
a w ogóle to jestem taka padnięta że idę się położyć bo mi się oczy zamykają

może wieczorem wrzucę jakąś normalną fotkę z wesela ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka